pozdrav i od nas,bejbibi evo  da se razbudis,ja svog m odmah budim ako hrce ja nemogu spavati,prevrne se na drugu stranu i prestane,ja isto neznam sta kuhati danas,bas sam bez ideje od jutros razmisljam,ako nista ne skontam bice kakvo meso i krompir u rerni i eto,vrijeme mi nije bas za nekih velikih akcija haha
   da se razbudis,ja svog m odmah budim ako hrce ja nemogu spavati,prevrne se na drugu stranu i prestane,ja isto neznam sta kuhati danas,bas sam bez ideje od jutros razmisljam,ako nista ne skontam bice kakvo meso i krompir u rerni i eto,vrijeme mi nije bas za nekih velikih akcija haha 
 ja i maleni onako,mali jos kaslje a meni je kao malo bolje,barem mogu pricati normalno nije mi promukao glas vise  
 vanchii  za 4 prsta,ja isto mislim da ce to kod tebe bas fino ici i brzo,da nam se aBd ubrzo javis sa svojim
   za 4 prsta,ja isto mislim da ce to kod tebe bas fino ici i brzo,da nam se aBd ubrzo javis sa svojim  

vidim i leme se javljala,drago mi je da se dobro oporavljas,uzivaj s  ,nisam upratila da si nam pisala kako se zove,kako se snalazite...
  ,nisam upratila da si nam pisala kako se zove,kako se snalazite... 
 kod nas magla uzasna,jucer smo malo bili vani,danas nista,mm radi mozda negdje odemo kad dodje a dotad moram naci nacin da zabavim ovog mog malog monstera haha 
 milenium isto razmisljam o marincii i njenom m,moj isto nevjerujem da ce dobiti mozda 1-2 dana,svekrve nemam,a mama mi je bila prosli put kad sam se porodila i samo mi je nervozu stvarala,veliki je panicar-bas sto ti ne treba kad si porodjen,najradije bih sama,mada znam da ona to nece dozvoliti,kako ce nam proci ti prvi dani vidjecemo...