Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
aa vesela ti si fan skechersa vidim, obozavam njihovu obucu superiska ti je kolekcija
10.06.2009, 19:50
mamy Sabina
1553
IZVORNA PORUKA: Saraya
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Nikita, Dana, Mamy imate suuuper ukus evo nekih mojih cipelica, sandalica i japanki
Ove mi se cine najudobnije...
pa da ovo je Skechers i extra udobna obuca je
10.06.2009, 19:50
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Chuchi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Nikita, Dana, Mamy imate suuuper ukus evo nekih mojih cipelica, sandalica i japanki
Aaaaaaaj vesela draga, pa ti si mogla butik otvorit... Al stvarno mi se svidjaju ove desne japankice, extra su.... taman sebi moram kupiti jedne pa cu gledati da nadjem ovakve..
joj Chuchi to je samo dio , mi žene uvijek pretjerujemo a ovake japanke imaš kupiti u Office shoes-u u Ferhadiji....
10.06.2009, 19:51
Chuchi
563
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Nikita, Dana, Mamy imate suuuper ukus evo nekih mojih cipelica, sandalica i japanki
Aaaaaaaj vesela draga, pa ti si mogla butik otvorit... Al stvarno mi se svidjaju ove desne japankice, extra su.... taman sebi moram kupiti jedne pa cu gledati da nadjem ovakve..
joj Chuchi to je samo dio , mi žene uvijek pretjerujemo a ovake japanke imaš kupiti u Office shoes-u u Ferhadiji....
Jes kad bih ja bila blizu Ferhadije..... Mozda ako kad zalutam u Sa
10.06.2009, 19:51
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: mamy RR
Nikita, Dana, Mamy imate suuuper ukus evo nekih mojih cipelica, sandalica i japanki
Ove mi se cine najudobnije...
pa da ovo je Skechers i extra udobna obuca je
joj da te sad moj brat čuje što bi mu bilo dragooo
10.06.2009, 19:52
veeseelaa
20552
ops ja mislila Chichi da si iz Sa
10.06.2009, 19:55
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: dana3
ej veeseeelaaa ove plave sandale sam imala u bosni samo bijele i super su udobne voljela sma ih najvise
meni ove plave donijela tetka iz Luxembourga i prave su
e baš mi je žao Remzy što ne možeš nositi štikle
10.06.2009, 19:57
Chuchi
563
ops ja mislila Chichi da si iz Sa
Pa ti mislis da te ja ne bih pozvala na kafu dosad da sam iz Sa?? Ja bas kontam da mi je popit kafu s ovom veselom, da mi uljepsa dan, sjedas mi ko kec na 10
10.06.2009, 19:58
dady
495
ja ne mogu ništa da obucem,a kamoli stikle,meni ostalo jos 15 dana do termina!!! nosim muževe japanke!!!
10.06.2009, 19:58
mamy Sabina
1553
Uh ja obozavam Office shoes,super brendove zastupaju Timberland,Skechers,Rocket dog,Caterpilar -te cizme sam zimus kupila Kad idem u lov na obucu prvo tamo idem Emina ima 5-6 pari patika Skechers i Zoo york
10.06.2009, 19:59
remzy
1380
IZVORNA PORUKA: veeseelaa e baš mi je žao Remzy što ne možeš nositi štikle
obujem ja njih nekad ,kad su svecane prilike ,ali vrlo rijetko i vrlo kratko ,uvijek u torbi imam neke sa ravnom petom
10.06.2009, 20:02
veeseelaa
20552
Uh ja obozavam Office shoes,super brendove zastupaju Timberland,Skechers,Rocket dog,Caterpilar -te cizme sam zimus kupila Kad idem u lov na obucu prvo tamo idem Emina ima 5-6 pari patika Skechers i Zoo york
e baš mi je drago, svi hvale navedenu obuću, sad imaš Timberland i u BBI centrau na I katu, isti vlasnici.
Kontam ja Chuchi tebi neda muž da se družiš samnom pa me zato te zoveš na kafu
10.06.2009, 20:07
nikita
1945
Super vam je obuca, nisam ni ja sposobna sad za stikle pa mi uvijek nesto od ovoga na nogama :
Obucu i torbe obozavam, cesto puta se zaljubim , vecinom kupujem vise toga ali za manje novca, do 40-50 Km ,nemam nista markirano
10.06.2009, 20:15
neki
3476
Hej Nikita,na tebi se vidi da si skroz jednostavna,sto mi se jaaaaaaaaaako svidja
10.06.2009, 20:17
nikita
1945
hvala draga a sad bi ti moj muz rekao " varas se " haha
10.06.2009, 20:18
dana3
2128
IZVORNA PORUKA: dana3
ej veeseeelaaa ove plave sandale sam imala u bosni samo bijele i super su udobne voljela sma ih najvise
meni ove plave donijela tetka iz Luxembourga i prave su
e baš mi je žao Remzy što ne možeš nositi štikle
ja sam ih dobila od tetke kad je bila u posjeti u njemackoj i donijela mi s njima cizmice ali su u bih
10.06.2009, 20:22
Saraya
395
e baš mi je drago, svi hvale navedenu obuću, sad imaš Timberland i u BBI centrau na I katu, isti vlasnici.
Kontam ja Chuchi tebi neda muž da se družiš samnom pa me zato te zoveš na kafu
Sve nesto Ferhadija, Skenderija, BBI centar... Ima li sta u donjem dijelu grada??? Valja meni s ovolikim stomakom doc do Ferhadije...
10.06.2009, 21:31
veeseelaa
20552
Sve nesto Ferhadija, Skenderija, BBI centar... Ima li sta u donjem dijelu grada??? Valja meni s ovolikim stomakom doc do Ferhadije...
kad kreneš na pregled svrati
11.06.2009, 08:57
Nunichi
4125
Jes kad bih ja bila blizu Ferhadije..... Mozda ako kad zalutam u Sa
Imas Office preko puta kapije,kako su otvorili ja samo tamo obucu kupijem. Mada ja prednost dajem Sugar i Rocket dog...
11.06.2009, 09:07
mamy Sabina
1553
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Imas Office preko puta kapije,kako su otvorili ja samo tamo obucu kupijem. Mada ja prednost dajem Sugar i Rocket dog...
kako slatke otvorene baletanke Rocket dog ja imam Lani ih kupila
11.06.2009, 09:36
Nunichi
4125
Vjerujem djaga... i ja sam neki dan nesto kao rimljanke,ali nisu ono visoke kao prave rimljanke. Ma super su mi...to je rijetka prodavnica u kojoj mogu odjednom 3-4 modela izabrati.
12.06.2009, 11:24
Nunichi
4125
Evo i moji par omiljenih šunjalica...
< Poruku je uredio Nunichi -- 12.6.2009 11:27:37 >
12.06.2009, 11:25
Nunichi
4125
< Poruku je uredio acudesa RR -- 24.3.2010 0:10:43 >
24.03.2010, 00:21
acudesa
7725
Postovi prebačeni sa: Gdje kupiti cipele?
IZVORNA PORUKA: teacher75
interesuje me gdje mogu kupiti ravne cipele baletanke za proljece, da su od mekane koze pa da ih mogu ljeti nositi na bose noge. imala sam crne i zlatne zadnjih par godina i bas sam ih iznosala do raspadanja
IZVORNA PORUKA: Hanady
joj teacher ti si meni super...zlatne sam poderala a srebrene će moći još koji put ove sezone
elem ... ja sam za vikend bila u snuhanju pa ti predlažem da pogledaš radnju na Baščaršiji...to je ona radnjica sa suprotne strane slatkog ćošeta , prolaz pored nje vodi do kafića i kluba knjige....elem tu ima super šunjalica - baletanki...dezen, koža i sve vrlo povoljno sniženje im je u toku. ja sam uzela jedne karirane crno-bijele i jedne kožne crne naprijed malo nabrane i imaju mašnicu.
24.03.2010, 00:24
Hanady RR
18727
aaaaaaa sutra ću ja svoj repertoar da slikam...a ako budme i tašne slikala sa svakom cipelom ima da zagušim forum
e majkemi mene sramota ovoga mog muža...još imam obraza da kažem...ja nemam šta da obujem...a svaki 8.mrat tašnu ga opelješim pored poklona ''''iznenađenja''''