cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: udobna obuća

clock-img

10.03.2011, 14:34

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Sad nemam vremena bas da obilazim radnje,da li neko zna,da li ima i gdje se kupiti cizme ,antilopne,iznad koljena ,ravne ili na malu peticu smedje ili sive boje?

Htjela bih ti pomoći ali sad se sjetih da si iz Sa, a u Tz ti mogu preporučiti ihihih...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

10.03.2011, 14:38

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: Djana

Sad nemam vremena bas da obilazim radnje,da li neko zna,da li ima i gdje se kupiti cizme ,antilopne,iznad koljena ,ravne ili na malu peticu smedje ili sive boje?

Htjela bih ti pomoći ali sad se sjetih da si iz Sa, a u Tz ti mogu preporučiti ihihih...

Rimljanka ja neki dan u ovom sarazu vidjela da ima tih antilopnih cizama i to na snizenju, ali bas ne znam kakvih tacno modela. Oni ti imaju 2 prodavnice u gradu. ( Trazicu im popust , izreklamirah ih ja pravo user posted image user posted image )

clock-img

10.03.2011, 15:10

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Hanabana, onda zdogovoreno kupiš mi ti jedne ako budu valjale dobro je, ako ne idu na BB, hahaha, a svakako moram otići i do saraza da vidim te tamarisove, ja najviše volim mokasine za ljeto, one su mi stvarno najudobije i najpraktičnije.

clock-img

10.03.2011, 18:08

clock-img

Rimljankaa

pencil-img

1878

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Djana

Rimljanka ja neki dan u ovom sarazu vidjela da ima tih antilopnih cizama i to na snizenju, ali bas ne znam kakvih tacno modela. Oni ti imaju 2 prodavnice u gradu. ( Trazicu im popust , izreklamirah ih ja pravo user posted image user posted image )

Bas ti hvala za  info. Ako stignem pogledacu. Ako budes ti slucajno isla,ako ti nebude tesko samo snimi kakvi su modeli,ja hocu do koljena ili iznad koljena,dakle visoke,i koje su boje i cijene...

Je li trazim previse? :D

Dijana,hvala u svakom slucaju!!!!

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

clock-img

11.03.2011, 12:28

clock-img

tajcika

pencil-img

629

evo jedna mala info ako kome sto znaci,juce u Avaz-u mali clanak da je preko vikenda sajam obuce (cipela,patika,cizmica,sandala) u galeriji (ime zaboravila) u Radicevoj ulici,cijene kazu tvornicke od 20 do 150 KM,radno vrijeme od 9-19h,a ako bude guzve produzice i radno vrijeme
a postara nema user posted image sa "penzijom"

clock-img

11.03.2011, 12:36

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: tajcika

evo jedna mala info ako kome sto znaci,juce u Avaz-u mali clanak da je preko vikenda sajam obuce (cipela,patika,cizmica,sandala) u galeriji (ime zaboravila) u Radicevoj ulici,cijene kazu tvornicke od 20 do 150 KM,radno vrijeme od 9-19h,a ako bude guzve produzice i radno vrijeme

E, super koliko se ja razumijemu RAdičevu, ovo može biti samo Olip-ova ranja, tačnopreko puta BBI,

a ja sam sinoć sebi slučajno našla mokasinke, bijele, u Astri, baš sam sretnaaaaaa

clock-img

11.03.2011, 12:39

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

E, super koliko se ja razumijemu RAdičevu, ovo može biti samo Olip-ova ranja, tačnopreko puta BBI,

a ja sam sinoć sebi slučajno našla mokasinke, bijele, u Astri, baš sam sretnaaaaaa

nije olip nego u galeriji smoje

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.03.2011, 21:53

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

a tičerko gdje je ta radnja, u radičevoj

clock-img

11.03.2011, 22:05

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

galerija smoje je bila prije hotela dardanija u tom nizu, dakle ne prelazis ulicu prema BBI

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

11.03.2011, 22:17

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: teacher75

nije olip nego u galeriji smoje

Otkud tamo cipele??? Sutra sam u gradu sa drugaricama, tra-la-la... Jedva cekam i na taj sajam da odemo user posted image user posted image

clock-img

11.03.2011, 22:18

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a tičerko gdje je ta radnja, u radičevoj

preko puta onih kafica nivea itd...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.03.2011, 22:54

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

aman, tek sada skontah, pa znam gdje je galerija, alija cijelo vrijeme kontam neka galerija cipelia, hahaha, ni na kraj pameti da je to ova galerija, pa i mene zanima otkud tamo cipele, svašta. Tek sada mi niš nije jasno

clock-img

12.03.2011, 23:43

clock-img

DM

pencil-img

2408

Kupi l i iko išta danas?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

13.03.2011, 11:30

clock-img

juni

pencil-img

1102

Da da, uglavnom se radilo o rasprodaji obuce iz radnje Shoebedo, i cijene su bile tvornicke od 20 do 120 km. Medjutim, tolika je guzva bila od samog jutra da sam se jedva izborila za jedne cipelice al vrijedilo je user posted image U smojinoj galeriji su poredane kutije i kutije sa obucom i ti rovaris po kutijama i trazis. Traje jos danas pa valjda je jos nesto ostalo ali sve mi se cini da su zene sve pokupovale. (Napomena: radi se o staroj kolekciji)

EMIL,7.9.2008.

clock-img

14.03.2011, 09:57

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: juni

Da da, uglavnom se radilo o rasprodaji obuce iz radnje Shoebedo, i cijene su bile tvornicke od 20 do 120 km. Medjutim, tolika je guzva bila od samog jutra da sam se jedva izborila za jedne cipelice al vrijedilo je user posted image U smojinoj galeriji su poredane kutije i kutije sa obucom i ti rovaris po kutijama i trazis. Traje jos danas pa valjda je jos nesto ostalo ali sve mi se cini da su zene sve pokupovale. (Napomena: radi se o staroj kolekciji)

ja sam uspjela sebi kupiti lacoste tene za 55km, sto je stvarno djabauser posted image

clock-img

14.03.2011, 10:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

http://en.item.rakuten.com/sneaker-soko/10005964/
ovakve su samo sto su ovi kajsici za kopcanje bronzane bojeuser posted image

clock-img

14.03.2011, 10:09

clock-img

juni

pencil-img

1102

Super si prosla user posted image samo je trebalo rovariti user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

14.03.2011, 10:12

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Super si prosla user posted image samo je trebalo rovariti user posted image

lacoste nije bio problem jer sam trazila velicinu 41, kojih nema bas puno, i onda nadjoh ovaj model da mi se svidja. bilo je i dr martens obuce al nisam imala vise vremena da trazim, lana mi se bila uzvrtila, jedva sam i ovo uspjelauser posted image

clock-img

14.03.2011, 10:15

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

JAo, sad mi vokri što nisam išla, ove tene su predobre,

clock-img

14.03.2011, 10:15

clock-img

juni

pencil-img

1102

Ja sam Emila ostavila ispred da pije kafu sa mojom prijateljicom inace ne znam kako bih.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

14.03.2011, 10:17

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Ja nista nisam nasla za sebe user posted image Jos sama bila, bez muza, bez djece... Ali sve je bilo ili veliko ili malo. user posted image Tene su bile, ali ja nedavno sebi kupila (po mnooogo vecoj cijeni). A bilo onih stili dobrih, 60KM, boje nekoe lude. Ma da ih 3x obujem vrijede, 60KM. Ali brojeva neeema user posted image user posted image  user posted image

clock-img

14.03.2011, 10:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Ja sam Emila ostavila ispred da pije kafu sa mojom prijateljicom inace ne znam kako bih.

i ja sam isla sa drugaricom pa mi je pomogla koliko je mogla

clock-img

14.03.2011, 10:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama75

Ja nista nisam nasla za sebe user posted image Jos sama bila, bez muza, bez djece... Ali sve je bilo ili veliko ili malo. user posted image Tene su bile, ali ja nedavno sebi kupila (po mnooogo vecoj cijeni). A bilo onih stili dobrih, 60KM, boje nekoe lude. Ma da ih 3x obujem vrijede, 60KM. Ali brojeva neeema user posted image user posted image  user posted image

lacoste su imali brojeve od 36-42, zavisno od modela, ja sam bila u nedjelju oko 2, inace nosim 40 al tene nosim 41

clock-img

14.03.2011, 12:59

clock-img

frajlica

pencil-img

5

clock-img

14.03.2011, 15:59

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image

user posted image

evo i ja se "ponovila"user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Zadnji članci

article-img