Ima, u butiku na Čaršiji. Kad kreneš u pravcu iz grada, poslije Begove džamije ima butik sa šeširima (na desnoj strani), tu skreneš desno i prvi ili drugi butik sa lijeve strane. Nemaju Bog zna koliko modela, ali imaju. I ja sam vidjela jedne, mjerkam ih od januara.
Mozes ovdje da ih pitas da li jos uvijek imaju i da li ce nabavljati.
< Poruku je uredio draguljče -- 13.10.2012 17:42:39 >
14.10.2012, 10:21
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: draguljče
IZVORNA PORUKA: leona81
ima li sorel cizama kod nas
Ima, u butiku na Čaršiji. Kad kreneš u pravcu iz grada, poslije Begove džamije ima butik sa šeširima (na desnoj strani), tu skreneš desno i prvi ili drugi butik sa lijeve strane. Nemaju Bog zna koliko modela, ali imaju. I ja sam vidjela jedne, mjerkam ih od januara.
Mozes ovdje da ih pitas da li jos uvijek imaju i da li ce nabavljati.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
20.10.2012, 18:51
draguljče
1049
Amelaa, nemoj se ljutiti, ali ni meni se nimalo ne sviđa. Ovaj sakriveni djon mi je skroz bezveze.
20.10.2012, 19:09
teacher75
5394
i meni a odudara mi nekako i boja dzona
21.10.2012, 10:23
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: draguljče
Amelaa, nemoj se ljutiti, ali ni meni se nimalo ne sviđa. Ovaj sakriveni djon mi je skroz bezveze.
Mislis na skriveni jezik :)... Ima dosta komentara i po drugim forumima da izgledaju ruzno...da ovako, onako. Prati ih isti glas kao i UGG-sice... Meni se svidjaju i UGG i ove.. UGG su jedine cizme u kojima mi je toplo... a za ove vidjet cemo...
MicoTico super su ove tvoje...bas sveki ima ukusa...da ih u zdravlju puno nosis...