haljina super izgleda, al kad sam vidjela sastav, nije za mene, ja bih se sva osafunjala ja inace kad nesto kupujem odmah gledam sastav jer se puno znojim
bas htjedoh da javimm...gledala jucer ovu haljinu uživo u Tiffanyju...nije mi to-to na slici puno bolje izgleda...i kad vidjeh da je mrtva sintetika, neka hvala..ne bih mogla 8 sati na poslu da u tome deveram da je cjena cvaja, pa hajd.
haljina super izgleda, al kad sam vidjela sastav, nije za mene, ja bih se sva osafunjala ja inace kad nesto kupujem odmah gledam sastav jer se puno znojim
bas htjedoh da javimm...gledala jucer ovu haljinu uživo u Tiffanyju...nije mi to-to na slici puno bolje izgleda...i kad vidjeh da je mrtva sintetika, neka hvala..ne bih mogla 8 sati na poslu da u tome deveram da je cjena cvaja, pa hajd.
jeste sintetika i preudobna je, kao da je pamuk...i ja se puno znojim a izdrzala sam u njoj 4 sata sasvim ok...
02.12.2012, 18:49
M kao Mama
5536
ma, nema provjerila mi cura na stanju, odnosno imaju u dvije radnje koje su danas zatvorene, ali boja cigle, a meni trebaju crne, u stri ih nema gledala
02.12.2012, 18:58
calahoe
207
IZVORNA PORUKA: calahoe
IZVORNA PORUKA: calahoe
IZVORNA PORUKA: Emmy
IZVORNA PORUKA: draguljče
Evo ih, iste ovakve.
Još da mi je i one ravne....
Odavno ih želim, ali teško mi izdvojiti toliko . Smao mogu dodati
Uh bas mi se sviđaju Koliko su?
Ja dobih ove cipele za rođus,ravne doduse.Slatke su samo tako.Udobne ne znam jesu li ,vruce je jos uvijek za njih.
A kupila sam ove baletankice,na slici pa i uzivo dok se ne obuju izgledaju onako babske,bezvezne,al na nozi su fantazija.A sto su tek udobne...
Ove United Nude cipele su nesto najneudobnije sto sam ikada od obuce imala.Ja kao sto gore napisah, dobih ravne ove za rođendan.Racunam cijena, karakteristike, materijali ,ma sve im ide u prilog da budu cipele iz snova, onako za hodanje.Koji zaheb....Slomile su me na kracu relaciju ma unistile, em neudobne ,em krute ,eh a koliko su samo bile moje cipelice iz snova.Elem,eno njih nakon 2 oblacenja stoje, molila sam kcer da ih proba malo nosati jer ima trun vecu i siru nogu od moje,nebi li hi malo razgazali ,ma kakvi dijete kaze mama ovo ti je kao okov na nozi. Eh kupim ja sebi ove umjesto ovih nudica za trandanje itd http://www.adidas.com/us/product/womens-outdoor-terrex-fast-x-gtx-shoes/QP676?cid=V22383&breadcrumb=svZu3Z1z13071 Savrsenstvo, u zivotu nikada nisam imala udobniju obucu od ove. Cak i na treninge idem u njima. A cizme kupim ove njih jos nisam pronosala nadam se da nisu udobne kao ove sarene http://www.aldoshoes.com/us/women/boots/tall-boots/92112201-brigette/28
< Poruku je uredio calahoe -- 2.12.2012 18:59:18 >
Ove sam i ja gledala nedavno u Planici 179 KM čini mi se... Stvarno su super. Čudi me da nemaju brojeva, tad kad sam ja gledala imali su ih dovoljno na stanju (u tri boje) do broja 40.
nema Boga mi, ma jesu 175 km čini mi se, ja nosim 40, nema ni za lijeka al sutra ću opet u komiluk u Planiku pa ću moliti ako imaju igdje da mi ih zbave, jer znam tako rade u Astri, dobave model iz cijele BiH
03.12.2012, 00:22
amra_sa
65
IZVORNA PORUKA: mama alma RR nema Boga mi, ma jesu 175 km čini mi se, ja nosim 40, nema ni za lijeka al sutra ću opet u komiluk u Planiku pa ću moliti ako imaju igdje da mi ih zbave, jer znam tako rade u Astri, dobave model iz cijele BiH
Ja inače nosim br. 39 ali kad sam ih probala 40 su mi bile knap.Kaže mi prodavačica i 39 bi se razgazile. Dvoumila sam se i još uvijek se dvoumim da li da ih kupim ... Ja imam ove ali da mi je šta novo, ravno a elegantno za ovu zimu ...
04.12.2012, 19:40
draguljče
1049
Kupljene danas, samo u bez boji. Savršene, udobne, mekane, ne kližu se..
04.12.2012, 20:01
lajlac
378
Draguljče!
Čizme su divne...u skladu sa mojim zeljama i potrebama. Mogu li znati gdje su kupljene i koliko kostaju? Propustaju li vodu?!
04.12.2012, 20:06
draguljče
1049
Lajlac, hvala. Naravno, u Planici, 199 KM. Ne propustaju, super su.
< Poruku je uredio draguljče -- 4.12.2012 20:07:23 >
04.12.2012, 23:24
amra_sa
65
Dobar izbor draguljče-sviđaju mi se i tvoje.Neki dan sam u Planici naletila na super gležnjače, ostale još od prošle zime, samo br. 38 :( Bitno je da su udobne i da ne propuštaju.
04.12.2012, 23:28
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: amra_sa
IZVORNA PORUKA: mama alma RR nema Boga mi, ma jesu 175 km čini mi se, ja nosim 40, nema ni za lijeka al sutra ću opet u komiluk u Planiku pa ću moliti ako imaju igdje da mi ih zbave, jer znam tako rade u Astri, dobave model iz cijele BiH
Ja inače nosim br. 39 ali kad sam ih probala 40 su mi bile knap.Kaže mi prodavačica i 39 bi se razgazile. Dvoumila sam se i još uvijek se dvoumim da li da ih kupim ... Ja imam ove ali da mi je šta novo, ravno a elegantno za ovu zimu ...
meni one ne mogu jer imam mašala nogu, list mislim, tako mi je zaista žao što sam propustila one što su nekada bile u TArgi na ovaj fazon, ali na navlačenje,
a zvala sam moju mjesnu prodavnicu, teta rekla da će poručiti i da će mi javiti, pa čekam, inače ja sam zaista prezadovoljna ovi Legero programom, zaista su odlični
04.12.2012, 23:38
amra_sa
65
IZVORNA PORUKA: mama alma RR meni one ne mogu jer imam mašala nogu, list mislim, tako mi je zaista žao što sam propustila one što su nekada bile u TArgi na ovaj fazon, ali na navlačenje,
a zvala sam moju mjesnu prodavnicu, teta rekla da će poručiti i da će mi javiti, pa čekam, inače ja sam zaista prezadovoljna ovi Legero programom, zaista su odlični
Onda imamo isti problem.Mašala je i kod mene. Poslije poroda se udebljala puno, zato i biram gležnjače.Jesu i udobne i super "čuče" a i cijena im je super Kod mene trenutno kupe prašinu u ormaru, ali neka ih smršaću ja
04.12.2012, 23:41
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: mama alma RR meni one ne mogu jer imam mašala nogu, list mislim, tako mi je zaista žao što sam propustila one što su nekada bile u TArgi na ovaj fazon, ali na navlačenje,
Onda imamo isti problem.Mašala je i kod mene. Poslije poroda se udebljala puno, zato i biram gležnjače.Jesu i udobne i super "čuče" a i cijena im je super Kod mene trenutno kupe prašinu u ormaru, ali neka ih smršaću ja
ih ti što kupe prašinu u ranim bojama, brojevima modelima, pun tavan, kako za obuć, tako i za obut,
04.12.2012, 23:48
amra_sa
65
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
ih ti što kupe prašinu u ranim bojama, brojevima modelima, pun tavan, kako za obuć, tako i za obut,
Ma sreća mi je što opet imam za zime 3 para gležnjača/čizama koje mi mogu mogu da mijenjam al opet da je šta novo - ko žensko Ja sam do nedavno imala svega "na izvoz".Skoro sve podjelila.Ostavila par stvari kao i ove čizme, emotivno sam vezana za njih
23.12.2012, 21:44
klemzi
2988
Evo mojih novih