ja imam ovakve prve i super su mi i izgledom i udobne su samo imas dva slicna modela. nemoj uzimati one kojima je ova donja potplata (jel se tako kaze?) presvucena. od loseg je metarijala pa sel ako izgrebe
Prelijepe! Ja sebi nedano kupila plavu tasnu i naumila i baletanke plave. Kako si me obradovala! Jer imam problema sa nogama pa mi samo Tamars obuca odgovara. Jupiii Jos im je i cijena OK, mislim koliko nace kosta Tamais obuca ovo je super
Prelijepe! Ja sebi nedano kupila plavu tasnu i naumila i baletanke plave. Kako si me obradovala! Jer imam problema sa nogama pa mi samo Tamars obuca odgovara. Jupiii Jos im je i cijena OK, mislim koliko nace kosta Tamais obuca ovo je super
DRago mi je! Nego daj sliku te torbe(meni treba torba)
15.04.2013, 23:08
amra_sa
65
Ove sam nedavno kupila ... Nisam ih nešto nosila ...
16.04.2013, 11:02
Emmy
1009
Moje nove, jutros na nogama, proljece, jupiii , cijena 27 KM
”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!
Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!
2007, 2008 ( dva puta moje sve )
20.04.2013, 16:43
Galicia
2433
Pa jasmin, ja imam te crne iz Aldo. Zar ih nismo zajedno kupile, dok si jos bila u KSA?
20.04.2013, 16:47
škorpija
6649
znam da se o ukusima ne raspravlja, ali na zadnjih pet stranica koliko pregledah, a i uopšte, ove crne iz alda su mi nešto najružnije što sam vidjela , mora da su jako udobne kad ih žene kupuju ili lijepo stoje na nozi, šta ja znam
20.04.2013, 16:50
Galicia
2433
Nisu uopste lose, za jesen i ova prelazna godisnja doba. Al opet stvar ukusa. Jedino sto im je kvalitet nula. Izgrebale su se veoma brzo.
20.04.2013, 16:52
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: Galicia
Pa jasmin, ja imam te crne iz Aldo. Zar ih nismo zajedno kupile, dok si jos bila u KSA?
Kupila sam u Aldu,ali nisu ove,no slične su.
10.05.2013, 17:24
mala_sa
1353
Danas legle nove sandalice , za setnje sa stomacicem, i trcanje za zvrkom