cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: VICEVI

clock-img

03.02.2010, 12:54

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 13:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

Poslala Fata Muju da joj kupi puzeva za rucak.
Otisao Mujo, kupio kesu puzeva, pa sreo Sulju, pa zaglavili na kafi, pa na pivi ,
pa na janjetinu ...pa kod Sulje kuci karata...kad u neko doba 6h ujutro.
Sjeti se Mujo puzeva i Fate pa trka kuci...doso pred
vrata,

pozvonio i prosuo one puzeve po haustoru.

Otvori Fata ljuta, kad ce ti Mujo:
" Evo nas dosli smo, haaajde pooolakooo, ulaz'te unutra, jedan po jedan!"

clock-img

03.02.2010, 13:04

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala na ovom vicu....bas me user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

03.02.2010, 13:08

clock-img

Anoniman

Hvali se devedesetogodišnji dida svom doktoru kako mu je žena, koja je 65 godina mlađa od njega, zatrudnila te kako će ubrzo postati otac.
Doktor ga posluša, potapše didu po ramenu, pa mu kaže:
- Da ja tebi dida ispričam jednu priču. Bio jednom jedan lovac. I on ti jedno jutro krene u lov na medvjede. Šetajući šumom naleti na velikog medvjeda, potegne za puškom i tad primjeti da je umjesto puške poniio kišobran. Nemajući kud on uperi njegov kišobran u medvjeda i na
njegovo veliko iznenadjenje kišobran opali a medvjed ostade na mjestu mrtav...
Dida:
-To je nemoguće! Mora da je tu bio još neko. Sigurno je neko opalio
iza njegovih ledja, a da on to nije primijetio!
Doktor :
-Upravo tako dida, upravo tako!

clock-img

03.02.2010, 13:13

clock-img

shejla

pencil-img

1136

Pita kondukter osobu u autobusu:
- "Jel' imate kartu?"
- "What?"
- "Kartu, molim."
- "Excuse me?"
- "Kartu!"
- "I don't understand."
- "Your ticket, please."
- "Šta?"

user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

03.02.2010, 13:17

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: shejla

- "Jel' imate kartu?"
- "What?"
- "Kartu, molim."
- "Excuse me?"
- "Kartu!"
- "I don't understand."
- "Your ticket, please."
- "Šta?"

user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

03.02.2010, 13:25

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Plavusa se zali prijateljici: - Ah, trebam se naci s' deckom, ali sam potpuno zaboravila, je l' u 8.30 ili 3.80...user posted image

clock-img

03.02.2010, 13:27

clock-img

de_de

pencil-img

639

Došla televizijska ekipa, iz redakcije školskog programa, u jednu seosku zabit, da snimi tipičan radni dan jednog seljaka.

Seljak se namjesti pred kameru i počne priču:

- Ustanem ti ja tako oko pola pet izjutra, drmnem jednu-dve rakijice i istjeram ovce na ispašu. Dok one pasu ja slistim još jedno četiri-pet…

- Stop! Stani! - ulijeće reditelj.

- Pa jeste li vi normalni?! Ovo je školska emisija, treba djecu da kulturno uzdižemo. Umjesto pominjanja rakije, vi lijepo da kažete kako čitate knjige, pričajte o kulturi. Ajde ponovo.

- Ustanem ti ja tako oko pola pet i pročitam knjigu-dvije, pa onda istjeram ovce na ispašu. Dok ovce pasu ja ti se lijepo sit načitam, a onda kad ih vratim kući pred ručak ja onako na brzaka prelistam dvije-tri knjige.

Uz ručak mnogo volim da čitam. Obično uzmem neku deblju knjigu da mogu poslije ručka da se lijepo ispavam. A onda kad ustanem dođe komšija Pero i mi tu pročitamo jedno tri-četiri knjige prije nego što siđemo u selo. Uveče se cijelo selo skuplja u biblioteci. Tu svi čitamo i komentarišemo šta je ko pročitao. Oko deset sati obično bibliotekarka proglasi fajront jer smo pročitali sve knjige. Tada se svi preselimo kod komšije Mike. On ima štampariju…

Keno mamino zlato
22.11.2009.

clock-img

03.02.2010, 13:28

clock-img

de_de

pencil-img

639

IZVORNA PORUKA: Hannica

Plavusa se zali prijateljici: - Ah, trebam se naci s' deckom, ali sam potpuno zaboravila, je l' u 8.30 ili 3.80...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

clock-img

03.02.2010, 13:31

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ivan gleda prijateljicu i ne skida oko s nje. Ona mu kaže:"Ne gledaj me tako,znaš da moje srce pripada drugom." Na to će Ivan:"Znam,ali imaš ti i drugih organa...!

clock-img

03.02.2010, 13:33

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: de_de

Došla televizijska ekipa, iz redakcije školskog programa, u jednu seosku zabit, da snimi tipičan radni dan jednog seljaka.

- Ustanem ti ja tako oko pola pet izjutra, drmnem jednu-dve rakijice i istjeram ovce na ispašu. Dok one pasu ja slistim još jedno četiri-pet…

- Pa jeste li vi normalni?! Ovo je školska emisija, treba djecu da kulturno uzdižemo. Umjesto pominjanja rakije, vi lijepo da kažete kako čitate knjige, pričajte o kulturi. Ajde ponovo.

- Ustanem ti ja tako oko pola pet i pročitam knjigu-dvije, pa onda istjeram ovce na ispašu. Dok ovce pasu ja ti se lijepo sit načitam, a onda kad ih vratim kući pred ručak ja onako na brzaka prelistam dvije-tri knjige.

Uz ručak mnogo volim da čitam. Obično uzmem neku deblju knjigu da mogu poslije ručka da se lijepo ispavam. A onda kad ustanem dođe komšija Pero i mi tu pročitamo jedno tri-četiri knjige prije nego što siđemo u selo. Uveče se cijelo selo skuplja u biblioteci. Tu svi čitamo i komentarišemo šta je ko pročitao. Oko deset sati obično bibliotekarka proglasi fajront jer smo pročitali sve knjige. Tada se svi preselimo kod komšije Mike. On ima štampariju…

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 13:35

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Vozi plavuša auto i zgazi četiri čovjeka. Priđe joj policajac i kaže: - "Gospođo, upravo ste zgazili četiri čovjeka!" Plavuša odgovori: - "Pa koliko je dozvoljeno? :))) user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 13:47

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Imaju na livadi dvije krave!
Jedna stoji,druga leži.
Koja je crnogorska?
Ona što stoji,mrsko joj leći!user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

03.02.2010, 13:59

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

03.02.2010, 14:30

clock-img

salmy

pencil-img

5830

hahahahhahahauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 14:40

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Kaze jedna krava drugoj :"Mislim da imam kravlje ludilo."
A druga ce na to:"Bas me briga,ja sam helikopter."

clock-img

03.02.2010, 14:41

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Kaze jedna krava drugoj :"Mislim da imam kravlje ludilo."
A druga ce na to:"Bas me briga,ja sam helikopter."

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

03.02.2010, 15:20

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: teacher75

Poslala Fata Muju da joj kupi puzeva za rucak.
Otisao Mujo, kupio kesu puzeva, pa sreo Sulju, pa zaglavili na kafi, pa na pivi ,
pa na janjetinu ...pa kod Sulje kuci karata...kad u neko doba 6h ujutro.
Sjeti se Mujo puzeva i Fate pa trka kuci...doso pred
vrata,

pozvonio i prosuo one puzeve po haustoru.

Otvori Fata ljuta, kad ce ti Mujo:
" Evo nas dosli smo, haaajde pooolakooo, ulaz'te unutra, jedan po jedan!"

user posted image user posted image user posted image omg

clock-img

03.02.2010, 15:22

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: shejla

- "Jel' imate kartu?"
- "What?"
- "Kartu, molim."
- "Excuse me?"
- "Kartu!"
- "I don't understand."
- "Your ticket, please."
- "Šta?"

user posted image

clock-img

03.02.2010, 15:23

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Sudija upita optuzenog uhvacenog u kradji: - Jeste li ozenjeni? - Nisam i nikada necu biti. - Tako pametan covek, a krade?
user posted image user posted image

clock-img

03.02.2010, 15:24

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Hanady

ih ja sma nedavno i djecu i muža probudila i sve mi kablove od ADSL počupao...al ja se ia dalje smijala i smijalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Sedili momak i cura, i gleda cura momka pa kaze - \"Dragi, sto ti imas duge trepavice.\" On ce: - \"Znas, kad sam bio mali ja mnogo plakao, plakao, plakao ...\" Gleda ga cura, pa rece: - \"Steta sto nisi kao mali piskio, piskio, piskio...

clock-img

clock-img

milenium

pencil-img

6133

user posted image hanice dobra obauser posted image

clock-img

03.02.2010, 15:25

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Sedili momak i cura, i gleda cura momka pa kaze - \"Dragi, sto ti imas duge trepavice.\" On ce: - \"Znas, kad sam bio mali ja mnogo plakao, plakao, plakao ...\" Gleda ga cura, pa rece: - \"Steta sto nisi kao mali piskio, piskio, piskio...

dobaruser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

03.02.2010, 15:27

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Jednom je Chuck Norris ganjao dva lopova. Jedan pobjegne lijevo, drugi desno a Chuck Norris za njima

Zadnji članci

article-img