Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Plače Fata, žali, teško joj pravo. Kaže:" Najžalivije mi je što mi je sinoc tražio, a ja mu ne dadoh."
Veli joj komšinica: "Ne brini bona, daj nekom drugom pa nanijeti na Muju."
09.02.2010, 16:05
veeseelaa
20552
Kristofer Kolumbo je mogao otkriti Ameriku samo zato jer je : BIO NEOŽENJEN!!!!!!!!! Da je Kristofer Kolumbo imao suprugu, bilo bi slijedeće - A što moraš ići ti? - A što ne pošalju nekog drugog? ta nisi ti jedini - bez tebe se ne može? - Jesi li ti lud ili glup? - Zar ne vidiš da te iskorištavaju? - Ne znaš ni moju familiju a ideš da otkriješ novi svijet! - Šta skrivaš? Ne znaš ni gdje ideš! Kakva bolan* okrugla Zemlja? - A šta, samo će muškarci putovati? Ma nemoj? - A što ne mogu i ja ako si ti šef?.... mene nikada ne vodiš na putovanja! - Nesretniče ne znaš više šta bi izmislio samo da nisi kući. - Ako izađeš na ta vrata ja se iste sekunde vraćam mami ! Bestidniče! - Sve si isplanirao, lopove! Ti si se to davno dogovorio sa tim kurvama indijankama - Ti misliš da sam ja s grane pala? -Šta kažeš? I kraljica će prodati svoj nakit da bi ti putovao? Šta ti misliš da sam ja glupača. Šta ima između tebe i te babe? - Ne možeš ići i gotovo! - Ništa se neće desiti ako svijet i dalje bude ravan ko ploča. Nemoj mi se ništa oblačiti jer NE IDEŠ!!!!!!!!!
09.02.2010, 16:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Kristofer Kolumbo je mogao otkriti Ameriku samo zato jer je : BIO NEOŽENJEN!!!!!!!!! Da je Kristofer Kolumbo imao suprugu, bilo bi slijedeće - A što moraš ići ti? - A što ne pošalju nekog drugog? ta nisi ti jedini - bez tebe se ne može? - Jesi li ti lud ili glup? - Zar ne vidiš da te iskorištavaju? - Ne znaš ni moju familiju a ideš da otkriješ novi svijet! - Šta skrivaš? Ne znaš ni gdje ideš! Kakva bolan* okrugla Zemlja? - A šta, samo će muškarci putovati? Ma nemoj? - A što ne mogu i ja ako si ti šef?.... mene nikada ne vodiš na putovanja! - Nesretniče ne znaš više šta bi izmislio samo da nisi kući. - Ako izađeš na ta vrata ja se iste sekunde vraćam mami ! Bestidniče! - Sve si isplanirao, lopove! Ti si se to davno dogovorio sa tim kurvama indijankama - Ti misliš da sam ja s grane pala? -Šta kažeš? I kraljica će prodati svoj nakit da bi ti putovao? Šta ti misliš da sam ja glupača. Šta ima između tebe i te babe? - Ne možeš ići i gotovo! - Ništa se neće desiti ako svijet i dalje bude ravan ko ploča. Nemoj mi se ništa oblačiti jer NE IDEŠ!!!!!!!!!
Trudiću se da moj muž ne čuje za ovo, ista sam .
09.02.2010, 21:04
Hannica
2920
Razgovaraju Suada i Fata:
* Fato, bona, šta je tvoj Mujo po zanimanju?
* Agronom muzičkog smera.
* Pa šta radi? - pita Suada.
* Čuva ovce i svira frulu.
09.02.2010, 21:05
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: tap3ah
Umro Mujo.
Plače Fata, žali, teško joj pravo. Kaže:" Najžalivije mi je što mi je sinoc tražio, a ja mu ne dadoh."
Veli joj komšinica: "Ne brini bona, daj nekom drugom pa nanijeti na Muju."
09.02.2010, 21:23
Hannica
2920
10.02.2010, 08:05
tap3ah
358
Hobotnica na bosanski nacin
Sastojci: 1 manje jagnje (do 15 kg) 1 veca hobotnica (cca 2 kg) krompir
Priprema: Dok se jagnje vrti na raznju, hobotnica se kuha sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova a jagnje ispeceno izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mackama i kerovima da ne zajebavaju dok se jede.
Jagnje servirati uz hladno pivo
10.02.2010, 16:33
milenium
6133
kaže mujo :fato otvaraj ja bi te je *** fata:pa mujo nisam ti ja ku*** kaže mujo:''pa ja ti para nisam ni nudio''
11.02.2010, 11:46
teacher75
5394
EUROPSKI KONGRES TRANSPLANTOLOGA:
Predstavnik britanskih liječnika izvještava:
Našli smo čovjeka bez kralježnice, presadili smo mu kralježnicu
I sada, nakon samo tjedan dana provedenih u bolnici, a zahvaljujući otkrićima britanskih znanstvenika, taj se čovjek odlično osjeća, već je vani i traži posao.
Predstavnik francuskih liječnika izvještava:
Ah, u Francuskoj smo učinili puno značajniju stvar!
Uzeli smo čovjeka koji nije imao jedno plućno krilo, presadili smo mu plućno krilo, I nakon samo tri dana on se odlično osjeća, već je vani i traži posao!
Predstavnik talijanskih liječnika izvještava:
Mi smo uzeli dva pacijenta bez srca,presadili smo svakom od
njih polovicu zdravog srca, I nakon samo dva dana, obojica se
odlično osjećaju, već su vani i traže posao.
Predstavnik naših liječnika izvještava:
Nas ipak ne može nitko stići. Mi smo uzeli tri čovjeka apsolutno bez mozga, postavili smo ih na čelo države I u rekordnom roku već je
više od pola stanovništva vani i traži posao!!!
11.02.2010, 11:51
veeseelaa
20552
ja volim stare viceve uvijek im se nanovo smijem evo jedan
Poznati naučnici odlučili da zavire u glave Francuza i tako pregledavajući mozak ustanove da je pun nekih šarafčića, sitnih mehaničkih spravica i sl Ista stvar kod Amerikanca a kad su otvorili mozak Bosanca kad ono jedna žica, oni se ibretili i odluče da je prerežu da vide šta će biti KAd je prerezaše Bosancu otpadnu uši
11.02.2010, 21:08
de_de
639
ja volim stare viceve uvijek im se nanovo smijem evo jedan
Poznati naučnici odlučili da zavire u glave Francuza i tako pregledavajući mozak ustanove da je pun nekih šarafčića, sitnih mehaničkih spravica i sl Ista stvar kod Amerikanca a kad su otvorili mozak Bosanca kad ono jedna žica, oni se ibretili i odluče da je prerežu da vide šta će biti KAd je prerezaše Bosancu otpadnu uši
uh dobar
Uhvatio Mujo medvjeda u lovu kad naiđe Haso, te pita ga: - "Kako si ga uhvatio bolan?" - "Lako, pucao sam sto puta!" - "I koliko si ga puta pogodio?" - "Ni jednom, umro je od smijeha!":DD
11.02.2010, 21:12
sara.at
2183
Mladic ulazi u apoteku i kaze apotekaru: "Dobar dan, mogu li da dobijem jedan kondom? Moja devojka me je pozvala na veceru i mislim da ona i ocekuje nesto od mene." Apotekar mu daje kondom, a mladis izlazeci zastane pa se vrati: "Molim vas dajte mi jos jedan kondom, zato sto je i sestra moje devojke slatka, a uvek prekrsti noge na tako provokativan nacin da ja mislim da i ona nesto ocekuje od mene!" Apotekar mu daje i drugi kondom, kad se mladic opet obrati: "Najzad, dajte mi jos jedan kondom, jer je mama moje devojke jako zgodna zena, a kad god me vidi ona pravi aluzije ... a posto me je ona pozvala na veceru, mislim da i ona nesto ocekuje od mene!" Za vreme vecere, mladic je sedeo sa svojom devojkom s leve strane, dok su sestra i majka sedeli nasuprot njima. Kada se pojavio otac, mladic je spustio glavu i poceo da se moli: "Dragi Boze, blagoslovi ovu hranu ... hvala ti za sve sto nam dajes ...!!!" Par minuta kasnije mladic se dalje molio: "Hvala ti Boze za tvoju milost ..." Deset minuta kasnije, mladic se i dalje molio drzeci glavu pokorno spustenu. Drugi su se zgledali iznenadjeno, a najvise se cudila njegova devojka. Priblizila mu se i sapnula mu na uvo: "Nisam znala da si toliko religiozan!!!" A mladic joj odgovori: "Ni ja nisam znao da ti je tata apotekar!!!"
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
13.02.2010, 22:36
milenium
6133
Dosle dvije makarone kod maticara da ih vjenca.Maticar ih upita: -Tko je od vas dvoje musko a tko zensko-? Na to ce jedna makarona: -Ja sam makarona sa jajima
13.02.2010, 22:39
milenium
6133
ne znam jesam li vam ovaj već pisala tko će ih se sjetit svih .ovako:
...Mujo krene u večernju školu i hvali se pred Suljom. Mujo: Ej Suljo da li znaš tko je bio Einstein? Suljo: Ne znam. Mujo: Normalno da ne znaš jer ne ideš u večernju školu. Mujo: Bolan, znaš li ti ko je bio Hitler? Suljo: Ne znam. Mujo: Normalno da ne znaš jer ne ideš u večernju školu. Sulji bilo dosta da ga ovaj zeza: Suljo: A, znaš li ti jarane tko je Božo Bubnjar? Mujo: Ne znam. Suljo: E on ti vidiš jebe ženu dok si ti u večernjoj školi.
13.02.2010, 22:39
acudesa
7725
16.02.2010, 09:44
de_de
639
On: - Draga, zezaju me kolege da me varaš, reci da nije istina! Ona: - Dragi, samo triput i to sve radi tebe. On: - Molim? Ona: - Sjećaš li se kad te trener nije htio uzeti u Dinamo, ha? A vidiš da te ipak uzeo. On: - Dobro, zbog mene, a drugi put? Ona: - Sjećaš li se kad si došao u Dinamo, a nitko ti od suigrača nije htio dodati loptu? A jesu li ti poslije svi dodavali, ha? On: - I to je za mene, a treći? Ona: - Sjećaš li se, već si igrao u Dinamu i dodavali su ti lopte, a cijela ti je publika zviždala? A zvižde li sad?
Eto sta su zene spremne uciniti za svoje voljene muzeve
17.02.2010, 21:31
de_de
639
Što je autobus? Prijevozno sredstvo koje ide 10 puta brže kad trčiš za njim nego dok si u njemu
17.02.2010, 21:35
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: de_de
On: - Draga, zezaju me kolege da me varaš, reci da nije istina! Ona: - Dragi, samo triput i to sve radi tebe. On: - Molim? Ona: - Sjećaš li se kad te trener nije htio uzeti u Dinamo, ha? A vidiš da te ipak uzeo. On: - Dobro, zbog mene, a drugi put? Ona: - Sjećaš li se kad si došao u Dinamo, a nitko ti od suigrača nije htio dodati loptu? A jesu li ti poslije svi dodavali, ha? On: - I to je za mene, a treći? Ona: - Sjećaš li se, već si igrao u Dinamu i dodavali su ti lopte, a cijela ti je publika zviždala? A zvižde li sad?
Eto sta su zene spremne uciniti za svoje voljene muzeve
joj dede majko mila
neznam bil se svaki put smijala tvom vicu ili tvom avataru
17.02.2010, 22:01
de_de
639
Eh draga moja nekada sam licila na svoj avatar, a sad sam se malicuk ubuckila:))))
18.02.2010, 10:01
shejla
1136
- "Odakle ti ta modrica pod okom!?" - "Od muža!" - "Mislila sam da ti je muž na službenom putu!" - "E pa, i ja sam mislila..."
Vodi Mujo psa veterinaru, kad naiđe Haso i pita ga: "Gdje si ti kren'o?" - "Evo vodim ljubimca veterinaru" - "Što? Jel' bijesan?" - "Ma nije bijesan, al' nije mu baš ni drago"
Sjede tri plavuše za stolom i razgovaraju. PRVA: "Prije tri dana sam našla prezervative u muževom odijelu!" DRUGA: "I šta si uradila!?" PRVA: "Sve sam ih izbušila iglom!" TREĆA plavuša je pala u nesvijest.
18.02.2010, 10:12
de_de
639
IZVORNA PORUKA: shejla
- "Odakle ti ta modrica pod okom!?" - "Od muža!" - "Mislila sam da ti je muž na službenom putu!" - "E pa, i ja sam mislila..."
Sjede tri plavuše za stolom i razgovaraju. PRVA: "Prije tri dana sam našla prezervative u muževom odijelu!" DRUGA: "I šta si uradila!?" PRVA: "Sve sam ih izbušila iglom!" TREĆA plavuša je pala u nesvijest.
18.02.2010, 14:43
milenium
6133
18.02.2010, 21:15
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: tap3ah
Hobotnica na bosanski nacin
Sastojci: 1 manje jagnje (do 15 kg) 1 veca hobotnica (cca 2 kg) krompir
Priprema: Dok se jagnje vrti na raznju, hobotnica se kuha sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova a jagnje ispeceno izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mackama i kerovima da ne zajebavaju dok se jede.
Jagnje servirati uz hladno pivo
18.02.2010, 22:14
shejla
1136
Okupili se ljudi da malo sijele. Ustade predvodnik grupe i reče: "Hajmo svi koji se boje svoje žene, neka ustanu" Svi ustadoše, osim jednog, koji je nepomično sjedio. Predvodnik: "Šta je, ti se ne bojiš svoje žene!?" - "Ma ne, nego čim si je spomenuo, meni se noge odsjekle"
19.02.2010, 14:24
marinčii
4750
Plavuša kod liječnika: - Doktore, imam vaginu pektoris. Liječnik: - ?!? Plavuša: - Vaginu pektoris! Doktor počne skidati hlače. Plavuša: - Juuu ... doktore, što vi to hoćete?!? Liječnik: - Ugraditi vam penis mejker!