Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Cas geografije u Mjesovitoj srednjoj skoli Srebrenik. Pita profesorica ucenike koji je najveci vrh u Bosni i Hercegovini? Javi se Ibro i kaze:"Najveci vrh u BiH je kad pjeva Shako subotom u Galaxisu....."
29.10.2010, 22:39
shejla
1136
IZVORNA PORUKA: balasgirl
IZVORNA PORUKA: marny
disleksičar upao u banku naoružan i viče: zrak u ruke, pljačka vam materina, ovo je pička!!
p.s. ja se ispričavam, al meni je smješan
Disleksičar nema smetnje pri govoru, već samo pri čitanju.
mozda je citao
Dosla Fata kod komsinice da je priupita: - Znas li ti sta je Piknik? kaze kona: sta Piknik...zasto??? - Ma reko mi Mujo da me za vikend vodi na piknik, pa eto...ne znam sta mu je to?! kona: Ne znam ni ja, Boga mi, al se ti plakni, za svaki slucaj.
29.10.2010, 22:58
tekja
1957
Dala Fata oglas u novine da trazi muza ali sa dva ... Javi se Suljo na oglas, skontaju se, medjutim prve bracne noci Fata otkrije prevaru i pita ga uvrijeđeno: - Sto mi slaga jadan ne bio, gdje ti je drugi, sto me prevari???? - Ma znas Fato, moj prijatelj Haso nema nijedan pa sam mu, eto, posudio...haj nemoj se ljutiti...I Fata nekako prihvati izgovor....Odlazi potom Suljo na sluzbeni put i vraca se nakon nekoliko dana, Fata ga ceka na vratima sva jadna i kaže - E moj Suljo jesi ti budala, pa sto dade Hasi bolji???
06.11.2010, 00:19
milenium
6133
Mujo polaže za vozački,na kraju propao i pita ga kolega:pa bolan mujo što ti sve zaokruži pod ''B''? kaže mujo: pa ja za ''B'' i polažem!
06.11.2010, 10:36
balasgirl
972
Pitaju Šakiru: "Šakira, kakva si danas?" "Vaka, naka, e e...." :D
07.11.2010, 20:08
teacher75
5394
Profesor pita studenticu medicine na ispitu: "Kolegice, znate li koji dio ljudskog tijela može da se poveća i do šest puta?" Djevojka pocrveni, obori pogled i reče: "Znam profesore, ali.." Profesor: "To je zjenica oka, ako ste pomislili na nešto drugo, jednog dana ćete se jako razočarati!"
07.11.2010, 20:13
Lalana
866
IZVORNA PORUKA: teacher75
Profesor pita studenticu medicine na ispitu: "Kolegice, znate li koji dio ljudskog tijela može da se poveća i do šest puta?" Djevojka pocrveni, obori pogled i reče: "Znam profesore, ali.." Profesor: "To je zjenica oka, ako ste pomislili na nešto drugo, jednog dana ćete se jako razočarati!"
teacher, vjeruj mi da se ovo desilo prije 6 godina u Sa na medicini samo je cura rekla bez imalo dvoumljenja
07.11.2010, 20:58
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Lalana
teacher, vjeruj mi da se ovo desilo prije 6 godina u Sa na medicini samo je cura rekla bez imalo dvoumljenja
a ima i onaj slican; pita profa: sta je to penis? studentica odgovara: kost duga 20 cm. prof. na to odgovara: to da je kost, je vas licni dozivljaj a da je 20 cm, znaci da ste imali veliku srecu.
07.11.2010, 21:16
aida.
2177
Definicija samozadovoljavanja muskarca: Kad od ruke pravis pi*ku a od ku*ca budalu
07.11.2010, 21:35
Niobe
1841
Pitaju Šakiru: "Šakira, kakva si danas?" "Vaka, naka, e e...." :D
lol
08.11.2010, 14:15
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
10.11.2010, 08:14
Dinkica
1038
Otišao Mujo u Njemačku da traži posao i nađe zajednički stan sa Japancem i crncem,pa oni zajedno pođu tražiti posao.Dođu u jednu pekaru i gazda im kaže da ne prima ni žute ni crne i da Mujo dođe ujutro u četiri sata na posao. Tako Mujo,kad je došao kući zamoli Japanca da ga ujutro probudi, medjutim ova dvojica od ljubomore što njih nije primio, namažu ga po licu nekom crnom kremom i još ga ni ne probude ujutro, tako da je jadnik zakasnio. Kad se pojavio u pekaru, takav crn, namazan, gazda mu kaže da on ne zapošljava obojene. I on se razočaran vraća kući , pogleda se u jedan izlog i sav iznenadjen i zbunjen zinuo u izlog i kaže:" Aaaaa onog blentavog Japanca, probudio crnca umjesto mene"
11.11.2010, 15:00
henna ze
475
Sjedi momak u kafiću i govori konobaru- "Kafu i čašu vode."- "Hoćeš li obične ili Torabijeve?"
12.11.2010, 17:15
Almaa
1983
IZVORNA PORUKA: Dinkica
Otišao Mujo u Njemačku da traži posao i nađe zajednički stan sa Japancem i crncem,pa oni zajedno pođu tražiti posao.Dođu u jednu pekaru i gazda im kaže da ne prima ni žute ni crne i da Mujo dođe ujutro u četiri sata na posao. Tako Mujo,kad je došao kući zamoli Japanca da ga ujutro probudi, medjutim ova dvojica od ljubomore što njih nije primio, namažu ga po licu nekom crnom kremom i još ga ni ne probude ujutro, tako da je jadnik zakasnio. Kad se pojavio u pekaru, takav crn, namazan, gazda mu kaže da on ne zapošljava obojene. I on se razočaran vraća kući , pogleda se u jedan izlog i sav iznenadjen i zbunjen zinuo u izlog i kaže:" Aaaaa onog blentavog Japanca, probudio crnca umjesto mene"
12.11.2010, 17:21
klemzi
2988
Otišli pilići u kafanu i piju, piju, piju, piju...
12.11.2010, 17:38
Anoniman
Doso Suljo kod Muje i vidi ovoga kako gura sebi kobasicu u guzu , Mujo vristi ssve mu suze na oci idu...Pita Suljo sta ti je bolan Mujo , sta to radis. Kaze Mujo ma bio kod zubara pa mi zubar reko da jedem na drugu stranu
13.11.2010, 11:07
Niobe
1841
USAMLJENOST - kad ti jaja na oko upute jedini topli pogled u toku dana
13.11.2010, 11:09
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: shejla
IZVORNA PORUKA: marny
disleksičar upao u banku naoružan i viče: zrak u ruke, pljačka vam materina, ovo je pička!!
p.s. ja se ispričavam, al meni je smješan
Disleksičar nema smetnje pri govoru, već samo pri čitanju.
mozda je citao
Dosla Fata kod komsinice da je priupita: - Znas li ti sta je Piknik? kaze kona: sta Piknik...zasto??? - Ma reko mi Mujo da me za vikend vodi na piknik, pa eto...ne znam sta mu je to?! kona: Ne znam ni ja, Boga mi, al se ti plakni, za svaki slucaj.
13.11.2010, 11:19
Niobe
1841
Suljo: -umro Ivo Andric Mujo: -ko je Ivo andric? Suljo: -pa nas poznati pisac. Mujo: -joj sranje, ko ce nam sad bit pisac!?
13.11.2010, 11:53
balasgirl
972
IZVORNA PORUKA: Niobe
Suljo: -umro Ivo Andric Mujo: -ko je Ivo andric? Suljo: -pa nas poznati pisac. Mujo: -joj sranje, ko ce nam sad bit pisac!?
ohohohohhhahahahahhhhheheheheeeeeeeeee jooooj kralja Muje! Svaka čast
14.11.2010, 23:33
tekja
1957
Pita Mujo:
Fato, hoćeš kofan?
Šta će mi, ne boli me glava?
Eto, to sam htio da čujem!
16.11.2010, 00:31
Niobe
1841
vodili ljubav sasa matic i marija serifovic, kaze sasa: - a da ti ipak stavis kesu na glavu?
17.11.2010, 19:26
teacher75
5394
Fata kod lekara: - Doktore, imam veliki problem! Nijedan muškarac ne može da me zadovolji. - Pokušajte sa dva muškarca - rece doktor. - Ma probala sam ...sa dva, tri, cetiri i ništa! - ocajno ce Fata. - Probajte sa pet ili deset - vec zacuden rece lekar. - I to sam probala... - Pa Fato, vi ste medicinski fenomen! - Fenomen, doktore, fenomen, a ne kurva, k'o što celo selo prica!
17.11.2010, 19:28
marny
491
Fata kod lekara: - Doktore, imam veliki problem! Nijedan muškarac ne može da me zadovolji. - Pokušajte sa dva muškarca - rece doktor. - Ma probala sam ...sa dva, tri, cetiri i ništa! - ocajno ce Fata. - Probajte sa pet ili deset - vec zacuden rece lekar. - I to sam probala... - Pa Fato, vi ste medicinski fenomen! - Fenomen, doktore, fenomen, a ne kurva, k'o što celo selo prica!
prepredobar
17.11.2010, 19:34
Anoniman
to je stari vic...sjetila si me...moj deda ga je uvijek pricao fata fenomen
dosao narkoman doktoru narkoma: doktore, imam jednu losu i jednu dobro vijest dr: koja je dobra? narkoman: ostavio sam drogu dr: o pa to je odlicno, a koja je losa? narkoman: ne znam gdje sam je ostavio