"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
08.09.2011, 22:22
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: chantal
Hahahhha
Bakica kod doktora s neugodnim problemom.
- Doktore, prdim nonstop, ali nit se čuju, nit smrde. Evo, od kad sam u ordinaciji, bar sam dvadeset tih nečujnih, bezmirisnih prdaca ispustila.
Doktor joj propiše pilule tri put na dan. Za tjedan dana bakica na kontroli.
- Doktore, problem je još i gori!! Prdim i dalje nesmiljeno i dalje su nečujni, ali sad smrde k'o vrag!!!
Doktor odgovara:
- Odlično, sinuse smo pročistili, sad još da riješimo gluhoću!!!
08.09.2011, 22:25
kupina
2947
IZVORNA PORUKA: teacher75
a ima i ovaj: skinula baba gace i rasirila noge pred dedom i deda kaze: "skupi baba te noge, sakrij to groblje!". a baba ce njemu: "e moj deda, u moje groblje mozda jos neko i zadje a tvog mrtvaca iz groba niko dici nece!"
slican: kaze baba,vidi deda koliko mogu dici noge,mogla bih se i *ebati,a deda ce: mogao bih i ja, samo ne znam ko bi nas *ebo!
08.09.2011, 22:26
kupina
2947
Tri žene stalno zajedno piju kavu u firmi i časkaju u vrijeme pauze. - Zamislite, - reče jedna od njih, - pipnem ja jutros jaja mome Peri, a ona hladna kao led. Sutradan druga kaže: - Provjerila sam: i mome Ivanu su isto ledena jaja. Baš je to čudno! Slijedećeg dana nema one treće žene. Ona se pojavi tek posle 5-6 dana sa vidljivim modricama i šljivama. - Pa gdje si ti ? - pitaju je. -.... i ja pipnuh jaja mome Milanu, a ona vrela! Pitam ga ja: A, kako to da su tebi jaja vrela, a Peri i Ivanu su jaja hladna…!?
09.09.2011, 23:21
Anoniman
Učiteljica: "Perice, zašto služi biber?" Perica:"Pa, za spavanje." Učiteljica:"Pa kako to Perice za spavanje?" Perica:"Pa, tata svaku noć kaže mami hajde da ti ga zabiberim bolje ćeš spavati."
09.09.2011, 23:21
Anoniman
Kaže zeko zmiji:"Izvini što sam te neki dan zezao sto nemaš noge." Na to će zmija: "Ma nema veze, bilo pa prošlo." Na to će zeko:"E svaka ti čast! Evo ruka!"
09.09.2011, 23:22
Anoniman
Kaže sarma šnicli : " Blago tebi, tebe stalno t*c*ju." Odgovara šnicla :" Ko te j**e kad si smotana."
09.09.2011, 23:23
Anoniman
Došla nevestina majka u ćerkinu novu kuću da vidi gde joj dete živi. Nakon dužeg razgledanja obraća se priji:-"Lepo se udala moja ćerka. Blizu joj je crkva, pa može i sa prozora da sluša misu." Tek će prija na to:"Da, da, a koliko joj je dug jezik, može sa balkona i da se pričesti!"
09.09.2011, 23:25
Anoniman
Dve bakice setaju plazom i vide tipa zatrpanog u pesku samo mu ona stvar viri iz peska.
E bas nema pravde!-rece prva
- A zasto? pita druga.
- Kad sam imala 20 to me je zanimalo, - Sa 30 sam uzivala u tome, - Sa 40 sam trazila al nisam uvek dobijala, - Sa 50 sam placala da dobijem, - Sa 60 sam molila Boga da mi neko da, - Sa 70 sam vec zaboravila da to postoji, A danas ova stvar raste u pesku, a ja ne mogu ni cucnuti ...
09.09.2011, 23:28
Anoniman
Ulazi Mujo u kafanu i vikne na sav glas:"Ljudi, dobio sam tri sina! Dok je moja žena bila trudna, čitala je "Tri musketara!" Na to se oglasi Haso:"Odo' ja kući, moja žena čita "Alibabu i 40 razbojnika"
09.09.2011, 23:38
Anoniman
Dune vetar i oduva milicajcu kapu. On potrči, dohvati je, krene da je stavlja na glavu i kaže: -Nabijem te na k...c
09.09.2011, 23:41
Anoniman
Lijep sunčan dan, ženski glas se čuje kroz dvorište : -"Safeteeee , evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!"
zena:ajde da zamenis plocice u kuhinji, vreme im je muz:sta sam ti ja,keramicar?i ode sutradan,zena:ajde da zamenimo kazance,puklo je muz:sta sam ti ja,vodoinstalater??mani me dan kasnije,zena:ajde da okrecis hodnik,molim te ... muz:ma sta sam ti ja,moler? sledeceg dana,sve sredjeno,kazance,hodnik,plocice muz:ko je sve ovo zavrsio? zena:pa komsija muz:sta je trazio zauzvrat? zena:ili da mu napravim kolace il da se kresnemo. muz:i?napravila si mu kolace? zena:sta sam ti ja,poslasticar?
09.09.2011, 23:44
Anoniman
Sva deca u razredu se slikala za razrednu fotku, i učiteljica ih posle uverava da kupe sliku: • Deco, pomislite samo, za dvadeset godina kad budete gledali sliku, reći ćete: ovo je Sonja, ona je pravnik, a vidi i Vladu, on je lekar.. A tihi glasić iz pozadine dobaci: • A ovo je učiteljica, ona je mrtva.
Dosta za veceras vidim ja niko se ne smije
09.09.2011, 23:47
Anoniman
Dosadio ginekologu njegov posao i odluči potražiti posao automehaničara. Dođe kod automehaničara i zatraži ga posao, a ovaj mu veli da će mu dati 1000€ ako pravilno rastavi motor i 1000€ ako ga pravilno sastavi. Kad je ginekolog završio posao dođe mehaničar i dade mu 3000€ uz obrazloženje da mu je 1000€ jer je pravilno rastavio motor, 1000€ jer ga je sastavio i još 1000€ jer je to sve napravio kroz auspuh....<<<<
09.09.2011, 23:52
Anoniman
Žena se žalila doktoru da joj opadaju stidne dlačice. Koliko često imate seks -upita doktor. Dva,tri puta dnevno,a i noću toliko odgovori žena. Pa gospođo, ni na auto putu ne raste trava odgovori doktor....
09.09.2011, 23:55
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Sva deca u razredu se slikala za razrednu fotku, i učiteljica ih posle uverava da kupe sliku: • Deco, pomislite samo, za dvadeset godina kad budete gledali sliku, reći ćete: ovo je Sonja, ona je pravnik, a vidi i Vladu, on je lekar.. A tihi glasić iz pozadine dobaci: • A ovo je učiteljica, ona je mrtva.
Dosta za veceras vidim ja niko se ne smije
jeste crnjak ali istinit
10.09.2011, 06:58
mersiha 77
940
MarinaDK ma gdje ih samo zeno iskopas,kako se nesmije nego nam stopa rr
10.09.2011, 12:42
Anoniman
Znate li kako se na hrvatskom kaže SUPRUG I LJUBAVNIK... Suprug-JEBNIK.. Ljubavnik-DOJEBNIK
Izvinite na ovom j ali kad bi ztavila h izgubilo bi strast
10.09.2011, 12:55
vila_7
5398
Dosadio ginekologu njegov posao i odluči potražiti posao automehaničara. Dođe kod automehaničara i zatraži ga posao, a ovaj mu veli da će mu dati 1000€ ako pravilno rastavi motor i 1000€ ako ga pravilno sastavi. Kad je ginekolog završio posao dođe mehaničar i dade mu 3000€ uz obrazloženje da mu je 1000€ jer je pravilno rastavio motor, 1000€ jer ga je sastavio i još 1000€ jer je to sve napravio kroz auspuh....<<<<
10.09.2011, 13:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK Došla nevestina majka u ćerkinu novu kuću da vidi gde joj dete živi. Nakon dužeg razgledanja obraća se priji:-"Lepo se udala moja ćerka. Blizu joj je crkva, pa može i sa prozora da sluša misu." Tek će prija na to:"Da, da, a koliko joj je dug jezik, može sa balkona i da se pričesti!"
Ovo treba staviti na temu svekrve!!!
10.09.2011, 14:15
reallove
5807
10.09.2011, 14:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
MarinaDK ma gdje ih samo zeno iskopas,kako se nesmije nego nam stopa rr
Ma sinoc saltala po netu pa naletila na vic0ve, pa reko da i ja turim koji
10.09.2011, 14:51
Saly
13
Zec: Imas kupus? Medved: Nemam. Zec: Imas kupus? Medved: Nemam. Zec : Imas kupus? Medved: Ako me jos jednom pitas to, zakucacu te za zid. Zec: Imas eksere? Medved: Nemam. Zec: Imas kupus?
11.09.2011, 00:47
gvendolina
1896
Tri roma sjede u kafani za stolom i hvale se jedan drugom: - ˝Ja sam za 15 dana skinuo 35 kg!˝ - ˝Ja sam za 10 dana skinuo 40 kg!˝ -pohvali se drugi - ˝A ja sam za 7 dana skinuo 45 kg˝-rece treci Slusa to konobar sa strane pa im rece: -˝Ma daj,ne lazite!Nemoguce je da covjek skine toliko sala za tako kratko vrijeme!˝ -˝Ko govori o salu,glupane!?Pricamo o bakarnim olucima˝
11.09.2011, 00:49
chantal
431
Znate li kako se na hrvatskom kaže SUPRUG I LJUBAVNIK... Suprug-JEBNIK.. Ljubavnik-DOJEBNIK
Izvinite na ovom j ali kad bi ztavila h izgubilo bi strast