nije vic ali mi je pravo sega kad procitam na nekim portalima prsata Jenny, Julie, Denise, Rosanne, itd. itd.. cuj prsata
28.04.2012, 16:33
shejla
1136
kad je Chuck Norris dosao u Split, Lara vise nije imala izbora!
04.05.2012, 08:23
tap3ah
358
Dolazi muž kući sa posla, čeka ga žena na vratima u seksi donjem rublju i kaže:
"Želim da imamo filmski seks."
Bez riječi muž joj odvali šamarčinu, veže je za radijator, gurne joj ga prvo u dupe pa udri, udri, pa ga onda izvadi i išamara joj dupe, lupi je par puta kitom po glavi i svrši joj na čelo...
Onako rasturena i razbucana žena se nekako oslobodi, četveronoške krene prema kupaoni i kaže:
"Mi definitivno ne gledamo iste filmove."
04.05.2012, 09:10
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: tap3ah
Dolazi muž kući sa posla, čeka ga žena na vratima u seksi donjem rublju i kaže:
"Želim da imamo filmski seks."
Bez riječi muž joj odvali šamarčinu, veže je za radijator, gurne joj ga prvo u dupe pa udri, udri, pa ga onda izvadi i išamara joj dupe, lupi je par puta kitom po glavi i svrši joj na čelo...
Onako rasturena i razbucana žena se nekako oslobodi, četveronoške krene prema kupaoni i kaže:
"Mi definitivno ne gledamo iste filmove."
05.05.2012, 18:17
teacher75
5394
Dolazi Mujo kući i govori Fati: - Usvojen je novi zakon. Žena s četvero djece ima pravo na mirovinu! - Mi ih imamo troje i ja više ne mislim rađati. - Imam ja vanbračnog sina, dovedem ga, pa ih je četvero. Ode Mujo i dovede sina, ali u kući zatekne Fatu samu. ... - Dobro, Fato, gdje su djeca? - Došli ljudi i odveli svoje...
05.05.2012, 18:30
MAMA MA
645
IZVORNA PORUKA: teacher75
Dolazi Mujo kući i govori Fati: - Usvojen je novi zakon. Žena s četvero djece ima pravo na mirovinu! - Mi ih imamo troje i ja više ne mislim rađati. - Imam ja vanbračnog sina, dovedem ga, pa ih je četvero. Ode Mujo i dovede sina, ali u kući zatekne Fatu samu. ... - Dobro, Fato, gdje su djeca? - Došli ljudi i odveli svoje...
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
06.05.2012, 15:13
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
06.05.2012, 15:15
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Iman83
Razgovaraju Amer, Englez i Bosanac o zarađivanju:
Ja zaradim 2000$. Potrošim 1500$... A gdje mi ode onih 500$ pojma nemam..., kaže Amerikanac.
Ja zaradim 1000£. Potrošim 500£... A gdje mi ode onih 500£ poojma nemam... , kaže Englez.
Ma ja ti zaradim nekih 85 KM, potrošim 350 KM, a odakle mi onih 265 KM pojma nemam... - kaže Bosanac.
15.05.2012, 09:21
teacher75
5394
djeciji biseri:
O OBITELJI:
- Više volim maminu sestru nego svoju. Mamina sestra mi je teta, a moja mi nije ništa! - Moja mama ima bebu u trbuhu , ali ne znam kako ju je progutala. - Na mame se ne galami, one su korisne.
- Baka je debela zato što je puna ljubavi. - Ja bi tako rado imala još jednog brata, ali moja mama koristi tampone.
- Veoma sam se uplašio kad se mama razboljela. Pomislio sam da će nam tata kuhati!
- Usvajanje je mnogo bolja mogućnost od rađanja. Tako roditelji mogu sami da izaberu dijete i ne moraju prihvatiti baš onoga koga su dobili.
- Moja sestra je opet položila razred sa odličnim uspjehom, sve same petice. Ona to meni namjerno radi! - Baka nam je otišla na onaj svijet. Sad i mi imamo nekog u inostranstvu!
PRIRODA I DRUŠTVO:
- Kada se dvoje zaljubljenih prvi put poljubi, odmah se sruše i ne ustaju najmanje sat vremena, a i više. - Poluotok je otok koji još nije dokraja napravljen.
- Moraju li mame također jesti travu da bi im iz grudi teklo mlijeko? - Na Marsu ima života. Ali to je samo hipotenuza. - Izraelci su napravili zlatno tele jer nisu imali dovoljno zlata za zlatnu kravu. - Švicarske krave koriste se pretežno za pravljenje čokolade. - Stanovnici Sardinije zovu se Sardine.
- Leptir je insekt iz porodice helikoptera. - Najkorisnija životinja je svinja. Od nje možemo upotrijebiti sve, meso od naprijed i pozadi, kožu za cipele, čekinje za četke i ime za psovanje! - Zoološki vrt je super stvar. Tamo možemo vidjeti i životinje koje ne postoje.
- Nisam kršten, ali sam zato cijepljen. - Životno osiguranje je novac koji dobije onaj koji preživi smrtni slučaj. - Razlika između sela i grada je ta što je trava na selu iz jednog dijela, a u gradu je isprekidana. - Ne znam koliko imam godina, to se stalno mijenja.
- Svi psi vole vodu. Neki čak toliko da u njoj i žive. To su morski psi. - Akvarij je malo stakleno more gdje žive domaće ribe. - Alimentacija je plaća za djecu kada im se tata odseli.
- Breskva je kao jabuka s tepihom.
- Papa živi u Vakumu. - Sve ribe nose jaja, a ruske čak i kavijar. - Krave ne smiju brzo trčati da ne bi prolile mlijeko. - Kod nas, muškarci mogu da se ožene samo sa jednom ženom. To se zove monotonija. - Ne razumijem zašto se mama toliko ljuti što smo razbili vazu. Ionako je bila stara i kineska, a ne naša!
O BILOGIJI I MEDICINI:
- Što je čovjek stariji, njegovi zubi su sve skuplji. - Djevojčice ne mogu stoječki piškiti zato što nemaju za šta da se drže. - Kada baku bole zubi, ona njih jednostavno ostavi u čaši. - Jednom sam bila tako bolesna i imala sam 40 kila temperature.
- Da bi bila dobra, medicinska sestra mora biti potpuno sterilna. - Doktori kažu da su smrtonosne bolesti najgore. - Kad se moj mlađi brat rodio morali su ga staviti u akumulator.
- Nisam kršten, ali sam zato cijepljen.
O DJETINJSTVU:
-To je moj život kad sam bio mali. -To dobijemo kad se rodimo, pa poslije prođe.
15.05.2012, 10:33
Niobe
1841
ona: dragi, hoćeš da mi kupiš lui vuton čizmice? on: draga znaš ti šta se nosi ove godine? ona: ne..šta? on: nosi se u pizdu materinu!
15.05.2012, 10:35
veeseelaa
20552
15.05.2012, 12:19
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Niobe
ona: dragi, hoćeš da mi kupiš lui vuton čizmice? on: draga znaš ti šta se nosi ove godine? ona: ne..šta? on: nosi se u pizdu materinu!
evo jedan na ovu temu..
Dosla zena kuci, i obraca se muzu: - Jao dragi, znas kakve sam cizme videla??? - Ma boli me k***c !!!!! - A da ljubim da prodje, pa da idemo da kupimo cizme.....?
15.05.2012, 12:39
Blue rose RR
4361
D_K bezobraznice malena :)))
16.05.2012, 15:09
klemzi
2988
Naravno da u Kini nema pasa lutalica... Da li ste ikada u Bosni vidjeli janje lutalicu?!
16.05.2012, 15:24
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: klemzi
Naravno da u Kini nema pasa lutalica... Da li ste ikada u Bosni vidjeli janje lutalicu?!
16.05.2012, 21:57
MAMA MA
645
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: Niobe
evo jedan na ovu temu..
Dosla zena kuci, i obraca se muzu: - Jao dragi, znas kakve sam cizme videla??? - Ma boli me k***c !!!!! - A da ljubim da prodje, pa da idemo da kupimo cizme.....?
-moglo bi se ovo iskoristiti i u životu....dobar fazon za izmamit nesto
21.05.2012, 17:42
muaaa
2911
U Sarajevu gužva. Svi automobili stoje. Jednom tipu neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor: "Druže, šta je ovo bilo? "Ma, ne pitaj, teroristi oteli cijelo predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Traze 10.000.000 EURA, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo priloge." "OK, daću, nije problem. A koliko se daje......... otprilike ?"
"Pa, tako ... koliko ko moze , litar-dva..." :D
Buhahaha
21.05.2012, 17:45
MAMA MA
645
25.05.2012, 13:36
veeseelaa
20552
Takmičili se Srbin, Bosanac i Crnogorac ko bolje gađa. Srbin uze praznu konzervu, baci je u zrak, izvuce pištolj i pogodi je.
Bosanac učini isto, samo umjesto konzerve je bio novčić od 10 pfeninga. ... Crnogorac izvadi neku staru kuburu i sve se vrti u krug da nađe što bi gađao.
U tom času naleti komarac, Crnogorac opali, ali komarac nastavi letjeti.
Ona dvojica mu se počnu smijati, pa će Bosanac: "Šta bi, čo'če?"
Na to će Crnogorac: "Hajde ga pitaj s čim će večeras je*at :) ."
30.05.2012, 22:25
D_K
2669
Baki stiže paket od unuka iz vojske. Otvara ona paket, kad unutra ručna bomba i papirić na kojem piše: - Bako, ako povučeš ovaj prstenčić, dobiću tri dana slobodno!!!!:)
31.05.2012, 12:00
Lady26
9177
Ona: Gdje si ljubavi moja jedina? On: Ležim kuci na krevetu i mislim na tebe zlato jedino moje. A gdje si ti? Ona: U kavani..... stojim iza tebe.........mamu ti tvoju pokvarenu.......
Ušao Mujo u neki restoran u Francuskoj i narucuje: "Molim vas jednu bocu La Vina i jednu La kobasicu." Za desetak minuta konobar mu donosi ono što je porucio, a Mujo se smješi, jer je konobar razumio njegovu narudžbu. Na to mu konobar uzvrati: - "Pojeo bi ti moj La ku*ac, da ja nisam La iz Bosne
31.05.2012, 12:37
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ona: Gdje si ljubavi moja jedina? On: Ležim kuci na krevetu i mislim na tebe zlato jedino moje. A gdje si ti? Ona: U kavani..... stojim iza tebe.........mamu ti tvoju pokvarenu.......
Ušao Mujo u neki restoran u Francuskoj i narucuje: "Molim vas jednu bocu La Vina i jednu La kobasicu." Za desetak minuta konobar mu donosi ono što je porucio, a Mujo se smješi, jer je konobar razumio njegovu narudžbu. Na to mu konobar uzvrati: - "Pojeo bi ti moj La ku*ac, da ja nisam La iz Bosne
01.06.2012, 14:22
veeseelaa
20552
Bilder skine majicu, a plavusa zapanjeno uzvikne: “Wow! Koje grudi…!”
On joj odvrati: “Mala, to je 100 kila dinamita!”
Nakon toga on skine trenerku, a ... plavusa uzdahne: “Wow! Koje masivne noge…!”
On joj odvrati: “Mala, to je 100 kila dinamita!”
Nakon toga skine bilder i sve ostalo, a plavusa izleti iz stana vristeci od straha. Bilder se obuce i pojuri za njom. Kad ju je dostigao upita zasto je tako panicno utekla.
Plavusa odgovori: “Bila me frka svog tog dinamita kad sam vidjela koliko je fitilj kratak!!!
01.06.2012, 15:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83
Razgovaraju Amer, Englez i Bosanac o zarađivanju:
Ja zaradim 2000$. Potrošim 1500$... A gdje mi ode onih 500$ pojma nemam..., kaže Amerikanac.
Ja zaradim 1000£. Potrošim 500£... A gdje mi ode onih 500£ poojma nemam... , kaže Englez.
Ma ja ti zaradim nekih 85 KM, potrošim 350 KM, a odakle mi onih 265 KM pojma nemam... - kaže Bosanac.
01.06.2012, 15:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79
Pita profesor u školi djecu, što lijepo miriše? Djeca odgovaraju: ruže, parfemi, šume, slatkiši....itd itd. Profesor kaže: "Tako je djeco, ali" pogleda malog Muju i pita ga: "Što tebi lijepo miriše?". Kaže mali Mujo: "P a!" Profesor poludi, otjera malog Muju kući i kaže da sutra dođe otac u školu na razgovor. Slijedeći dan dolazi mali Mujo u školu bez oca i profesor ga pita: "Gdje ti je otac?" Mali Mujo mu odgovara: "Otac mi je reko kome p a ne miriše taj je peder, a on sa pederima ne razgovara