IZVORNA PORUKA: mala curica
Kod mene ce biti bas veselo danas.Neka familija od mm jos mi maloprije svekar kaze da ce on i njegova hanuma doci .
Od kako dam trudna nisu me vidjeli(cijelo vrijeme bili u Bosni )pa mi bas bezz znam da ce me svekrva zagledati i omjerati.
Ali pravit cu se da me to ne dotice.
Kada sam joj rekla da sam trudna povrijedila me komentarom sta ce vam,sada sve vam se mora promijeniti.
Tu sam joj jakoooo zamjerila ali nisam davala do znanja da me u zivac s tim pogodila.Tako da mi je ohladila i s njom samo obako ljubazno bez neke prisnosti kao prije.
šta se brigaš, ladno joj odbrusi da ako njoj ne treba unuče, tebi dijete bogami treba ..... ako ti bilo šta kaže bilo ko samo se napravi budala da nemaš pojma da si to rekla - tja, pa ti si trudnica, ne znaš šta radiš
i još jedan savjet .... ne daj da svekrvini tako ružni komentari prođu neopaženo i nekažnjeno, pomislit će da sve može da joj prođe, još je to izraženije ako su takvi komentari upućeni kad joj sin nije tu
dok smo bivši mm i ja pokušavali oko bebaća, moja bivša svekrva je komentarisala i prigovarala meni, kad on nije bio tu, a najveći biser, i prava laž , bio je da to dijete želi više nego ja ...žaslim što joj nisam šamarčinu raspalila da sve zvijezde prebroji, pa kad mi onaj majmun kaže da je apsolutno siguran da nije to njegova mam rekla - da nemam za čim da žalim