IZVORNA PORUKA: Alma_27
Ziel, ne bih ja tu plaho hodala po jajima da se on ne uvrijedi nego bih rekla da:
1. Hocu da se zakljucavam kad sam u kuci jer hocu da budem rahat i hodam gologuza ako mi je cejf i
2. Kad izlazimo i mi zakljucamo kucu, nece svekijevci biti uvrijedjeni jer
a) znaju da smo vani, pa svakako nece ni hvatati za steku i nece ni znati da je zakljucano,
b) ako bi se popeli gore pa htjeli da udju iako znaju da smo vani, morali bi prvo objasniti sta to njuskaju po stanu, a to ne bi, poznavajuci nas mentalitet, priznali nikad.
I mirna Bosna.
Vala potpisujem svaku rijec.
Ono sta sam ja na neki nacin vidjela da ona ima , kako da kazem, kod nje je nekako veci problem s muzem, kako ce mu reci ovo, kako ono, nego bilo sta drugo. Ako se ja moram plasiti hocul biti prebijena ili uvrijedjena sto cu nesta reci, brate dragi onda bolje da se odmah razidjemo... ipak koliko sam shvatila ona je tek u 5-6 mj.braka. Ako se sada "plasi" nesta reci..kako ce biti sutra?
Mi nikada necemo znati njihov stvarni odnos, ali po onome sta je napisala.. ja sam shvatila da ona njemu ne smije nista zucnut, Zasto on malo ne pogleda da se njezina osjecanja ne povrijede kada on nesta pocne pricat?
Ovako nekako ispada uh ako to kazem on ce se naljutiti, on ce reci ovo, on ce reci ono..
< Poruku je uredio Finepex -- 19.5.2015 16:32:26 >