28.04.2010, 12:15
2255
e]IZVORNA PORUKA: medic slatki
mom Fatihu je 16 mj, tako da cemo sacekati bar jos godinu dana pa onda kad bude
upravo ovo je mene navelo na razmišljanje o drugoj bebici kao i riječi jedne stare g-đe, kad sam bila u dilemi baš kao i taurus.... (ponovo sve, frka, plač, grčevi, porod.....), tad mi je rekla: " a zar ne misliš da je to malo egoistično, to da ti kćerka sama odrasta, da jednog dana kad ne bude TM i tebe, ko će joj ostati? " Godinama su mi te riječi odzvanjale, i stvarno sam se preispitivala. I da, to je egoizam (ako je samo ovo gore navedeno prepreka)!! ..... I evo ga, moja kćerka ima brata
Ko zna, možda za nekoliko godina dobije seku ili još jednog brata, nikad se ne zna....

.Jucer sretnem komsinicu iz ulaza i kaze mi da joj snaha treba da rodi u junu drugu bebu,razlika ce biti izmedu djece 14 mj.Lijepo je zaista kad ima djece,a ja jos nemogu da se zamislim kao mama 2
i bice toga jos akobogda, najvise 4, a najmanje 3, djeca su nase najvece bogastvo. Svakoga je strah al vjerujte cim vidite
(zbog carskog reza su nam tako rekli),a ja bih sad odmah još jedno.
To mi je nezamislivo....
nesto vise od mjesec i po, pa ne znam... Ako je Bozja volja da to bude i sad, hvala, pa stiskacemo se nekako u malom stanu ili cemo biti brzi u pronalasku veceg. Mozda sara posto jos uvijek dojim