jrl ono RiT tvoja swaPICA vidim imamo iste misli i ideje
jeste kondom da nakon premijrre Sivog ne dobijem još jednog Dimitrija a i ovo za oči je jako prigodno
predobro... oba vaša poklona su mi wowo...obostrano... RiTa je to složila majstorski kao u ostalom i ti svoj
29.01.2015, 20:39
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: bebacha
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: Galicia
Medic, opasna si mi zadnjih dana.
Jos da mi je saznati ko je prava tvoja swapusa e onda bi mi bilo potaman, tvoj poklon znam bit ce luckast no nikako nju da provalim
Tinki volim i ja crveno samo da se zna Krasno
Sto su durexi popularni
samo dva il ja nisam pratila fino
ja sam bila ubjedjena da je pocy njena swapuša al et nije haman
Sakrile zene jer stalno pricaju o rikvercu, ma ima toga jos
29.01.2015, 20:42
DM
2408
šta se ova medić folira -jel' da da si ti galiciji par
29.01.2015, 20:44
R&T@
5982
Pusti rikverc kad se brzine pobrkaju... Sto je sigurno, sigurno je.,,
A i poruka meni je super, samo ja ne fotkah... Morat cu...
29.01.2015, 20:44
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: DM
šta se ova medić folira -jel' da da si ti galiciji par
Sve u svoje vrijeme, bit ce to interesantno cekati
29.01.2015, 20:46
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
29.01.2015, 20:50
salmy
5830
Znaci ipak cemo cekati taj mart,april
da mi ipak sve objavimo pa kad njih dvije dobiju nek stavljaju slike
ko ce cekat mart
29.01.2015, 20:52
ziki
1815
Rita i vještica baš ste fino ssložile super pokloni Iman bas si super spojila
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
29.01.2015, 20:54
MicoTico
340
Men' se čini da moja swapuša nije baš zadovoljna. Bijahu nekakvi osmjesi i zagrljaji dok poklon nije stigao Kad stiže poklon, puče i net
Swapušo moja, eto mene u tvoj kraj aBd s prvim toplijim danima, pa ću onako "obrazli" da te posjetim (kafa, kocka , sok u tetrapaku i tako to). Nije Mica cicija
29.01.2015, 21:02
Bella.88
-15
tema gori...,vidim bilo je svega dobrih nona,sexy stvarčica,crno,crveno i tigrasto
pokloni su odlični,svaka čast ženice
29.01.2015, 21:02
bebaa
-11235
sve sam pregledala....2X...predobri pokloni...svaka čast opet.....
29.01.2015, 21:09
elmaL
461
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Men' se čini da moja swapuša nije baš zadovoljna. Bijahu nekakvi osmjesi i zagrljaji dok poklon nije stigao Kad stiže poklon, puče i net
Swapušo moja, eto mene u tvoj kraj aBd s prvim toplijim danima, pa ću onako "obrazli" da te posjetim (kafa, kocka , sok u tetrapaku i tako to). Nije Mica cicija
I ja bih da te docekam u nasoj Kaliforniji meni mozes i bez kocke i kafe
Stvarno kad je ona Visnja obecavala organizaciju nekog izleta do Mostara, i nikad ne dodjoste
29.01.2015, 21:12
palachinken
5397
Super žene! Bas udarate na zenstvenost. Svidja mi se vjesticin mrak za oci, to mi treba za moj bjuzi slip. Sviđa mi se ustvari sve. Guzica mi je pala u nesvijest na onaj ferrero u petokraci
29.01.2015, 21:13
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: elmaL RR
I ja bih da te docekam u nasoj Kaliforniji meni mozes i bez kocke i kafe
Ma naravno, počesto mi idemo tamo. Javim se kad budem dolazila, pa napravimo mini regionalno Ti, krofna, miški, sarita, ...
29.01.2015, 21:13
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: bebaa
sve sam pregledala....2X...predobri pokloni...svaka čast opet.....
I ja.., Pa opet zaboravim...
Nekako je sve neuporedivo...
Kad cemo opet? Ipak je ovo bilo pred placu...
29.01.2015, 21:14
palachinken
5397
Joj sta mi je naumpalo. RR ZENA SWAP. Kao ona emisija Mijenjam ženu, samo RR izdanje Ono ja odem u neciju kucu na tri dana, neko u moju i tako. Sve radis, sem seksa
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: palachinken
Guzica mi je pala u nesvijest na onaj ferrero u petokraci
Šta ti je roditi se u komunizmu
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Guzica mi je pala u nesvijest na onaj ferrero u petokraci
Šta ti je roditi se u komunizmu
29.01.2015, 21:16
Medić*
29
Joj sta mi je naumpalo. RR ZENA SWAP. Kao ona emisija Mijenjam ženu, samo RR izdanje Ono ja odem u neciju kucu na tri dana, neko u moju i tako. Sve radis, sem seksa