writing-img

RE: Prvi nekreativni RR Swap

clock-img

30.01.2015, 11:48

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Tinki, kad se ofarbaš, hoćemo sliku. Jao dobre boje!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

30.01.2015, 11:48

clock-img

Penelope82

pencil-img

264

Big like user posted image user posted image

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

clock-img

30.01.2015, 11:55

clock-img

elmaL

pencil-img

461

Hoce li biti album sa poklonima, da mi ovako ne promakne nesto user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

clock-img

30.01.2015, 11:57

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: palachinken

ma farbam se ja u ovu nijansu,zna to ona.samo što meni ne izađe ovako,medic kaže njoj da.slikaćuuser posted image

clock-img

30.01.2015, 12:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

[link]http://user posted image ,evo stigao je i meni poklonuser posted image .hvala Hanady,masaža mi se sviđa jakouser posted image

joj superrrrrrrrrrrrrr
baš me raduje da je stiglo...
samo da znaš tražila sam Milku sa malinom al nije bilo u dva konzumauser posted image
pa reko neka ide voćna mojoj swapici ove kategorije...em crvena em djeca jedu samo lješnjak čokoladne kod njeuser posted image da je sama smažeš :D

a između dvije knjige sma se lomila o masaama..i mm mi reče ova ti je bolja...user posted image
Zna čovjek...i njemu sma kupila nebil ta oprobo ovih danauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 30.1.2015 12:07:35 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.01.2015, 12:09

clock-img

Medić*

pencil-img

29

ma farbam se ja u ovu nijansu,zna to ona.samo što meni ne izađe ovako,medic kaže njoj da.slikaćuuser posted image

Super swapuse user posted image user posted image
Bas orginalno, eto jos si i knjigu iz svoje struke dobila, trebat ce svakako user posted image

A ja ovu uzela http://images.kangoo.pl/89953129/77110/large/garnier_color_naturals_farba_do_wlosow_z_olejkami_kolor_nr_562_plomienna_purpura.jpg

Uzmem jos dodatno hidrogen 9%, i pratim kako ide. Ako hocu svjetlije manje drzim. Naucise me raja user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

30.01.2015, 12:16

clock-img

ada_

pencil-img

-1226

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Bas orginalno, eto jos si i knjigu iz svoje struke dobila, trebat ce svakako user posted image

A ja ovu uzela http://images.kangoo.pl/89953129/77110/large/garnier_color_naturals_farba_do_wlosow_z_olejkami_kolor_nr_562_plomienna_purpura.jpg

Uzmem jos dodatno hidrogen 9%, i pratim kako ide. Ako hocu svjetlije manje drzim. Naucise me raja user posted image

reci bona ko ti je rekao user posted image user posted image

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

clock-img

30.01.2015, 12:17

clock-img

ada_

pencil-img

-1226

super vam je ova ideja hocu i ja sljedeci put da ucestvujem user posted image

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

clock-img

30.01.2015, 12:17

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: ada_

IZVORNA PORUKA: medic slatki

reci bona ko ti je rekao user posted image user posted image

Sama se javila user posted image user posted image

clock-img

30.01.2015, 12:22

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

meni garnier više sijede ne pokriva...Inače sam se farbala u ovu kao kod tinki...
sada koristim palete...

češće ovu
https://ss.knok.ba/pics/l/0000/0004/4707/1334647270336.jpg

a znam i ovom nekada na isto dođem...
http://www.henkel.hu/huu/content_images/Palette_ICC_RI5_210791_print_1772H_1772W.jpg

U svakom slučaju ja i moja swapuša smo crvenokose :) sa crvenim ružom i lakom za nokte user posted image ...ona je aBd dipl. fizoiterapeut ubrzo, a ja imam jednog takvog pored sebe...user posted image

Pa Iman...mislim da nisi sama nisi skontala koliko si nas plaho uvezalauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.01.2015, 12:23

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Bas da vidimo da li je Iman potrefila s nasim parom user posted image
Cekamo, cekamo user posted image

clock-img

30.01.2015, 12:38

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Otkriveni Swapić parovi:

1. DM - Full Moon
2. koka i po - Irena Sa
3. vesela- ananas_ze
4. hapymum- nudzejma
5. MicoTico - Krofnica Mo
6. minja_-palachinken
7. mama2009 - ziki
8. zvoncica- EEDITH
9. bebaa- SREĆNA
10. Angelica - pocahontas
11.AnLu- Bella.88
12. Hannica -Pahuljica
13.teacher75- bebacha
14. Rita- vještica
15. ElmaL - Chilli
16. Hanady- tinkivinki
17.

....

Iman daj bar kaži koliko parova imamo...koliko još čekamouser posted image
i de bona skidaj fotke u neki labum sebi da nama na kraju balade objaviš swapovski albumuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.01.2015, 12:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

30.01.2015, 12:48

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Šta da ti pobrišem da slike povadiš jeluser posted image
Lakše bi mi bilo da ti slike ja poskidam i pošaljem na mail koliko se chatalo na ovoj temiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.01.2015, 12:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

30.01.2015, 12:53

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Lakše bi mi bilo da ti slike ja poskidam i pošaljem na mail koliko se chatalo na ovoj temiuser posted image

Ma lako cu ja slike kad sve zavrsimo. Elem, ova chatovanja koju farbu ovo ono. To na chat.
Ovdje samo o swapu, mozete nadugo i siroko, ali o swapu.

Nema e super farba, ja cu sebi ovu boju, necu onu, sta vi mislite?!user posted image

Samo none u stramplama i gace u akciji dolaze u obzir!user posted image

ma farbamo se tamo bre...na chatu eno vidiuser posted image
ovo smo samo radi mog swapića malo...
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.01.2015, 12:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

30.01.2015, 12:56

clock-img

Medić*

pencil-img

29

user posted image

clock-img

30.01.2015, 13:05

clock-img

damma

pencil-img

1281

bilo bi dobro sve slike stavit u jedan album..

2004.
2008.

clock-img

30.01.2015, 14:02

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Stigao moj poklon user posted image user posted image

Draga moja swap drugarice,nadam se da ces se u pola obradovati kao sto sam ja,poklon je predivan,moja favorit boja je zelena i ljubicas_ta ubola si u sridu sto se kaze user posted image a za melem nemam rijeci ,hvala ti sto si mislila i na moju "bolest" e bem ga pocet cu i plakat.imam ovo dekoratvno cvijece subo i neki dan mislim kako treba da kupim novo,hvala ti ,kad stigne moj poklon "otkrit cemo se "

user posted image

< Poruku je uredio hatepsut -- 30.1.2015 14:03:44 >

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

clock-img

30.01.2015, 14:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Draga moja swap drugarice,nadam se da ces se u pola obradovati kao sto sam ja,poklon je predivan,moja favorit boja je zelena i ljubicas_ta ubola si u sridu sto se kaze user posted image a za melem nemam rijeci ,hvala ti sto si mislila i na moju "bolest" e bem ga pocet cu i plakat.imam ovo dekoratvno cvijece subo i neki dan mislim kako treba da kupim novo,hvala ti ,kad stigne moj poklon "otkrit cemo se "

user posted image

user posted image

Ova te poznaje hatouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.01.2015, 14:24

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

[link]http://user posted image ,evo stigao je i meni poklonuser posted image .hvala Hanady,masaža mi se sviđa jakouser posted image

joj superrrrrrrrrrrrrr
baš me raduje da je stiglo...
samo da znaš tražila sam Milku sa malinom al nije bilo u dva konzumauser posted image
pa reko neka ide voćna mojoj swapici ove kategorije...em crvena em djeca jedu samo lješnjak čokoladne kod njeuser posted image da je sama smažeš :D

a između dvije knjige sma se lomila o masaama..i mm mi reče ova ti je bolja...user posted image
Zna čovjek...i njemu sma kupila nebil ta oprobo ovih danauser posted image

Trebala si ti njoj muža poslati da je izmasira, neće joj tajne ništa pomoći. user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

30.01.2015, 14:26

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

hanice bre nek uči...žena to studirauser posted image
znaš kako ima fino u slikama...
a vidi koje sve masaže ima unutrauser posted image
za svaku nek joj muž njen u naturi plati ona će mi se zahvaljivatuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.01.2015, 14:31

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: hatepsut

user posted image

superuser posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

30.01.2015, 14:31

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

niko ne posla knjigu tipa "100 razliciti poza" "donesi promjenu u vas krevet" "sve tajne odlicno sexa"
user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Zadnji članci

article-img