Zadnji članci

U Hrvatskoj učenike nenajavljeno testiraju na droge
U nekim srednjim školama u Hrvatskoj postala je uobičajena praksa nenajavljeno testiranje učenika...
Škola

Kako prevazići umor u trudnoći
Ne postoji čudotvorni lijek za trudnički umor - najvažnije je slušati svoje tijelo, napraviti pau...
Zdravlje i bezbjednost

, i nikada joj ništa nije bilo. Ponekad joj i kad smo napolju obrišem ruke i to je to. Nemamo problema sa vlažnim maramicama. Koristim violeta sa kamilicom.
)...maramice su dovoljno velike i vlazen sto nama odgovara, jako su blage..ja s njima također redovno skidam šminku i nikada, ama baš nikada me oči nisu pekle (od pampersa oplačem svaki put koliko peče, od nivea isto tako - pa idem tom logikom, ako mene tako peče Bog zna šta stave u njih, ipak su mi ove babylove blage, jako blage i najvaznije je da nikada nismo imali pufnicu na licu i baby guzi od njih - od ovih drugih jesmo
)...
? mada mi je papir nekako grub...meni je varijanta kombinacije prvo vl. maramice pa onda sapun i voda nekako najbolje i najhigijenskije rješenje naravno ako smo kući...ako nismo, onda smo vl. maramice jer sve ostalo mi je veći rizik da pokupi kakvu zarazu (tuđi wc, javni wc) nego da ga samo obrišem detaljno, pa kada dodjemo kuci svakako ide kupanjac...