Zadnji članci

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano

Uređenje doma

Prosječno dijete i nivo anksioznosti
Stalna mentalna hiperaktivnost stvaraju tijelo koje nikada ne odmara. Nervni sistem ostaje u stan...

Odgoj, razvoj i njega

, i nikada joj ništa nije bilo. Ponekad joj i kad smo napolju obrišem ruke i to je to. Nemamo problema sa vlažnim maramicama. Koristim violeta sa kamilicom.
  , i nikada joj ništa nije bilo. Ponekad joj i kad smo napolju obrišem ruke i to je to. Nemamo problema sa vlažnim maramicama. Koristim violeta sa kamilicom.  

)...maramice su dovoljno velike i vlazen sto nama odgovara, jako su blage..ja s njima također redovno skidam šminku i nikada, ama baš nikada me oči nisu pekle (od pampersa oplačem svaki put koliko peče, od nivea isto tako - pa idem tom logikom, ako mene tako peče Bog zna šta stave u njih, ipak su mi ove babylove blage, jako blage i najvaznije je da nikada nismo imali pufnicu na licu i baby guzi od njih - od ovih drugih jesmo
 )...maramice su dovoljno velike i vlazen sto nama odgovara, jako su blage..ja s njima također redovno skidam šminku i nikada, ama baš nikada me oči nisu pekle (od pampersa oplačem svaki put koliko peče, od nivea isto tako - pa idem tom logikom, ako mene tako peče Bog zna šta stave u njih, ipak su mi ove babylove blage, jako blage i najvaznije je da nikada nismo imali pufnicu na licu i baby guzi od njih - od ovih drugih jesmo  )...
 )...  ? mada mi je papir nekako grub...meni je varijanta kombinacije prvo vl. maramice pa onda sapun i voda nekako najbolje i najhigijenskije rješenje naravno ako smo kući...ako nismo, onda smo vl. maramice jer sve ostalo mi je veći rizik da pokupi kakvu zarazu (tuđi wc, javni wc) nego da ga samo obrišem detaljno, pa kada dodjemo kuci svakako ide kupanjac...
   ? mada mi je papir nekako grub...meni je varijanta kombinacije prvo vl. maramice pa onda sapun i voda nekako najbolje i najhigijenskije rješenje naravno ako smo kući...ako nismo, onda smo vl. maramice jer sve ostalo mi je veći rizik da pokupi kakvu zarazu (tuđi wc, javni wc) nego da ga samo obrišem detaljno, pa kada dodjemo kuci svakako ide kupanjac...