IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: Finepex
@lieto me da se ne citiramo.
Evo jedan nalaz od nje
:
blablabla osim sto imaju one sifre, da ne pisem sada brojeve, ev.. pocinjem.. bez uvoda..pelxux ch.pravilno ispunjavaju mozdane komore, 3 4 uredna, te aquedectus uredni, doctus venosus i tricuspid uredni, da ne nabrajam, trbusni zid ocuvanog konriuniteta, zeludac i mokracni mjehur se prikazuju, extremiteti uredni, dinamika ploda b, ..o.
Sta je th: valjda terapija
pregnital 1X1
i to sve u 15-20 minuta ( +- presvlacenje)
Pa dobro nece ti sad pisati esej ili ljubavno pismo
Meni moj doktor napise gore na vrhu nalaza ime prezime, datum pregleda, sedmicu trudnoce, kilazu, pritisak, urin, edemi,uterus opise
E onda ide sljedeci pasus gdje opisuje tok uzv-a, sa detaljnim opisom ploda, protok kroz pupcanu vrpcu, srcani intervali, cerviks, zrelost posteljice, biometrija ploda, morfologija ploda, protoci... bla bla
Na kraju je terapija (to je th) i na kraju nalazi sta vadim
Kod njega je nalaz na A4 formatu i bude solidno popunjen ali nije bitan kvantitet nego kvalitet. On u tih 10ak recenica napise sve sto treba, elaborira 25 minuta pregleda.
I kod mene imaju otkucaji srca, i kod nje se mjeri kilaza i pritisak, ali ono znas kako ti je kad ti legnes, ima ona ekran ispred sebe a i ti ispred sebe, i ti fakticki lezis i gledas bebu, mogla je na neki nacin tokom pregleda da kaze eh ovo je to i to, ovo je to i to, nego sve procitas na "ruzicastom" papiru. I onda na osnovu pojmova guglas na internetu sta je sta.
Meni jos nije ni pogledala vaginu, ono sta druge rekose da gledaju. Samo legnes, uzme onaj sto se snima, i to je to. nne pise uopste komentarisanje nalaza, krv, stitna, nista, urin, nista, kako je vidjela rekla je da su dobri nalazi.
Jest na pcoetku, prvi put rekla da se ne debljam.

Da pazim da ne unosim slatko da dijete ne fasuje dijabetes.