IZVORNA PORUKA: ziel
Hehehe cuj bilo lijepo kad si spavala
Meni moj svako malo govori: izadji malo napolje, samo spavas. A ja se komiram, pritisak mi je skroz nizak pa me samo obara.. Ja nisam do sad bolovanje koristila, godisnji pisala u julu a onda nakon toga vjerovatno od kraja septembra jos malo godisnjeg pa porodiljsko bolovanje, bar su to planovi , nadam se da nece biti komplikacija u trudnoci... A vjeruj da jedva cekam da prodje ovaj osjecaj umora. Ne znam kad prolazi
Ma naravno da mu je bilo lijepo, inace spavam po 6 sati plafon

i stalno bih nesto radila, negdje hodala, svaki dan nam je isplaniran. Ne moze on bas uvijek da prati taj moj tempo. To kad sam povracala i spavala, njemu bilo milina

on se igrao sa malenom, vodio je u set_nju dok sam ja spavala prvu turu, onda se navece komiram oko 10 pola 11 (ne sjecam se kad sam 11 dobacila tad) i do ujutru do alarma ja komirana

po kuci slabo radila, samo sto sam morala i to odvojim dan jedan vikedom.
Sad kasno legnem, pa malo spavam, pa ustanem, vruce mi, ne mogu pupu da namjestim, pa se otkrijem pa se pokrijem, pa zedna, pa onda piskim

pa upalim tv, onda napustim prostoriju demonstrativno odem na balkon i sjedim

nije mu lako zivota mi. Jos vikend nisam mogla od umora da spavam kako treba, pa me i grcevi hvatali. Pa onda skocim kad me grc uhvati udarim i njega on skoci

ma cirkus zivota mi
EDIT: ne odgovorih na pitanje kad prolazi, mislim da je mene drzalo negdje do puna 3 mjeseca to spavanje, mucnina me donedavno drzala. I sad s vremena na vrijeme povratim. sad me vec pocela kiselina muciti isto kai u prvoj trudnoci (do 6tog mjeseca povracala onda kiselina sve do poroda)
< Poruku je uredio LieToMe -- 6.5.2015 10:16:46 >