Mi na zalost nemamo mogucnost da je odvojimo u drugu sobu (to bi znacilo neka pregradjivanja i neke velike zahvate trenutno nisam za toga) ali spavaca soba nam je pravo velika i komotna tako da stane bracni krevet, stace sad i njen veliki krevet (190X90) a stace i bebin krevet (trenutni krevet od malene) samo sa druge strane sobe (a na jednom zidu je veliki ugradbeni plakar i plus imamo nocne ormarice, i dvije te komode...stvarno je komotno pa se ne gurkamo) Tako da cemo svi biti skupa zajedno
Mi nikad nismo imali fazu da spava s nama (jedino je prva 2 mjeseca spavala izmedju nas u korpi) jer je meni bilo lakse dojiti. Onda smo je u krevetic i tako je sve do danas. Ona spava noc u komadu od kako je napunila 2 mjeseca, osjetili nismo dijete. Prvi put kako je izbacilu tu vecernju siku i sastavila 6 sati u komadu tako je i nastavila samo povecavati.
sad je recimo veca is vejsnija svega, pozeli nas, pa onda skace po nasem krevetu, uglavljuje se, mazi ali zaspe u svom krevetu. Uglavnom ujutru odemo na posao ona ostane spavati (izuzetak su samo kad je petice uhvate pa bude malo tersali i nervozna).
Meni je bila prednost sto je s nama u sobi narocito tu prvu godinu, pratis dijete, dojis, presvlacis. Ne znam stvarno, valjda je to sve individualno.