IZVORNA PORUKA: lala88
ziel draga sretno na pregledu, obavezno nagovori mm da udje jer kad vidi bebu tek tad ce biti 100% siguran da si trudna, ovako on nevidi trudnocu (stomak) pa nekad pretjera sa reakcijom, a kad vidi bebu, svaki sledeci put ce se kontrolisati jer ce mu slika bebe biti pred ocima.
Drage moje ovo nije drugo stanje, ovo je deseto stanje. Pocele mi smrditi noge, nikad u zivotu mu nisu smrdile noge, mogu 10 dana nositi iste carape ali nikad ne smrde (ali to neradim
) nikad mi obuca ne smrdi, carape mjenjam ne zbog smrada jer nemogu dugo nosati iste carape, a sinoc smrde mi noge haus, operem ih sapunom i one opet smrde i to smrde isto ko mm (kod njeg inace smrde noge haus) on svaki dan mjenja carape po 2 puta, ja masinu carapa njegovih perem.
Da li je ovaj smrad ongu zbog trudnoce ili ce mi od sad uvjek smrditi noge
mm me zeza, ja mu kazem da bebi smrde noge ko njegove i da ce mi prestati smrditi kad se bebi rodi, a on meni kaze moraces dvostruku vise nabaviti carapa ako bebi bude ne mene
joj izvini ali meni ovo simpa
moze biti da je od hormona. ja sam ko klimaktericna zena, samo se znojim (sreca pa mi znoj ne smrdi samo voda fakticki) i zna me dnevno tako 4-5 puta znoj obliti onako nicim izazvano.
sto se tice cipela, carapa, nogu... kod mog dragog malo noge tuknu ali nista specijalno

ja ti u dm-u kupim njihove proizvode u spreju imaju za tabane i za cipele. s vremena na vrijeme kad sredjujem cipele i tene onda ih lijepo operem, prebrisem i naprscem unutra sa tim sprejom za cipele (izvlaci neugodne mirise).
ja nekad kad operem nogice navece nasprejam tim mirisnim sprejom, mada nemam potrebu ali eto, budu mi noge svjeze.
probaj banjati noge u vodi (dodaj malo morske soli i sode bikarbone) trebalo bi da ti pomogne a nece ti odmoci u svakom slucaju