IZVORNA PORUKA: lala88
moja beba je jos uvjek ispod pupka, nekad se podigne iznad i opet vrati, jel to nisko za 29 sedmica?
Najgore je kada imamo divne doktore iz kojih moras rijeci izvlaciti masicama. I jos bolje zene, koja svaka po svojoj prici, i to mora tako biti, za nju je nepojmljivo da to bude drugacije.

Bilo da odes privatno ili negdje u dom zdravlja. ja sam se nacitala svega, od pojaseva do nekih dodatnih tableta. za sad, je meni receno da se ne saginjem, i ne cucim. Nije nikakav pojas niti dodatne tablete. Medjutim, sto vise citam o niskom polozaju.....nije sala.

Iako po nalazima hvala Bogu sve je ok. Nekad osjetim zigove, ali to sve kontam normala, kao tup bol, valjda kako se maternica siri, a mozda je to i beba. Citala sam da su zene imale osjecaj, kada ih beba sutne kao da ih jajnici bole.
Ja sam prvo tromjesece imala strah kada odem u wc da nedobijem spontani, odes u wc i strah te pogledati gacice. Nisam se smjela naprezati. Niti sad smijem. A da izvines on "stekne".
Citala sam neki dan na netu, zena u 16 sedmici se pocela otvarati zbog sexa, do 21.sedmice lezala kod kuce, ostalo u bolnici.
< Poruku je uredio Finepex -- 4.5.2015 16:09:29 >