IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: aidana
DJ!
Ja evo spremna za kontrole sjedim i cekam ima vec 45 min, a termin mi u pola 11 :) Sva sam kao na iglama
Ziel sve najbolje i sretno na pregledu. Stavila bih neku torticu ovdje alu ne ide s moba :)
Moja dr u ambulanti je ok, nije neka nadrndana. Ni ona mi nije u prosloj trudnoci mogla otvoriti bolivanje bez nalaza iz DZ, stvarno ne moze sa nalazom privatnika. Mene su cak jednom sestre vratile jer mi kao dr ne moze dati uputnicu zs KS jer je razlog sto vadim trudnoca??? Otisla u DZ kaze tamo vrati se ti njima opet...bezveze me izvozase
sretno na kontroli!!!
Ja fakat ne kontam ta preseravanja da ovi nece da priznaju privatne, ali eto. Problem je kad radis, pa moras da molis za izlaske s posla, pa onda moras ganjati drzavnog doktora (kojeg ne mozes uganjati ono hitno ukoliko ne nazoves par brojeva i onda te ubaci onako mimo reda da bi ti dao nalaz) koji ti btw samo prepise nalaz jer ti ne vodi trudnocu i ne ides mu na preglede. E to ne kontam nikako ali eto.
eno gore napisah razlog zasto nece
ne da im Crnkic vise..kaze da je dosta novca ustedio jer kao privatni ljekari salju bezveze
ma ne kontam, fakat. mislim da je malo kojoj trudnici koja radi u interesu da bude na bolovanju. odbijaju ti od bubrega, plus nemas topli obrok. mislim da se ne isplati biti na bolovanjima ali eto. tako da ja ipak ne kontam sta je ustedio i kome je ustedio ali eto
ja sam jos ovu i narednu sedmicu radno onda sve zavisi od sljedeceg pregleda. a ja cu ako me divke posalje na bolovanje svakako kod nakasa, radi mira u kuci tj ambulanti
a kako odes kod nakasa bez uputnice? ili ti ipak dadnu u ambulanti?
ma uzmem naravno uputnicu, kao i za sve ostalo. samo sto naravno kad mu dodjem tako nicim izazvana sve mu poremetim
sto se tice uputnice te velike za porod, u prvoj trudnoci koja nije bila tako davno

tu uputnicu suprug uzeo u domu zdravlja i to onaj na otoci (ja fakat vise ne kontam fukciju ovog mog omer maslici kad ni krv ne mozes tamo izvati normalno jer nikad nemaju reagensa).
jel se to sad nesto promijenilo.
ici cu svakako uskoro kod ove moje porodicne medicine (tj suprug ce vjerovatno ici

) pa taman da pita jel kod njih se uzima ili u domu zdravlja.