IZVORNA PORUKA: rose
meni moj kolega donio pun tanjir muffina i muss-eva..bio neki sastanak u sali..i poslao konobara da mi dostavi ovo sto se nije pojelo...ja naravno razdijelila po kancelariji al ipak pojedoh 2 muss-a i mali muffin

svaka cas_t kolegi
mene je moj sef nedavno pripazio

svaka mu cas_t za gestu, ja sam stvarno bila dirnuta (s obzirom da sam tek odnedavno u ovoj sluzbi)
kolegica isla u penziju pa pravila ispracaj pa prvi dan bilo samo za sefove i direktore, naravno jelo se i pilo u kolicinama... kad eto ti mog sefa, nosi oval svega

kaze ja sam rekao da imam trudnicu koju moram pripaziti

reko fino je to ali nisi morao donijeti da imamo svi za 2 dana jela

ja sam cijeli dan bila pod dojmom sto je on uopste mislio na mene i sjetio se i mene i nas drugih i donio oval

i odmah sam se sjetila breskve i doslo mi da placem na tu njegovu konstataciju
a prica o breksvi
u prvoj trudnoci imala sam ispad jednog kolege s kojim sam tad dijelila kancelariju (bilo nas troje, njih dvojica i ja) ja prvi put trudna, ljeto...on kupio dvije breskve, sebi i kolegi. ovaj drugi kolega je cutke otisao oprao svoju breskvu, otisao u kuhinju po tanjir prerezao i donio sebi i meni po pola uz recenicu "da se beba i ti zasladite" na to ovaj prvi eto nisam ja znao jedes li ti to pa ti nisam uzeo
ja vama ne mogu opisati kako sam se ja tad grozno osjecala, ne sto se meni ta braskva jela ili nije jela nego sto ne mogu da vjerujem da 5 godina sa kretenom dijelim kancelariju.
a pri tom naravno nikad nije odbio ako ga nas dvoje necim pocas_timo da pojede, cak i kad uz salvu mana (obicno za voce jel prskano, genetski modifikovano i svasta nesto) odrzi nam lekciju, uzme i pojede
< Poruku je uredio LieToMe -- 22.5.2015 14:41:45 >