IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Ja nisam ocistila kuhinju. Ali sam zato bracni krevet ocistila i slozila. Spakovala garderobu u one vakum vrece. Onda dok sam sve usisala obrisala. tri masine vesa rasirila.Napravila rucak koji je bio polu uspjesan. Kupim mladi krompir i kontala da ga isprzim. Sat vremena se przio i opet ostao napola sirov
Sto se tice one faniono je neki poseban slucaj. Zena nije dobra nikako. Da joj dragi Bog pomogne. Zena namjenski dodje da bi provocirala i izazvala svadju.
ma ne dodje ona provocirati...dodje dati svoje misljenje...i istim samo izazove masu da burno reaguje...njoj fali osnovna socijalna inteligencija tj ne zna komunicirati s drugim na prihvatjiv nacin, tvrdoglava je i puno cita ali nema sposobnost logicnog zakljucivanja i bavi se nagadjinama..puno fantazira i misli da ce joj zivot biti onakav kakvim ga ona isplanira...a nije joj 12
pcelice ti pravo vrijedna
mene ceka peglanje kasnije. imam kosulja i polo majica od mm da bi mi tom taylor pozavidio na kolekciji
malena i ja same, dragi otisao sa kumom na kafu, nama dvjema se nije islo.
njoj sad ugrijala mlijeko za cokolino, cekam da se malo ohladi...dnevni boravak nam je kao da je atomska pala, ona jos izvukla haljinicu i suncane naocale
masta dijete da je sunce vani.
rose jesi li se predozirala palacinkama