IZVORNA PORUKA: blue moon
IZVORNA PORUKA: pandica
Ja kazem suprugu, treba mi uputstvo za rukovanje
Hehe baš tako, sve to u teoriji zvuči jednostavno al u praksi sam totalni amater za bebe, al ima još nade za mene
ma bice to sve ok, vidjecete... dodje to sve nekako prirodno i spontano... s vjezbama ili bez. mislim, super za vas koje idete pa ste sigurnije. ja sam nekakva naopaka, previse samouvjerena, sigurna u sebe...cini mi se da odem na te vjezbe zavrsila bih tamo ko predavac i demonstrator

istjerali bi me odande
pcelice

ma znam da mislis da je zvucalo ko provokacija ali meni nije, meni bitno samo da ovakvo vrijeme potraje da se moze predeverati radni dan. a i imam islaniranu sedmicu citavu tako da ce mi brzo proletiti.
sutra idem frizeru

prekosutra na sijelo kdo mog brata (malena prvi put ide u njegov novi stan tako da ocekujem dobru zabavu

) vikedn cemo vec vidjeti sta i kako (valjda ce vrijeme biti ljepse da se moze hodati)
a i imam ruckove unaprijed isplanirane tako da milina...
nista mi ne govori o busenju. mi prije 4 godine uselili u novu zgradu, znaci nova kupatila, podovi...sve novo novcato (jos i jedna od solidnijih novogradnji u sarajevu) kad komsija nedavno (cini mi se mart) odlucio da mjenja kuhinju

ali malo mu sto je mijenjao kuhinju nego je i plocice lupao i podne i zidne i to mijenjao pa mu jos vrli majstori zazidali i odvode i sve

hodao je po komsiluku da vidi gdje su salteri i cijevi

a da ne kazem da je taj proces trajao pune 2 hefte i da se radilo do nekih doba navece a vikendom pocinjali u pola 8 ujutru
malenu smo jednu heftu poslali kod mojih tad, mi hodali, vikende smo cim progledamo bjezali kod sveki i kod mojih

horor zivota mi