IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Moj raste ko lud. U proslim trudnocama mi nije bio ovoliki. I slabije sam dobijala na kilazi prvi i drugi put. Zato sad sve nadoknadjujem. I voda mi se prima. U prvoj trudnoci najvise kila dobila u devetom mjesecu do tad nekih sest kila dobile. U drugoj deset kila za citavu trudnocu. Sad sest kila do dvadesete sedmice. A sad najvise pazim sta jedem. Od pocetka trudnoce do sad samo jednom pojela doner. Cevape par puta picu isto tako dva tri puta. Sve ko fol corbice i povrce zdrava hrana. A ono se lijepi ko da svaki dan tepsiju pite pojedem
ma mene vadi jedino sto puno tekucine pijem i sto dosta voca pojedem (maloprije sam potamanila veliku zdjelu tresanja domacih, od mm prijatelj maksuziju donio sa vikendice

)
a pocastim se cesto "nezdravom" hranom i kad malo bolje skontam vise jedem kao te nezdrave hrane nego sto sam u prvoj trudnoci i ako uporedim koliko sam dobila tj prvo izgubila pa dobila vodim u drugoj trudnoci definitivno (sa manje dobijenih kg)
sad nema dana da ne pojedem nesto slatko, bilo sladoled, bilo palacinke, bilo da uzmem eurokrem onako na kasiku
sto se tice poroda ja u prvoj dan pred termin u ovoj se nadam ranije

bar heftu-dvije (kao eto mene ce bas pitati beba kad ce izaci

)