IZVORNA PORUKA: maksi
Najgore je mozda prvih mjesec dva dok se ne stekne neka rutina i onda fino ide polako zna se kad se sta radi i super.meni je puno olaksalo sto moji i dan danas su u 9 u krevetu i spavanje onda sam ja imla vremena i za sebe.stariji se nije budio a mladji jeste da sisa i nastavi iako je i on sa dva mjeseca poceo po cjelu noc spavati.
Sve bude i prodje evo moj stariji koda sam ga juce rodila a krece u skolu,tacno mi nekako brzo odrastaju
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: rose
a da upises veliku u vrtic da se malo socijalizuje (ja sam S s 2.5 i tad je i pelenu skinula) ...bar na pola dana...nesto blizu kuce pa oko 12 je pokupis i u setnju s oboje :) ...meni ce S nastaviti vrtic...a i da je kuci, vec je velika i moze dosta da mi pomogne...zna gdje je sta, donjet, odnjet...jes daje moram malo zaruziti kad razbaca igracke da ih slozei..al je uglavnom razumna
ma iskreno zao mi je upisivati u vrtic kad vec do sad nismo. bilo bi upisali je zato sto se seka/braco rodila pa tek onda bih mogla imati belaj.
mada ona sve razumije poslusna je, mislim da cemo mi lijepo fercerati. opet ja samouvjerena
vidjecu, probacu sama ako ne budem ima teta koja ju je cuvala moze ona uskakati ali eto ja bih da probam sama
a kontam imam vec 3-4 drugarice koje su same deverale s dvoje djece po cijeli dan (jos daleko manja razlika kao kod maxi ni 2 godine pune) ako su one mogle mogu vala i ja taman se na glavu nasadila
Ma i ja mislim da ce to ici samo da se uhodamo (u taprva 2-3 mjeseca ce puno mama i sveki biti na raspolaganju) imaju godisnjeg, moci ce ulijetati na smjenu a i mm ce biti prve 2-3 sedmice tu tako da eto taj pocetak cemo pregurati.
Moja ne ide rano spavati (jos uvijek spava popodne po 2-3 sata kako kad) tako da ona dobaci i do 11 ali onda kasno ustaje...ma ja cvrsto vjerujem da ce to sve biti ok.
Ma iskreno zao mi je stvarno upisivati u vrtic jer zelim da tu godinu bude sa mnom, kako sam i pocela raditi tako je pocela sve kasnije i kasnije lijegati. Tacno se vidi da nas je zeljna, da nas pozeli. Vikendom je mudrica izbacila i dnevno spavanje samo kako bi po cijeli dan tandarala s nama

zato mi je bas zao da budem kuci a da nju upisem u vrtic.
Nego pozelite mi srecu, jos malo pa odoh frizerki

valjda cu se kuci vratiti ko insan sa nesto kose na glavi