Meni se Bambi nikako ne sviđa. Licno poznajem tu osobu cije je dijete vaspitacica tukla po glavi. Garant ih i ti znas. Ako te zanima ko je pisi PP
23.01.2013, 18:01
gerberka
-1539
sta mislis o Pinokio, ovdje na Odmutu iza solitera? cijenim stvarno tvoje misljenje i ne bih puno da lutam, ako tako kazes necu uopce ni ici do Bambija. preporuci mi neko, da odem pogledati, a da imaju jaslice. hvala ti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
23.01.2013, 18:08
gerberka
-1539
hvala vam, nisma vidjela i ostale razgovore. iskreno, samo sam posjetila Pinokio i to mozda prije mjesec dana..primila me teta koju sam procijenila kao staru , iskusnu vaspitacicu i jako mi se svidjela..pokazala mi je prostorije, objasnila neke uvodne stvarcice..i ja sam na tome stala..nisam se vise raspitivala..a evo za dvadesetak dana se vracam na posao
valja mi i to prezivjeti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
23.01.2013, 18:30
Mya_81 RR
5531
Moj necak je isao u Pinokio, bili su zadovoljni, a i od nase Niki curica trenutno ide i jako hvali vrtic.
U Radost vrticu imaju isto super tete. Mi smo bas zadovoljni. A nisam sad potpuno sigurna je li teta Slavica s tom jasličkom grupom, jer na spratu imaju tri, u jednoj je ona, ali teta je zaista divna. Meni je dovoljan pokazatelj da je moja zadovoljna tetama jer se svaki dan igra teta i glumi jednu od njih, a ja moram biti onda ona druga. I tako mi hranimo djecu, pričamo im priče, stavljamo ih na spavanje
23.01.2013, 20:11
Nedi
1147
gerbo moje dijete nije islo u jaslice tako da ti ne mogu nista reci po tom pitanju iz vlastitog iskustva. Imam prijatelje koji su zadovoljni onim na odmutu i pcelica. (u pcelicu N ide i po meni moze proci)
Ovo za bambi moram reci kao sto bi rekla i za bilo koji vrtic da imam provjerenu info.
Ivonina malena ide u Radost i oni su zadovoljni a ja n isam nikako bila zadovoljna tim vrticem a ja i Ivona smo u 5deka po tom pitanju.
Ipak moras dobro sve provjeriti jer ti maleni jos ne zna pricati i ne zna reci sta je bilo.
U svakom slucaju sretno
23.01.2013, 22:00
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: sheri
IZVORNA PORUKA: gerberka
cao mameee
jos se jedan mali braco sprema za jaslice. ima li neko iskustva sa vrticem Bambi , da sad ne citam ispocetka jednom je profurala prica da je jedna od vaspitacica malo gruba..da li je to istina? koje vrtice predlazete i zasto? hvala na odgovorima
moja kcerka ide u vrtic Bambi, i ja sam prezadovoljna jer i dijete je zadovoljno, veselo, pametno(zaista jako puno rade sa njima, uce ih svakakve pjesmice, price, sto vjerujem rade i u drugim vrticima). Hrana je svaki dan svjeze kuhana, meni je po meni dobar, jer je za rucak uvijek nesto na kasiku, a meni je to bitno a vjerujem i mnogima. moja N ima 3,5 godine i sad zna reci sta se desava u vrticu, i kad god sam ju pitala jesu li tete dobre, ona je rekla da jesu, pa mi ispirca sta i kako koja teta se igraju sa njima, sta im kazu, i vidim da je dijete zaista zadovoljno. U par navrata kad N nije bila u vrticu, odmah su zvale da pitaju sta je sa njom, kako je. i da, uopce ne napuhavam, samo iznosim svoje iskustvo
Sheri, oprosti. Nisam zaista imala namjeru uvrijediti nikoga svojom konstatacijom. Ali zaista neki ljudi pretjeruju i napuhavaju vrtic Bambi, te im djeca "moraju" ici tamo. Evo tu iz komsiluka djecu vode bas tamo, jer se, zaboga, oni smatraju kremom, i njihovo se dijete mora odgajati u samo posebnim, privatnim, ustanovama. Sasvim je korektno to sto si ti iznijela, vase dijete, vas izbor, vase iskustvo, koje je eto hvala Bogu lijepo. Sretno u svakom slucaju. Narocito gerberki i njenom .
24.01.2013, 08:33
sheri
1515
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: sheri
IZVORNA PORUKA: gerberka
cao mameee
jos se jedan mali braco sprema za jaslice. ima li neko iskustva sa vrticem Bambi , da sad ne citam ispocetka jednom je profurala prica da je jedna od vaspitacica malo gruba..da li je to istina? koje vrtice predlazete i zasto? hvala na odgovorima
moja kcerka ide u vrtic Bambi, i ja sam prezadovoljna jer i dijete je zadovoljno, veselo, pametno(zaista jako puno rade sa njima, uce ih svakakve pjesmice, price, sto vjerujem rade i u drugim vrticima). Hrana je svaki dan svjeze kuhana, meni je po meni dobar, jer je za rucak uvijek nesto na kasiku, a meni je to bitno a vjerujem i mnogima. moja N ima 3,5 godine i sad zna reci sta se desava u vrticu, i kad god sam ju pitala jesu li tete dobre, ona je rekla da jesu, pa mi ispirca sta i kako koja teta se igraju sa njima, sta im kazu, i vidim da je dijete zaista zadovoljno. U par navrata kad N nije bila u vrticu, odmah su zvale da pitaju sta je sa njom, kako je. i da, uopce ne napuhavam, samo iznosim svoje iskustvo
Sheri, oprosti. Nisam zaista imala namjeru uvrijediti nikoga svojom konstatacijom. Ali zaista neki ljudi pretjeruju i napuhavaju vrtic Bambi, te im djeca "moraju" ici tamo. Evo tu iz komsiluka djecu vode bas tamo, jer se, zaboga, oni smatraju kremom, i njihovo se dijete mora odgajati u samo posebnim, privatnim, ustanovama. Sasvim je korektno to sto si ti iznijela, vase dijete, vas izbor, vase iskustvo, koje je eto hvala Bogu lijepo. Sretno u svakom slucaju. Narocito gerberki i njenom .
apsolutno ne mislim da si me uvrijedila, niti imala namjeru. ja sam napisala svoje iskustvo, a ne mogu npr pisati o drugim vrticima jer tamo nismo ni bili. mada se zaista ne smatram nikakvom kremom, samo sam obicni smrtnik, i trudim se da dijete odgajam kao sto sam i sama odgojena. sretno u trazenju svakako, nadam se da ce svi pronaci ono sto im odgovara
24.01.2013, 08:57
palachinken
5397
Ja kako god okrenem, probabli ću M., kad napuni dvije, dati u Bambi. Od svih vrtića koji su u mom dijelu grada, a imam Dunju u parku, neko državno preko puta stadiona i Bambi, opet mi ovo zadnje najbolje odgovara, ma kakve se polemike vodile oko njega. Doduše, ima i neko privatno u čeličnom...ono mi je isto nako pobezveze moram priznati.
24.01.2013, 09:03
Nedi
1147
Samo javni prije tog upisa
09.02.2013, 23:14
Provincijalka
4
Pozdrav mamama i maloj ekipi, moze li mi ko reci iskustva ili saznanja o vrticu u Kineskom zidu, za pocetak ne znam ni kako se zove ali taj vrtic bi nam idealno pasao - mislim poziciono . I recite mi, zdravstveno uvjerenje sta podrazumijeva, koji nalazi se vade, jel to brzo bude gotovo? Hvala unaprijed na odgovorima, pozdrav jos jednom
10.02.2013, 12:24
niki83
2113
U Kineskom zidu imas drzavni vrtic koji se zove Pcelica, a imas i onu privatnu stvar u Kineskom gdje dvije tete sa iskustvom cuvaju grupu djece u stanu koji je prilagodjen njihovim potrebama.. dobrodosla na forum..
21.02.2013, 15:16
lejlašh
698
Evo da se i ja javim sa svojim iskustvom iz vrtića. Moja djeca idu u Sindibad na Hamidi (5god. i 2,5 god) i ja sam prezadovoljna. Tete su prva klasa, brinu se o djeci kao da su njihova, jelovnik je dobar, hrana je naravno uvijek svježa. Djeca su se lako navikla, a sad kad sam na godišnjem curica odbrojava dane kada će ponovo u vrtić i samo o njemu priča. Tete vode djecu svugdje- u razne posjete (apotka, policijska stanica, zubar, Bm radio,...), a ljeti dosta vremena provode napolju. Da odgoj je u duhu vjere, ali meni to odgovara mada to nije bio razlog što sam ih tu upisala. Svima bih toplo preporučila ovaj vrtić. Cijena po djetetu je 140 KM, a ako je dvoje onda imate i 10 % popusta. Eto morala sam se i ja javiti na RR jer pročitah ne baš pohvalan komentar o Sindibadu, pa rekoh da vam dam informacije iz prve ruke. POZZZ
Ja kako god okrenem, probabli ću M., kad napuni dvije, dati u Bambi. Od svih vrtića koji su u mom dijelu grada, a imam Dunju u parku, neko državno preko puta stadiona i Bambi, opet mi ovo zadnje najbolje odgovara, ma kakve se polemike vodile oko njega. Doduše, ima i neko privatno u čeličnom...ono mi je isto nako pobezveze moram priznati.
Nakon tri sedmice, baš sam zadovoljna!
23.04.2013, 10:41
niki83
2113
Mahdi krenuo u vrtic?! Sretno, zelimo mu mnogo lijepih dana i novih drugara!
27.04.2014, 17:35
mala86
2755
ajde da malo ozivim temu
cisto informativno-jel zna netko nesto o onom vrticu "Osmijeh" ?
27.04.2014, 21:28
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: mala86
ajde da malo ozivim temu
cisto informativno-jel zna netko nesto o onom vrticu "Osmijeh" ?
jel ti hitno? mogu saznati, sta te zanima?
malo sam sad preko fb saznala par stvarcica,prosetat cu jedan dan s malcem dole da vidimo
nije hitno jer ja ustvari trazim posao,a on treba u vrtic,pa smo gledali nesto sto bi bilo muzu blizu kad ide na posao (firma mu je u poslovnoj zoni)
ili montesori ili on jos sam
27.04.2014, 21:45
ananas_ze
317
Osmijeh je nedavno otvoren, prijateljica mi je radila u njemu,ako nisam sta propustila zbog poroda,trebalo bi da jos uvijek radi tu,a i u montesori imam prijateljicu koja tu radi,tako da ti se javim