Draga moja i ja sam dobila istu poruku, a što je najzanimljivije bila sam u isto vijrme na forumu kad i tzv pedijatar starigrad i pošto vam se nisma požalila kako sam u četvrtak vraćena sa vrata sa bolesnom bebom a nakon toga se ubjeđivala u vrazovoj da oni rade za stari grad drugu smjenu baš mi pedijatar naleti i ja se na njemu iskalim. Al ztamisli mila moja on skonta da sam ja iz njegovorg posta na forumu skonatala da sam ''prozvana'' a poslao mi PP istog sadržaja u isto vrijeme kad i na forum. no vjerujem da smo to dobile zbog razgovora u kome si me pitala kome voditi djecu a jati napisla šta se priča za koju doktoricu pa da od njih 4 neznam koga bi ti izabrala. No prdijatar shavtio da su to naši lični stavovi o svakom doktoru. No i da jesu...čemu panika..
ja svoju vodim dr. Junuzović i od sada nebih nikome drugom...kad žena fino dođe sa godišnjeg vodim joj farah na kontrolu
No da vam kažem da je moja farah još uvijek sa slinama lal nema temperature i ne hropi, nabavila sam inhalator pa smo to radile kući po preporuci dr. iz varzove ( aida H) a baby-vac za vađenje slina sam vam već toplo preporučila...nema šanse da sline siđu na bronhije.
Ex Yu ti mene sledi onim postom...dok dođog do djela da nam bebač kaki...ja već uspaničeno brisah prvu suzu ....
a za dovođenja u red sestrica u Kumrovcu....joj ako ti koja dođe na forum jao tebi morat ćeš karton djetea prebacit