Jutro drage moje Evo pije se jutarnja kafica,a ja jedva gledam na oci,sinoc se do 3h gledao film,pa je mama jedva ustala Said jeo,pa evo guguce Cestitamo nasem Benji 3mjeseca i saljemo pozdrave ostalima
05.09.2009, 10:27
Nunichi
4125
Cestitamo Benjaminu 3 mjeseca...eee kako vrijeme letiiiiiii...
Evo poklona
Kod nas sve isto...cura evo gleda crtane,a mama pije kaficu. Juce je jela karfiol i supicu od telece koljenice i bas sam se iznenadila,sve je pojela. Dusa moja nije na mamu,ona voli sve da papa.
Felix draga,Anel je ko medic,jubim mu one obrazcice slatke.
Puse generaciji...
05.09.2009, 11:49
Apotekarka
3918
Jutro mamice i bebice...evo ja malo obrve cupkam a Antonio se igra sa svojim pcelicama,vristi i rukama i nogama trza,smije se...dok mu ne dosadi onda pođe na njih galamiti i u plac ...stolica opet blago zelena i mekana maloprije do za vrat he he ...jos ga nosic muci sunce moje...danas mu je krstenje a mama kupila haljinu i bolero kratkih rukava a vidite vremena ne znam sta cu...haljina i cipele crne bolerto i torba ljubicasti...a sad da obucem crni s rukavima nije to to...
05.09.2009, 20:51
iv@ncica
2115
Pozdrav drage mame...nismo ni mi loši..budimo se još po noći..sinoć ga nešto uhvatilo pa se probudio u 9,30 kenjkao pa zaspao, pa u 11,30 i sve do 12,30 je plakao ili kenjkao...neće siku popio, malo vode i nikako zaspati...a valjda je promjena vremena i zubi ..ali evo nakon toga tek se u 4 probudio da jede, što nije od kad se rodio, pa u 6, pa nastavio do 7i30, a legla sam ga oko 8,30. I za one mame koje se čude što im bebe spavaju sad po danu, a prije nisu samo da vam kažem da nije ni moj Andrej do 3-ćeg mjeseca po danu znao spavati, a ni po noći, već se budio svaka 2 sata..tek od tog skoka sa tri mjeseca ga je uhvatilo da spava po danu 3xpo pola sata ili sat nekad i malo duže, ali čim vidite da mu se oke zacrvene i zjevne polako ga probajte uspavati..to je kod nas upalilo...pomogla nam ona ležaljka - sjedalica što se može ljuljati...spasila me...po danu jedino u njoj hoće zaćoriti..ne znam što ću kad pređe 6 mjeseci , jer je ona do 6, a i prije ga moram vaditi iz nje, jer je preživ pa više neće smijeti u nju...ali smislit ću nešto...
Nama je sutra 5 mjeseci..rodila mama svog smješka...poganog, mljackamo pomalo kašice, i dojimo, Bože podrži sve
Svim ostalim mama sretni mini-rođendani i krštenja evo vam poklončići
Mi smo za krštenje imali lagani pamučni komplet košuljica i hlačice pravo fin..jer je bilo vruće..saten mi je mučenje bebe..sklisko i ljepljivo.. pozdrav svima!!!
< Poruku je uredio iv@ncica -- 5.9.2009 20:54:05 >
05.09.2009, 21:01
Anoniman
Hvala vam na čestitkama!!
Mi smo danas baš fino spavali posebno ja se probudio u 6, presvukla ga i premjestila ga kod sebe, i dok je dojio zaspali i sve do 10. Onda se malo poigrali i opet zaspemo od 11-13:30 , pa smo se opet igrali i zaspali od 15:30-17:30. Bez obzira što je u dijelovima, mama se fino naspavala zato nam je kuća kao da je bomba pala nismo ništa radili, al boli nas briga. Sada već pajki od 20:30 a mama će ubrzo opet u horizontalu, danas vrijeme samo za lijenčarenja i spavanja....
apotekarka ja skontala ti antoniu kupila ljubičasti bolero za krštenje, kontam šta joj bi , hajde stavite slike čim prije
mi danas bubali čitav dan, prevće se sa stomaka na leđa i obratno i stalno puše balone od pljuvačke, to mu sad neki novi fazon, pusa za sve bebare
05.09.2009, 21:13
Hanady RR
18727
E zdravo drage moje... joj al se danas namučih da se ubacim na forum...čudo jedno i baš da znate skonatala sam ja sam narkomanka amoja dorga je RR. samo što nisma počela plakati što nemogu da se logujem mm mi crko od smjeha.
E mi smo super...moja Farah jede, kaki, malo se igra na podu, propuže dva-tri kruga oko stolova i spavanje i tako cijeli dan...meni paket pelena može 3 dana bit...kad nebljuca ona kaki svaki put je na recesiju napominjat moram.
E sad Benjo sretan mali rođendan velika pusa od mene i do Farah naravno
05.09.2009, 21:33
Anoniman
WE ARE BACK!!! buahahahahah
Cestitke Benji
Na moreTu nam je bilo super! cak smo i plivali, pa smo se i nagutali, pa su nam i sline procurile...sto ti je aqua maris ...pa smo malo plakali, ali samo malkice....poceli smo hapati hapice...sada smo pravo veliki , vidjeli smo brodove, ribice i kornjacu (kornjaca je doduse kopnena, al' nema veze)...elem ukratko, bilo nam je
05.09.2009, 23:28
belmac
379
evo i nas da se tuspasimo. pozdrav za generaciju! danas cijeli dan bi kunjali, tj. mama bi kunjala, a djeca se pomamila amna se dograbila hodalice i sva je oduševljena. trebalo joj je cijelih 4. minute da skonta šta treba da radi. pići preko cijele sobe ko velika. oduševljena je balkonskim vratima, a dugmat sa muzikom na hodalicu su specijalno otkriće. mama otišla da kupi juće hodalicu i fol tražila da ne bude puno skupa, jer...štednja je zlato! ali kad je vidjela roza kišobran kolica, više je ništa nije moglo zaustaviti. mm nije bilo jasno šta će nam kolica kad već imamo jedna, ali...šta on zna, kad je roza boja u pitanju. http://img524.imageshack.us/i/picture759.jpg/ evo me u hodalici http://img266.imageshack.us/i/picture751h.jpg/ ovo ja i braco gledamo šta nam rade raja na RR http://img142.imageshack.us/i/picture752.jpg/ ovo mama kupila sebi kolica, a mene samo fola radi stavila u njih, da ih ne voza prazna
05.09.2009, 23:50
škorpija
6649
hodalica je super , a kolica tek, ma i ja bih ih kupila kako su slatka, nema veze što imam (zasad ) bracu
06.09.2009, 00:03
belmac
379
ama moja amna ti ima (zasad ) i bracu i seku, a ona je mezimica
06.09.2009, 00:14
Hanady RR
18727
belmac sory ali koliko si platila ova kolica i gdje si ih kupila jel u Tk u kom tačno pls hitno da sutra ujutro krenem u akciju !!!
06.09.2009, 00:15
neki
3476
belmac super Kolica su premedena,samo sto moj Said u kolicima ne zna lezati,taj bi se samo naginjao,lijevo,desno,naprijed
06.09.2009, 00:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
WE ARE BACK!!! buahahahahah
Oooooo pa vratili se moreplovci Dobro nam došli nazad. Drago mi je da vam je bilo lijepo i da nam se drugar fino iskupao a posebno što je aqua maris djelovao.
belmac i kolica i hodalica a i djeca su ti medić!!
06.09.2009, 09:01
Anoniman
Samo da pohvalim Esmicu i na ovoj temi! Jutros smo se SAMI okrenuli sa leđa na stomak... i to tri puta... Esma je sigurno mogla još, ali je mama nije htjela maltretirati : ) Imamo i video-dokaz ako se ne bude htjela okretati kod doktorice!!!
06.09.2009, 09:04
Anoniman
Belmac, kolica su super... a djeca... djeca su pravi medenjaci!
Pusa za generaciju!!!
06.09.2009, 10:24
neki
3476
dadada,dobro nam dosla natrag A za nasu Esmicu puuuuuuuuuuuuuno zagrljaja
06.09.2009, 10:54
Ex Yu
718
Samo da vas pozdravimo kod nas sve isto rucamo spavamo igramo se i rastemo ...
dadada drago mi je sto je bilo super na moru al ja se nesmijem usudit meni bi šleper stvari trebao za bebu i opet kad bi dosla tamo nesto bi mi falilo
ima tema bebe i terme al se uvijek javi 1000 nepotrebih zena zato ja najvise volim pitati svoju generaciju ... sta mislite o bebama i termama i kad bi bilo pozeljno vodit bebu mislim na uzrast ja sam htjela ici pred kraj 9tog al neznam jel jos mali ...
pingpong vec sam se tamo javila i jedva cekam svaki post o nekoj novoj caroliji nase ljepotice
06.09.2009, 11:04
belmac
379
IZVORNA PORUKA: Hanady
belmac sory ali koliko si platila ova kolica i gdje si ih kupila jel u Tk u kom tačno pls hitno da sutra ujutro krenem u akciju !!!
ja sam ova kupila u TL u ferhadiji, ali sam vidjela da ih ima u BBI i koštala su 79,90 km.
dadaa dobrodošli nazad! falili ste nam! vjerujem da je mala guzara uživala. veliki ljubac za sve male 2009 bebare, a posebni za našu malu vježbačicu. nisam ni sumnjala da će svakim danom biti sve bolja.
06.09.2009, 11:21
Anoniman
'fala, 'fala drage moje
belmac-kolica su mrak...ova varijanta roze s sivim mi se mnogo dopada a djecica su pre, preslatka
ex yu- ja sam se iznenadila kako uprincipu malo stvari treba, cini mi se cak manje nego kuci...ponjeli smo pun kofer a od toga ni pola koristili...od apoteke nam, hvala bogu, nista nije trebalo iako sam masu toga ponjela...okupala sam ga samo jedan dan (mislim u moru) jer je samo tada bilo pravo toplo more...Ja cu Andreja voditi u terme (nema jos ni 6 mjeseci) jer vidim da mu je pravo godilo...a i fakat pliva, ja se zijanila kako instinktivno pocne fino raditi nogicama..k'o mala ribica a navodno oni znaju i roniti (mada se to nisam usudila probati)
06.09.2009, 11:36
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Danas su nam 3 mjeseca na zdravlje
cestitke sa zakasnjenjem...
06.09.2009, 11:42
Anoniman
oooooooooo vratio se Šime , baš mi je drago što ste se fino proveli jestel nabacili boju?
belmac preslatka djeca, tebi ima ko da čuva bebu...
za Esmicu, svaki njen pokret je dragocjen a za mamu je neopisiv...samo naprijed
06.09.2009, 16:48
ena23
2131
Evo i ja cestitam malom benjaminu mali rodjendan sa zakasnjenjem.
Dadada dobro dosli nazad, joj kako vam zavidim, i ja bi malo u moreTu se plahnula...
Moj emir spava od sinoc bas ko beba... Izmorio se jucer bila mu jedna fina teta u posjeti i nije spavo citsavo posljepodne pa su ga babo i mama navecer izmucili i kupali (jos uvijek ne voli da se kupa) i od tad djete samo malo kmekne kad guzara ogladni, mama izvali siku i on onako "konektovan" nastavi pajkit... dusa moja slaka.
Pozdravljamo generaciju
06.09.2009, 16:50
iv@ncica
2115
pozdrav bebe i mame evo opet nas...zavidim vam kad vodite svugdje svoje bebe,,,moj u zadnje vrijeme podivlja gdje ga god odvedem..i neće da spava po danu..jedino kući po svom redu nekom hoće..tako da mi zasad ne pada napamet ga voditi na more ..a mislila sam..previše je živ i sve ga zanima..a onda presani pa urliče da me fino bude stid..mislit će ljudi da ga mučim heheheh :)))..evo tako maloprije bili kod mame na ručku , a njemu se fino prispavalo, ali nema šanse...tamo nas puno...pa mi onda postave ono kobno pitanje da ti nije gladan , na koje sam alergična, koliko se mučim da ga dojim i ima ga mašala fino. nabubrio....ko da mi nož u srce zabiju!! No eto danas nam je 5 mjeseci , pa mu dam i kašice pomalo..hoće guza!! I hodaljke i kolica su vam super..ali meni neki dan fizijatrica zabranila..kao nedaj bože u hodalicu bebu stavljati ili ga sjedati..ili ga na noge ono postavljati..pa ja luda...ne znadoh reći pa neću siliti svoje djete na noge..a za hodalicu joj nisam ni smjela reci da je imam od dana kad se rodio hehehe i ista je ovakva kao gore na slikama..ma super.. pozdrav ekipi 2009