evo i ova moja se budi...vrijeme za jelo :):):) Ljubimo sve bebice i mame :)
malena_t sta ima novo... odoste li ikad na kontrolu kukova, mi jos nismo (je li ta kontrola neophodna???)... Sutra idemo na vaganje, pa cemo dobiti i vakcinu ako bude sve ok. Ljubim vas :)
14.09.2009, 10:00
shejla
1136
IZVORNA PORUKA: shejla
ok...
evo i ova moja se budi...vrijeme za jelo :):):) Ljubimo sve bebice i mame :)
malena_t sta ima novo... odoste li ikad na kontrolu kukova, mi jos nismo (je li ta kontrola neophodna???)... Sutra idemo na vaganje, pa cemo dobiti i vakcinu ako bude sve ok. Ljubim vas :)
mislim na drugu kontorlu....bili smo na prvoj, naravno, sa 2 mjeseca :)
14.09.2009, 10:55
malenaa
1616
dusice moje... hvala vam na komplimentimaaaaaaaaaaaaaa bas cu se ufurati hihihiii salim se, sad citam muzu. reko vidi bolan sto ti je zena lijepa nisam ni znala a ni ti hehe ajde javljajte se za dogovor oko setnje sa bebicama ovih dana. kad moze ko ???? kissssssssss
14.09.2009, 11:38
Anoniman
'jutro! Mi jutros isli na vakcinu , plakala je kad su joj davali,ali vise ne place, a sad pajki, dala joj preventivno paracetamola pola kasikice i stavljam oblogice, ali sad joj je mjesto uboda super, mislim hvala Bogu nema otekline nimalo ni crvenila, ali eto praticemo barem danas A u Kumrovcu je tolika guzva, uhhhhh, srecom mi poranili pa nismo dugo cekali
Evo da i ja pozelim dobrodoslicu novim mamama i bebama 2009.
Ljubimo vas sve!!!
14.09.2009, 11:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
'jutro! Mi jutros isli na vakcinu , plakala je kad su joj davali,ali vise ne place, a sad pajki, dala joj preventivno paracetamola pola kasikice i stavljam oblogice, ali sad joj je mjesto uboda super, mislim hvala Bogu nema otekline nimalo ni crvenila, ali eto praticemo barem danas A u Kumrovcu je tolika guzva, uhhhhh, srecom mi poranili pa nismo dugo cekali
Evo da i ja pozelim dobrodoslicu novim mamama i bebama 2009.
Ljubimo vas sve!!!
ljubi nam hrabricu
14.09.2009, 11:43
Anoniman
I ti ljubi malog pricalicu , i posalji koju fotku s mora da vidimo sto je preplanuo
14.09.2009, 11:45
Anoniman
saljem cim moj cijenjeni muz skine s kamere, jerbo ja nemam kabl, sve mi je odnio za sff...znaci ceveras
14.09.2009, 11:45
Mya_81 RR
5531
A, joooooooooj.... ...ljubi je i za nas....
I mi smo jutros trebali na vakcinu, ali nas je kiša omela jer smo bez auta...tako da idemo sutra
14.09.2009, 11:47
Nunichi
4125
Na koga je dusica tako hrabra? Ljubi nam je...
I od nas dobrodoslica novim mamama i bebama...
Zara evo pajki,vec 15 minuta...masala. Mi imamo mali problemcic,naucila je praviti baloncice od pljuvacke,pa sad kad jede kasicu sve to fino rasprsi po meni i valja se od smijeha.
14.09.2009, 11:54
Anoniman
Hvaja, ljubite i vi slatkice
A i Ajna pravi baloncice, ma bolje reci pljuje , puze li Zarica?
Hajde onda cekacemo tatu sa kablovima , pa da vidimo slike
14.09.2009, 11:54
martajay
400
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Mi imamo mali problemcic,naucila je praviti baloncice od pljuvacke,pa sad kad jede kasicu sve to fino rasprsi po meni i valja se od smijeha.
ovo je i nas problemcic - vec nekoliko dana pokusavam da mu dam kasicu, a on primenjuje svoju metodu pravljenja baloncica, i mrkvice je svuda vise nego u njegovim ustima. doduse, pojede nesto, ali baloncici su zabavniji.
14.09.2009, 11:56
Anoniman
Pozdrav za sve... sahara baš te dugo nije bilo, poželili smo te ljubi nam malu... Mi smo bili na vakcini ali je nisu imali, pa valja ponovo a trebala nam je biti zadnja
14.09.2009, 11:56
Nunichi
4125
Pa ne znam sta bi ti rekla... Puze nesto u krug,pa se prevrne na ledja,pa se vrati na stomak. Pa onda ode dva koraka nazad,pa krene naprijed i zavrsi na glavici. Nesto se desava,ali nije to jos uvijek puzanje. Ovo su pokusaji. A Ajnica?
14.09.2009, 12:00
Anoniman
Breskva, i mi smo vas pozeljele , a kako mislis zadnja vakcina, mislis ono sa pola godine
Nuno, ma i Ajna tako, jedino sto ima neke cudne pokrete, cima se naprijed - nazad i da je djecak bilo bi zabrinjavajuce , kontas
14.09.2009, 12:01
Anoniman
I da dodam, omiljeno joj je grebanje noktima svega sto dotakne, ljudi, zidovi, tkanine...
14.09.2009, 12:04
Nunichi
4125
Nuno, ma i Ajna tako, jedino sto ima neke cudne pokrete, cima se naprijed - nazad i da je djecak bilo bi zabrinjavajuce , kontas
Kontam,kontam. A i Zara grebe,to joj je bas zanimljivo. Toliko se zamisli dok grebe,da bude smijesna stvarno. Sta li je u tim malenim glavicama... I vec cupa ko velika,i ovo malo dlaka na glavi ce mi pocupati.
14.09.2009, 12:07
Anoniman
i ovaj grebe i to zid kada ga previjam (ja se sva najezim...fakat mi nije jasno kako moze), stipa, ujeda, bali
dr.Mira mi je zadnji put rekla "mozete mu slobodno odsjeci nokte"...sto u prevodu znaci "odsjecite mu nokte jer boli"...a nokti mu rastu brzinom svjetlosti i vazda nam neki ostane neodsjecen
14.09.2009, 12:13
Anoniman
Ma i kod nje nokti rastu pravo brzo, ja cak isturpijam onom mekanom turpijicom kad ne uspijem odsjeci svaki ostri djelic,hahaha, vjezba mala manikir
14.09.2009, 12:31
mojbebac
885
nama je danas cetiri puna mjeseca, pa samo da prijavimo !!! saljemo pusice svim bebicama i njihovim mamicama
14.09.2009, 12:35
Emina85
261
mi smo napunili hB dva mjeseca 11-tog!
i moj grebe, a nokti rastu brzinom svjetlosti! imate li problem sa umivanjem, moj Muhammed se mrzi umivati i čistiti uši, a praktikujem to svaki dan pa bude dreke! ljubimo vas
14.09.2009, 12:35
Emina85
261
IZVORNA PORUKA: mojbebac
nama je danas cetiri puna mjeseca, pa samo da prijavimo !!! saljemo pusice svim bebicama i njihovim mamicama
čestitamo!! pusaaaaaaaaaaa i vama
14.09.2009, 12:41
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dadada
i ovaj grebe i to zid kada ga previjam (ja se sva najezim...fakat mi nije jasno kako moze), stipa, ujeda, bali
dr.Mira mi je zadnji put rekla "mozete mu slobodno odsjeci nokte"...sto u prevodu znaci "odsjecite mu nokte jer boli"...a nokti mu rastu brzinom svjetlosti i vazda nam neki ostane neodsjecen
Nama ne rastu tako brzo...sva sreća jer se ja ne usudim rezati joj....to nam radi baka...
Ali zato kad se rodila nije imala nokte na nogama...i izgledalo je pravo smiješno... i sad mi je krivo što to nisam slikala jer su sada već narasli...
14.09.2009, 12:42
Mya_81 RR
5531
Zaboravih čestitati male rođendane
I mi se bližimo 3. mjesecu, ali ja jedva čekam 4. jer bi valjda ti grčevi trebali prestati skroz!!!
14.09.2009, 12:45
Anoniman
Cestitam male rodjendane i evo darova
14.09.2009, 12:46
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Pa ne znam sta bi ti rekla... Puze nesto u krug,pa se prevrne na ledja,pa se vrati na stomak. Pa onda ode dva koraka nazad,pa krene naprijed i zavrsi na glavici. Nesto se desava,ali nije to jos uvijek puzanje. Ovo su pokusaji. A Ajnica?
Što se ja veselim ovakvim trenucima....i jedva čekam te situacije s hranjenjem...mogu misliti šta će nam raditi naša mrvica s obzirom da već sad pokazuje neki stav...