IZVORNA PORUKA: dadada
A pa ubili su se jedno za drugo...ovaj se doduse u 5 raskokodakao a ja ne znam ni ko sam ni sta sam...i onda sam ga nosala "pjevala mu" pa je opet zaspao...jer se gospodin ne zna sam zabaviti...nego kada se probudi moraju svi ustati...Sto je najgore, probudi i tetu leni pa onda ona konta da je vrijeme da se ide vani...elem, kod nas u 5 opsti haos...a ko je kriv?!...zeko kriv!
i u nas ti je tako..jojjj..samo se tješim da ćče sve proći..džaba kadf mi se zasmije i uhvati me da me kofol poljubi ..ili me pomazi po siki ono kad sam već rtotalno luda od 100-dojenja po noći ja se raspekmezim..šta ću to mu je zadaća....
Pita me neki dan neka starija žena u prolazu kako beba , sluša li? govorim ja ma jeee zeza mamu , tad mi reče ona neka neka, a šta ti nisi nikog zezala i mučila!!! I stvarno tako je ..i pomirim se sa stanjem!!! heheh
Vidim ignorirale ste moje postove s prošle stranice za ABtronic-iz topšopa!
A što se tiče kilaže, ja po svom bebetzu vidim jel on ok, živahan je veseo, i ima ga a nije predebeo..i ne opterecujem se kilima niti sam ga odavno vagala..nekad na zadnjoj kontroli kad mu je bilo 3 mjeseca, i sad će mo sa 6 opet u savjetovalište i na vakcinu!!!
Nije svaka beba iz knjige, mama najbolje zna jel jo0j beba ok!!! pa nismo ni mi sve istih godina u svemu iste...što bi bile bebe!!! Bitno je da dobija na kilaži, a sad su bebe živahne i normalno je da se troše kalorije!!!