cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 2009

clock-img

07.10.2009, 16:41

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sweet BaBy

http://img38.imagefra.me/img/img38/2/10/7/f_grpn5phqm_ddf7e92.jpg

mamina sweet glumica:)

Pa stvarno je glumicauser posted image

clock-img

07.10.2009, 19:23

clock-img

istra09

pencil-img

311

Mya_81, hvala ti puno.
user posted image user posted image user posted image

Mamina sreća Leonarda se rodila 07.07.2009. i učinila me najsretnijom ženom na svijetu.

clock-img

07.10.2009, 19:24

clock-img

istra09

pencil-img

311

Hvala, dady.
Pusiceuser posted image user posted image user posted image

Mamina sreća Leonarda se rodila 07.07.2009. i učinila me najsretnijom ženom na svijetu.

clock-img

07.10.2009, 19:26

clock-img

istra09

pencil-img

311

Cicana,
pusice šaljemo tebi i tvojojuser posted image user posted image user posted image user posted image princezi.

Hvala za čestitke.

Leonarda i mama.

clock-img

07.10.2009, 19:27

clock-img

istra09

pencil-img

311

Dadada, hvala, od srca.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 19:29

clock-img

istra09

pencil-img

311

Hvala, škorpija.
Tebi i malom Ajdinu šaljemo cmokiće.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 19:30

clock-img

istra09

pencil-img

311

Hvala, pretty...
Puse tebi i Laurici.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 19:32

clock-img

istra09

pencil-img

311

Hvala, sahara na čestitkici i poklončićima.
Baš su nam super.user posted image

clock-img

07.10.2009, 19:35

clock-img

istra09

pencil-img

311

Hvala, mojbebac,
poljupci tebi i tvom bebironku.user posted image user posted image

P.S. I ova moja srećica je imala na porodu solidnu kilažu - 4 kg, duga 53 cm.

clock-img

07.10.2009, 19:49

clock-img

Anoniman

Ena i mojbebac...ja vas molim za imena beba...ja vise ne znam ni sama kako se zovem

clock-img

07.10.2009, 19:52

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

Anja   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe dadada

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

07.10.2009, 20:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mojbebac

Anja   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe dadada

secer je u albumuuser posted image

clock-img

07.10.2009, 20:15

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

svi bebci su predivni i preslatki, samo neka su zivi i zdravi, i da ih naravno bude jos mnogo vise........

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

07.10.2009, 20:42

clock-img

mnn

pencil-img

1611

večer mamice i beb!

evo mene nakratko, danas sam baš umorna od posla...uf maleni me sav umorio..pilence moje strašan je.pojeli smo danas skoro do kraja kašicu od banane i jabuke..sad pomalo ostalo krečemo uvoditi.pilence nije htio prije ništa osim mlijeka..pojeo bi par žlica i gotovo...sad krečemo za ozbiljno pa je mama sretna da želi jesti.sada nana umorio se danas, ja sam pravi veliki dečko pa želim sve vidjeti i gledati.pilence moje.

čestitamo svim bebama rodjendane male, Nuninchi draga brzo mi ozdravi.

puse svima vama,user posted image  

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

07.10.2009, 21:35

clock-img

belmac

pencil-img

379

IZVORNA PORUKA: ena23

http://img30.imageshack.us/img30/8266/zarr2.jpg

evo ova je sad za albuma user posted image

ja mislila ic setati sa malim, taman se probudio i reko da ga nahranim i on zaspa na siki...
joj izvinite, nemam kad citati sta se s vama desava, al moram pitat zna li neko koliko iamm roka da s eprijavim u opstinu za porodiljsko?

http://www.starigrad-sarajevo.ba/uprava/biz/zeni_majci_koja_nije_u_rad.htm
imaš fore 60 dana ( bar što se tiće opštine stari grad, mada mislim da je i u drugim opštinama isto)

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

clock-img

07.10.2009, 21:51

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

Ćao  mame!!!
Hvala  na  čestitkama  i poklončićima  za naš  maji rođendan...jeah  user posted image user posted image user posted image i  cmoookkkk  vam  od  Andreja.
Još  smo  pomalo  nervozni..zubića  nema..sve  kontam da  bi  mogli ubrzo...
MAme ovih  novih  user posted image -  ma  preslatki su svi  totalnouser posted image user posted image user posted image

Joj  u  pms-u  sam teškom..osjećam  se  nervozno..tužno  i debelo..na  porodu  ostalo  5,  i  ja  još 3 dobila u  ovih  6  mjeseci..joj  neće  dolje kile..a  imam  osjećaj  da  crkoh  od umora..posla..i da  sam  prije  više  jela  nego sad...što neće  da  se  tope...ali dojimo pa  nam  je  važno  da  bebi  ima a  mama  šta stigne!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

07.10.2009, 22:12

clock-img

istra09

pencil-img

311

Hvala. mila.

clock-img

07.10.2009, 23:15

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Ova mama je nikakvauser posted image ...jos uvijek sam bolesna stomak uf cula sam da ima neki virus stomacni..a sinoc mi je pritisak bio 150/85 a u mene inace uvijek nizak zato mene nosa...i danas nizasto nisam a Antonio citav dan nerovozan evo jos nije utvrdio...a i mm mi jutros otisao...user posted image
Nadam se da je kod vas bolje stanje...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

08.10.2009, 01:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Ena i mojbebac...ja vas molim za imena beba...ja vise ne znam ni sama kako se zovem

Enin dječak se zove Emir user posted image

clock-img

08.10.2009, 09:43

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Mi se malo prije ustali...mrvica toliko stenjala jutros poslije hranjenja u 6 da sam morala uključiti fen (a više ne koristimo toliko često user posted image user posted image user posted image ) da smo se obje komirale i spavale do malo prije...inače se ona probudi do nekih 8,15, a onda ja imam vremena sve odraditi do 9 (napraviti, kafu, pripremiti sve za klopicu i presvlačenje i najbitnije ugrijati dnevnu jer nam je haos hladno ujutro)...

Danas idem na prvi pregled...baš sam neozbiljna, ali šta ću...hope so da sve bude ok...user posted image

user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

08.10.2009, 09:55

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

Hello, evo i nas....mrva se budila u 2 pa u 5 pa u 8...Inače ju ne presvlačim po noći, ali skontam da se pokakala i mijenjam joj pelenu u 2, kad imam šta vidjeti, sve prošlo na bodić...Jutros u 8, opet sva pokakana, i usput me i popiškila...user posted image
Sad odmara, ne zna sto bi sa sobom, a ja se veselim šetnji sa Saharom i Ajnicom...
Da vam ispričam šta moj muž misli o RR....neki dan nam došli neki prijatelji, i tako pričamo o svemu i svačemu, kad mm kaže...PA ŽENE SA RR SU UVEZANE  KAO MAFIJA!!!user posted image user posted image user posted image

Laura je u mom naručju!

clock-img

08.10.2009, 10:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

IZVORNA PORUKA: dadada

Enin dječak se zove Emir user posted image

senkjuuser posted image

clock-img

08.10.2009, 10:02

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

Sweet BaBy,
malena je predivna...
Baš sam se pitala gdje ste. Znam da si imala problema sa žuticom i da su roditelji prigovarali oko bebine kilaže. Je li sada sve ok?

Laura je u mom naručju!

clock-img

08.10.2009, 10:03

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Da vam ispričam šta moj muž misli o RR....neki dan nam došli neki prijatelji, i tako pričamo o svemu i svačemu, kad mm kaže...PA ŽENE SA RR SU UVEZANE  KAO MAFIJA!!!user posted image user posted image user posted image

Ma šta nego smo mafija user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko je Laura stara?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

08.10.2009, 10:05

clock-img

istra09

pencil-img

311

Ha, ha, ha...dobra fora...kao mafija, nego šta...user posted image user posted image user posted image

Evo da vam se i ja javim.
Malena je spavala sinoć od 20:00 do 05:00 jutros (ja sam je u snu nahranila na flašicu negdje oko 23:00).
Jutros smo se pokakili oko 06:00, pa je MM oprao guzu..., pa smo se malo poigrali.
Radujem se što ćemo nas dvije danas malo u šetnju do grada, baš je lijepo vrijeme...
Lijep dan želim svima i uživajte sa svojim bebaćima.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img