Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
dobar dan i od nas,kako ste mi spavali Ja sam dobro nemam problema,s nocnim spavanjem i Anelom on prespava citavu noc,dva put se budi nahranim i opet zaspi hb. Ex yu cestitam malenom rodjendan (sa zakasnjenjem)nek je ziv i zdrav punoooo godinaa Apotekarko,zao mi je sto si bila bolesna mani se posla znam da ti nije lako cuvaj se kao i malenog Sonja,rado bi ti pomogla da znam sta da ti kazem al nadam se da ce ti reci ove iskusnije mamice
Luna,vidim mucite se s grcevima prokleti grcevi nadam se da ce ju brzo abd.proci kod nas je tako bila neko vrijeme zataje i opet nalete bas mi je zao malene
11.10.2009, 13:13
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: Sonja
drage moje imam problem i kome drugo da se obratim nego vama adin se stalno sam okrece na stomak(stonaravno nije problem) problem je sto se i navece sam okrece u snu i to stalno i onda se budi a ne zna se sam vratiti vec dvije noci nisam nikako spavala i stvarno ne znam sta da radim molim vas posavjetujte me sta da radim
ljubim vas
eh draga moja...imam ti i ja takvog jednog..što god nauči po danu on cijelu no vježba . I kod nas se stalno budio kad je naučio se okretati, ali ima noći i sad kad se od nervoze i zubića okreće i ne miruje po cijelu noć..kažu mi da je to normalno.samo dok on savlada i da se sam vrati bit će bolje...za par dana ne brini..mi imamo često besane noći pa rano ustajanje još kap šlagna torti :))) , ali nadala se jutros da će ga ova kiša uspavati i produžiti mu barem jednom san..no ništaaaa
11.10.2009, 13:47
R&T@
5982
sonja draga, pričaj mi o tome. mene barem dvaput zbog toga probudi, još se ne zna vratiti na leđa, ali zna spavati potrbuške. i jednom zbog GLASNOG sisanja nožnih prstica. i jednom jer je zaglavila nožice među rešetke u kreveticu. I (hvala bogu SAMO) jednom jer je gladna(najčešće u pola pet ujutro). i jer se zavukla ispod čaršafa. I tako ti ja "spavam" do sedam kad starija kćerka svečano objavi:"Mama, ustani!Nije više mrak!"
11.10.2009, 18:24
Apotekarka
3918
Evio imene jos uvijek mi srce lupa,glava boli,ruka...ujutro nalaze vadim pa vidjet cemo...drzite fige...Antonio mi je jutros ustao malo ranije ali eto sad spava vec 2 sata mada je jedva zaspao...joj meni kisa strasno ide na zivce... Zao mi je beba s grcicima znam kako je...o meni mm ujutro ode kakjo li cu izdrzati jer se ne osjecam bas najbolje a ako mali zafrkant bude htio na ruke
11.10.2009, 19:41
mnn
1611
IZVORNA PORUKA: Sonja
drage moje imam problem i kome drugo da se obratim nego vama adin se stalno sam okrece na stomak(stonaravno nije problem) problem je sto se i navece sam okrece u snu i to stalno i onda se budi a ne zna se sam vratiti vec dvije noci nisam nikako spavala i stvarno ne znam sta da radim molim vas posavjetujte me sta da radim
ljubim vas
Sonja draga tako je i kod mene..pilence moje se isto okreče i diže glavicu pa puže...i onda se okrene...pa počne plakati...ja luda...i tako svaki dan skoro....
ajde ovu noč je bio dobar..dva puta se budio...luda sam od toga..nikako da se naspavam..jer zaspe u 21h i probudi se oko 1h..pa onda oko 4h..pa onda u 7h i neče da spava više..ajde nekad spava ali inače neče i tako svaki dan...več 1mj...a ja luda i luda....
koliko to traje...a najboljije kad radi sa ustima brrr i maše nogama...pa urla i stišče šake i stisne nos kao da je ljut...pilence moje dragasto kad bi mi dao malo energije....
11.10.2009, 19:53
marinčii
4750
pozdrav svim bebicama i mamama.evo da se i mi malo javimo jučer matej napunio 3 mjeseca .. kako vrime brzo leti..ja i mm bili na svadbi od moje rodice tako da je osto kod svekrve sreća da se nije budio do 5 ujutro a zaspo u 8 navečer...ujutro idemo na vakcinu i kontrolu..malo me to sekira neznam kako će podnjeti ..bojim se da ne dobije temperaturu.. žao mi je svih bebica koje pate ti grčići ..nas nisu mučili pa neznamo kako to ni izgleda.. apotekarka draga sretno s nalazima ..i čuvaj se bit će to sve dobro
11.10.2009, 20:04
sheri
1515
drage nase mame i bebe, pozdravljamo vas puno mi se nismo dugho javljali, u "izbjeglistvu " smo kod dede, jer nam je kuci prehladno zao nam je beba sa grcevima, bolesnih umornih mama i saljemo vam mnoooogo da sto prije budete bolje svi marincii sretan mali rodjendanko bebacu
11.10.2009, 20:20
reallove
5807
evo i mi da se javimo danas nam je maaali rodendan..2 puna mjeseca ..pozdrav svima
11.10.2009, 20:24
škorpija
6649
Sretni maaaali rođendani Mateju i Eminu . pusa svim ostalim bebama, ako ova kiša potraje ja i moj ćemo se gadno posvađati
11.10.2009, 20:31
reallove
5807
hvala..i kod nas je nesto tmurno vrijeme cijeli dan,Emin evo spava a veceras smo dezurni
11.10.2009, 20:47
sheri
1515
reallove sretan i vama mali rodjendanko! skorpija jel i tvoj bebac bude ljut ako ne izadje vanka? moja je danas bas bila ljutica u vrijeme kad obicno izlazimo vanka
11.10.2009, 21:12
iv@ncica
2115
ćao..mame!!! I moj je ljut kad je vrijeme za vani... ..šta ćemo kad stegne zima jooojjj, a tek su nam se navukli oblaci.
Matej i Emin-sretan rođendan jejejeje za velike momke, a ti mama apotekarka odmaraj..doće tajo ..brzo će opet petak
Mi smo večeras popapali Hippovu kašicu za laku noć oko 7 pa dojili u 8 i nešto..pa se sad nadam da će duže spavati..iako mi žao da ne doji, oo nakon kašice je pojeo jednu siku i druge malo..normalno da mu je previše..ali nisam znala kako da mu poredam taj obrok, a žao mi da mi i i sike ne pojede...joj..e kad bi napokon bolje spavao znali bi mi rasporediti obroke uh jeli ko od vas probao ovo pred spavanje ???
< Poruku je uredio iv@ncica -- 11.10.2009 21:21:21 >
11.10.2009, 21:17
Mya_81 RR
5531
Sretni mali rođendani Mateju i Eminu
Mi smo večeras imali najljepše kupanje dosad...Minja se toliko smijala svom rođaku koji ju je malo zabavljao...prvi put da se tako glasno i slatko smijala...baš smo uživali ...
11.10.2009, 21:23
reallove
5807
Emin puno voli kupanje,smije se svaki put samo je malo postao nemiran pa ga tesko okupati
11.10.2009, 22:24
shejla
1136
CITAT iv@ncica: Mi smo večeras popapali Hippovu kašicu za laku noć oko 7 pa dojili u 8 i nešto..pa se sad nadam da će duže spavati..iako mi žao da ne doji, oo nakon kašice je pojeo jednu siku i druge malo..normalno da mu je previše..ali nisam znala kako da mu poredam taj obrok, a žao mi da mi i i sike ne pojede...joj..e kad bi napokon bolje spavao znali bi mi rasporediti obroke uh jeli ko od vas probao ovo pred spavanje ??? [/quote]
I mi smo probali tu kasicu za laku noc (po pola tegle joj dam, a ona bi mozda i jos, koliko Andrej pojede???). Ja joj isto dam oko 7/pola 8, i onda oko pola 9 sika (na kojoj i zaspi) Ne znam vala sta bih ti rekla je li duze spavala ili nije Zadnjih mjesec dana skroz je poremetila spavanje, pa vise nemam pojma je li do hapice ili... Prije je spavala od 9 do pola 6, a zadnjih mjesec dana od 9, pa nekad do 2, nekad 3...4...5....(jednom se i u pola 12 probudila) i onda svako dva sata... Ko kad se tek rodila Sa hapicom je zadnje dvije noci do pola 4 spavala.
< Poruku je uredio shejla -- 11.10.2009 22:27:59 >
12.10.2009, 09:56
Anoniman
jutro jestel dobro Matej i Emin sretan mali rodjendan Mi smo dobro ,hb.sinoc me zezio do pola 10dok nije zaspo i nije se vise budio do jutra Preko noci mi fino spava al,preko dana slabo valjda odmoran pa mu se nespava .
< Poruku je uredio felix -- 12.10.2009 9:58:14 >
12.10.2009, 09:59
reallove
5807
jutro,jutro..emin sinoc zaspao u 4 i evo maloprije se probudio igra se,joj dijete mi svaku noc zaspe oko 4-5,neznam sta da radim
12.10.2009, 10:12
Mya_81 RR
5531
Dobro jutro
Zar kašice mogu tako poremetiti spavanje? Ja sve jedva čekam uvođenje hranje...već sam kupila rižine pahuljice i ostale one Hipp papice što mogu od 4 mjeseca...čekaju spremne u kuhinji da ih isprobamo....ali ako remete spavanje možda bolje ne jer super spavamo po 9 sati u komadu
12.10.2009, 10:13
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: reallove
jutro,jutro..emin sinoc zaspao u 4 i evo maloprije se probudio igra se,joj dijete mi svaku noc zaspe oko 4-5,neznam sta da radim
Pa, nije valjda da do tada cijelo vrijeme bude skroz budan
12.10.2009, 10:15
Anoniman
Mya spaval maleno i podani,moj Anel slabo al sto se tice noci prspava nebudi se do ujutro u 7.
12.10.2009, 10:16
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: felix
jutro jestel dobro Matej i Emin sretan mali rodjendan Mi smo dobro ,hb.sinoc me zezio do pola 10dok nije zaspo i nije se vise budio do jutra Preko noci mi fino spava al,preko dana slabo valjda odmoran pa mu se nespava .
Mi preko dana imamo 3 spavanja koja traju uvijek različito - od pola sata do nekih sat....ja čim vidim da je ona nervozna i pospana, a da neće sama zaspati, stavljam je na jastuk i ljuljam dok ne zaspe...
12.10.2009, 10:22
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Mya_81
od 9 sati navece do 4 ujutro je budan..preko dana spava po malo,sve nesto kratko,jedino ujutro sto fino odspava
12.10.2009, 10:23
Anoniman
ma ljuljam i ja a zna me sta puta zeznit,kad fino zaspi ja ga spustim za 5min.ja u sobu on gledi i dzaba ga ljuljala toliko eno sad skoro zaspo i usto igra se sam gledi u igracke a preko noci fino spava ,a podani nas tako lijepo izmori Bio je tako fino jedno vrijeme uredovao podani lijepo odspava,i nenimam ga a opet se pokvario i prolopovi znala sam ja da nece dugo trajat......
12.10.2009, 10:25
lotos
250
moj medic u vece se samo jednom probudi to je negdje oko 4.. po dani zaspi ali kratko..samo nek spava navece..a u dani cu ga ako treba i na glavi nositi
12.10.2009, 10:31
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Mya_81
od 9 sati navece do 4 ujutro je budan..preko dana spava po malo,sve nesto kratko,jedino ujutro sto fino odspava
Je li ga kupaš?
Mi od rođenja navečer imamo isti ritual - masiranje, maženje, pričanje i igranje, a onda kupanje i hranjenje... naravno, ovo pričanje i igranje tek odnedavno jer dosad joj to nije značilo baš puno...