Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ej sahara duso prvi put jest al posljednji nije kao nikome od nas desit ce ti se vise puta nego sto mislis i nemas razloga sebe krivit treba vise paziti al jbg nema djeteta koje nije palo neznam kako da ga cuvas neki dan bio mali od kume kod mene i on hoda u rikverc i jednostavno se baci na guzu i tako je isao isao i bacio se i tacno na stakleni stol na cosak u dnevnoj preko vrata pozadi ispod glavice odma mu je skocila kvrga ko da mu je vena iskocila mi smo premrli svi al HB sve super nije mu nista bilo samo ostala modrica
12.10.2009, 21:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
enisa to su ti debele bebe nece ljenguze da se potrude i onaj mali sto mene mjenja dobio otkaz da ti priopcim odma jer ces prije mene na poso a ko ce ti pravit fakture to neznam javi mi kad krenes al pitaj da ti produze sto rece nece te nista kostati pa upali upali sta bi ...
Valjda narudžbe ja vama pravim fakture
sahara, super da je budna, samo je prati i nemoj sebe kriviti. Znam kako ti je, ja sam ridala kad je ono oko ćune bilo i eto hB sve je dobro. Ma njih meleci (anđeli) čuvaju Možda da nazoveš hitnu, malo se konsultuj sa njima, vidi šta oni misle.
< Poruku je uredio enisa_sara -- 12.10.2009 21:15:02 >
12.10.2009, 21:13
Anoniman
Ma da, znam, onaj broj od dr. Mire sto si mi dala, to je iz ordinacije ili privatni, kontala sam je zvati ,ali je kasno, mozda sutra
12.10.2009, 21:15
Ex Yu
718
zeno vidis kako se brzo izadze iz fola jhahahah ma zurim bona odo u horizontalu dok ispusim bebac spava ...
12.10.2009, 21:17
Anoniman
to joj je mobilni...probaj
12.10.2009, 21:25
Anoniman
I ja mislim, sto vec ex yu rece da bi primjetila da joj je stvarno nesto...povracanje, spavala bi stalno ili plakala...nemoj se sekirati, ako te ovo moze utjesiti prof. anatomije u mene jednom rece- citiram: "beba moze pastti s treceg sprata da joj nista ne bude"
12.10.2009, 21:26
Anoniman
Pripremite skafandere, pada snijeg!!! Jest da ga ne volim, al baš me interesuje kako će sutra reagovati kad vidi
12.10.2009, 21:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Pripremite skafandere, pada snijeg!!! Jest da ga ne volim, al baš me interesuje kako će sutra reagovati kad vidi
ja bas sada kontam, prije tri dana smo hodali skoro pa u majicama bez rukava...ovo nije normalno...ali meni isto nesto dragoooooooo
JA VOLIM SNIJEG
12.10.2009, 21:31
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: ivanak
Mislim da imam problema! Dojim dijete i primjetila sam ima nekoliko da baš ne uživa dok papa i kontam možda je problem u mlijeku, Probala i stvarno ima drugačiji okus. Zbog čega je to? A imam dobiti sutra menstruaciju, jeli možda to? Šta da radim?
ako si imalo pratila ove naše rasprave mogla si vidjeti da je kod nas tako svaki mjesec...kad god trebam dobiti 2-3 dana prije beba se unervozi..bude gladan pa počne jesti, pa se trza sa sikom, pa neće..pa muke mučim...nervozni onda oboje..i onda ja dobijem, pa to traje još koji dan i sve se vrati na staro..uglavnom ispočetka nisam znala što je, pa se ispostavilo da hormoni lude i da mlijeko malo promjeni okus koji njima ne paše i nisu navikli na njega..a i ti budeš nervozan i eto ti..strpi se koji dan i proći će..ali evo nama je tako svaki mjesec, još mi nije se ustalila , ali sad znam po bebi kad će doći..iako je lakše jer beba jede i drugu hranu..a prije sam ludila, iako sad bude grozno nervozan i neće da spava tada, ali barem nije gladan
12.10.2009, 21:32
Anoniman
Hvalaaaaa, ma evo smirile smo se obje, cim mi se dusa nasmijesila ja se oporavila , vidjecu mozda je odvedem sutra cisto da me ne mori savjest cijeli zivot, a zvala sam hitnu i kazu da za svaki bebin pad oni salju na kliniku, pa kao na meni je da odlucim ali pricekacu ujutro
12.10.2009, 21:38
iv@ncica
2115
jojjj snijeg zar već ...jooojj kod nas ga nikad nema..i tek je zahladilo..ja još u šorcu i majici ..nisam izvadila robu za hladnije, ja sam još pod ljetnim vremenom..a mostar je to...ali bebija ubacim uvreću za spavanje..ma stvarno je ludo ovo vrijeme..juče žega..danas snijeg..nije ni čudo što su nam bebe uznemirene..ali j eahh za snijeg....a kod nas ga neće biti ove zime kao ni dosad..samo ova kišurina i buraaaaaa.......što propuhuje kosti...
Sahara-i ja mislim da je nešto da bi bila nervozna, ne bi jela..plakala bi i povraćala..polako...ako noć prođe u redu i vidiš kakva je ujutro..da jede, da je raspoložena ne povraća..sve je uredu..bebe su žilave, sto puta će se nešto tako desiti..pa nećešeš je svaki put voditi , znam po svojoj sestri da su joj tako govorili s klincima..tako da ona me sad posavjetuje pa tek onda idem dalje
12.10.2009, 21:43
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: sahara
Hvalaaaaa, ma evo smirile smo se obje, cim mi se dusa nasmijesila ja se oporavila , vidjecu mozda je odvedem sutra cisto da me ne mori savjest cijeli zivot, a zvala sam hitnu i kazu da za svaki bebin pad oni salju na kliniku, pa kao na meni je da odlucim ali pricekacu ujutro
što znači na kliniku..na pretrage ili šta ????? joj..ma svakoga je toga strah, ja sam pogotovo isprepadana jer radim s djecom s posebnim potrebama pa sam vidjela svašta..i na koji način su djeca došla do toga..pa me svega strahhh..pogotovo vakcina i nesreća nekih bezveznih!!!!
12.10.2009, 21:54
Anoniman
Ma znam da ce toga biti, ali prepadne se covjek i da je najbezazlenije , a evo sad je jela i opet pajki, ma da nije ovakvo vrijeme mozda bih i otisla, ali mi zao da se jos razboli, ionako slini, ma uglavnom odlucili smo da pratimo kako ce se ponasati ovu noc pa cemo skontati sta dalje
12.10.2009, 22:07
iv@ncica
2115
tako je ..prepanut čovjek od starha vidi svašta..samo polako i sretno vam..ma sve je to ok ..mislimo na tebe i želimo sti da sve bude ok... jubi od nas bebacinu maju prvu čvorugu ♥
12.10.2009, 22:09
Anoniman
jubi od nas bebacinu maju prvu čvorugu ♥
Hocu, smrcccccc
12.10.2009, 22:44
belmac
379
sahara izgleda da je vaše djetinstvo počelo. kažu da počinje s prvim padom. naravno , žao mi je male guzare, ali,... nemoj se sekirati. vjerujem da će sve biti OK. mala raja su tvrdokorna, tek ćete da vidite koliko. kada samo pomislim koliko je moj sin puta pao, okliznuo se, ....završio na glavi, nosu, koljenima... sad se pitam kako ga svaka koščica ne boli.
kod nas ništa specijalno novo. imam osječaj da moja guzara doživljava skok u razvoju, pa neke, već ustaljene norme mjenja.već odavno (sigurno od svojeg 1,5-2. mjeseca) zaspe oko 8-pola9 i ne budi se prije 6-7 sati, međutim u zadnjih 4-5. dana svaku noć jedva izdrži da zaspe oko pola 8-8, spava malo i onda se sva čila i naspavana ustane. sve moguće metode uspavljivanja moram probati , ali ništa dok više ne padne od sna oko 12-pola 1. opet spava super fino, mirno do 6-pola 7-7. tako se dernek ponavlja iz noći u noć, bez ikakvog posebnog razloga. noćas sam je patila i zaspala je teko oko 9. sati, pa se nadam da večeras nećemo imati "ludu zabavu", ali...vidjet ćemo! toliko od nas!
12.10.2009, 23:09
škorpija
6649
Bože snijega, na hajr i na dobro . Evo ja maloprije malcu navlačila skafander što smo dobili ljetos da vidim može li mu i vidim taman, super, barem za to ne moram brinuti
12.10.2009, 23:38
belmac
379
snijeg pravi, a ja mrvici nemam ni skafander ni toplu zimsku jaknu. moram pod hitno nešto rješavat!
13.10.2009, 05:11
Ella_H
1264
Poz drage mame iako vam se ponekad nejavim trudim vas se citati...Ammar je danas dobio vakcine jako je plakao duuuuugo dusa mamina ali sad je bolje spava mi jos ja cekam da se probudim da ga nahranim pa cu onda na spavanac
sahara lutko ti padovi ce se desavati ovo ti dolazi od zene koja place s djetetom kad je bolesno kad prima vakcine itd na mog Haruna kad je imao godinu i po od bjesa sto sam ja ljubila njegovu malu rodicu pao je televizor onaj teski i jos ga zatrpao on bio izmedju stola i tv-a meni je srce tad puko mm se kupao mala ogrebotina samo bila vodili ga na hitnu meni su morali dati inekciju za smirenje malom nista elhamdulilah i dan danas veliki je klipan pravi hehe meleci cuvaju djecu vjeruj mi ja sam se uvijerila u to
Ammar kazu ima seborheic dermatitis nista nece da mu prepise guli mu se iza usiju obrazi ponekad katatrofa neznam vise sta da radim izgleda mi kao ekcem i Harun je to imao i sad nekad zimi namazem mu kremicom nekom Desonide 0.5% i ode mu pa cu pokusati i Ammaru tako njihov pedijatar je tip koji voli puno puno da ceka prije nego sta uradi sto je ponekad frustrirajuce Ammar isto ima malo vode u lijevom bubregu vidjeli smo danas na ultrazvuku zanima me sta se radi u Bih po tom pitanju ovi ovdje sve cekaju do zadnjeg samo molim Boga da nece morati na operaciju jer je to krajnje rjesenje :(
13.10.2009, 08:16
marinčii
4750
pozdrav generaciji! sahara ljubi malu curicu ,bit će to sve dobro ne brini jaka su naša dječica.. evo moram se i ja malo potužit noćas smo skroz slabo spavali ..zaspo u pola 8 ko obično i probudio se sav uplakan u 9 ,,dojio i opet nekako zaspo i opet u 11 plače .nos mu začepljen ,kašlje..joj i ja sam plakala s njim jedva ga opet nekako uspavala i do 3 ipo spavo ali se vrtio cilu noć .kašljuco ,šmrko..ma užas ..neznam kako to odjednom tako jučer nije bilo ni šmrcanja ni kašlja..neznam jeli može biti zbog vakcine..
13.10.2009, 08:43
dady
495
Jutro drage moje!!! Pusa za bebane veike i male!!! Mi smo sinoć super spavali,Dawud zaspao u 21:30 i spavao do 02:30,pa ručkao i onda opet oko 04:00,i onda spavao sve do 08:00!!! Ja se preporodoila,nisam mogla da vjerujem kad sam se probudila da sam naspavana,i da sam se sama probudila,a ne da mr skika nadigla!!! I sada je jako raspoložen igra se!
Čak je svoju mamu prvi put zvanično uhvatio za nos!!! Mami se zanebesalo,al nema veze!!!
13.10.2009, 08:56
DM
2408
Marinči, za tu prehladicu i nos koji curi najbolje je da ga dok leži držiš u nekom "podignutijem" položaju(na jastuku npr) i da ga što češće držiš uspravno-tako ćemu što višeslinka iscuriti i biće mu lakše da diše!
Sahara,ja mislim da je to sve OK,javi nam jeste li bile kod doc! Moj stariji je stalno imao oblogice oko glave(za te čvorugicepomaže i bjelance umućeno sa sapunom za veš)i trakicu preko,tako da kad bi stavili trakicu zbog ušiju svi bi pitali-je li to opet udarac u glavu?! Ja sam ga jednom,ne vidjevši ga ,dok je još puztao lupila ivicom vrata u glavu, pa sve opet dobro HB!
13.10.2009, 09:24
Nunichi
4125
Saharice moja, pa ljubi mi ljepoticu nasu u gjavicu slatku. Kako ste danas? Kako se ponasa dusa? Ma ja vjerujem da je sve ok, valja nam se svima naviknuti na cinjenicu da ce toga sad biti cesto. Ja sam neki dan Zaru uhvatila u letu, ma ni sama ne znam kako, vec je bila 10 cm od poda, sekundica nepaznje, ma tresla sam se ko prut nakon toga. Ljubimo vas obje do neba...
13.10.2009, 09:34
Mya_81 RR
5531
Jooooooj, Sahara, ljubi nam curicu punooooooo
Ma, sve će to biti super
13.10.2009, 09:38
marinčii
4750
doublemum hvala na savjetu..stavila sam mu odma jutros kapi sad je malo bolje ne kašlje ali još šmrca i nervozan je..jeo u 6 ipo jutros i evo sad mu probala dat al rasplako se da sam ga morala nosati i evo zaspo je sad ali sigurno neće dugo..mjerila sam mu temperaturu 36 sa 7 na digitalnom sad koliko je točan