Ringeraja,ja sam samo za dojenje!!!Toliko sam se trudila,i trudila,ali mojoj bebici je sad malo I dalje ja njega dojim,ali eto,nije mu dovoljno...Vise volim da mi je sit,nego da smo nasekirani i nervozni oboje
 I dalje ja njega dojim,ali eto,nije mu dovoljno...Vise volim da mi je sit,nego da smo nasekirani i nervozni oboje Prije nekih dvadesetak dana smo poceli sa dohranom,doduse nekad u toku dana mu je i ne dajem,bude mu dovoljna sika,pogotovo ujutro,prespava mi citavu noc,onda ujutru doji,ma bas se narucki slatko hehe...Ja sam dobila Bebelac(0-6mj) i to mu dajem,super podnosi hvala Bogu,redovna stolica,a grcice mi nije nikako ni imao
 Prije nekih dvadesetak dana smo poceli sa dohranom,doduse nekad u toku dana mu je i ne dajem,bude mu dovoljna sika,pogotovo ujutro,prespava mi citavu noc,onda ujutru doji,ma bas se narucki slatko hehe...Ja sam dobila Bebelac(0-6mj) i to mu dajem,super podnosi hvala Bogu,redovna stolica,a grcice mi nije nikako ni imao 

Sto se odabira dohrane tice,to je do tebe i bebe,zavisi kako ce ti podnijeti,nekome odgovara Hipp,nekome Aptamil,nekome Bebimil...probaj,sto se cijena tice,to ti je sve tu negdje,samo je bitno da beba fino podnese
 Sto se odabira dohrane tice,to je do tebe i bebe,zavisi kako ce ti podnijeti,nekome odgovara Hipp,nekome Aptamil,nekome Bebimil...probaj,sto se cijena tice,to ti je sve tu negdje,samo je bitno da beba fino podnese A jos malo aBd ce i sokici,pa onda kasice,jedva cekam
 A jos malo aBd ce i sokici,pa onda kasice,jedva cekam 

Pozz
 Pozz