writing-img

RE: Bebe 2009

clock-img

19.10.2009, 12:39

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: MineLaa

nunichi jooj blago tebi ti se ono bas mozes naspavatii...ako Bog da i mi cemo nadam se tako kad nam bude 7 mjuser posted image

Ma kako naspavati, budi se ona par puta tokom noci da jede. A meni je to teze, nego da ustajem u 5h. user posted image
Ali eto samo jede i nastavi, a 3 puta je samo do sad ustala i razbudila se. Kao sinoc npr. pa tajo preuzme da je zabavlja.
Da mi samo vidis podocnjake, sve bi ti bilo jasno, kako sam naspavana. user posted image user posted image

clock-img

19.10.2009, 12:40

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

ma sve je to individualno, i nema pravila, kakve su takve su, samo nek su zive i zdrave....mi isto tako nemamo problema sa spavanjem, hb, spavamo oko pola osam - osam uvece - do ujutro, i jednom po danu od dvanaest do tri, tako je od samog pocetka, s tim sto se budila prije da jede dva puta a nakon dvaipo mjeseca i to smo prestale ..... moja mama kaze da sam i ja bila ista takva ( dok nisam prohodala ), mamino dijeteuser posted image ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

19.10.2009, 12:42

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ko danas moze garantirati da ne šprica voće i povrće...mislim, gdje god kupiš svi će reći da ne špricaju....ja def. nemam nikog sigurnog...ali joj namjeravam sama pripremati...

Pa moze se naci, meni je svekrva nasla nekog ciku koji ima malu basticu i ne sprica. Tako ona meni od njega dobaci, to su bas male kolicine. Evo juce sam dobila, 6-7 krompircica i 4 mrkvice. I uvijek je tako. Jabuke i kruske dobijem od komsije, koji definitivno znam ne sprica.

clock-img

19.10.2009, 12:42

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Eh kad vam se uvalim ovdje i pocnem s pitanjima, ma izludit cete od mene user posted image
Pusa svima i jedva cekam kad cu preci na ovu temu tj jedva cekam kad cu imati svoje maleno kraj sebe user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

19.10.2009, 12:45

clock-img

MineLaa

pencil-img

129

ma da, kako koje dijeteee....  aaaali i ovo ce proci jednooom pa cu se kao covjek napavati,joooj jedva cekam...he he he he....

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

clock-img

19.10.2009, 12:47

clock-img

lotos

pencil-img

250

pozdrav bebicama i mamicama..kako ste sve redom? mi pajkimo po citavu noc masalla.. Volimo se igrati slusati pjesmice..Ponekad hoce punu paznju ponekad ne..kako kad..zao mi je sto ova zima ide jer volimo setati..

clock-img

19.10.2009, 12:47

clock-img

MineLaa

pencil-img

129

ma nikitaaaa samo navali s pitanjima, evo ja stalno nest pitam ali su ovdje sve dobrice pa odg na sva moja pitanja,uhhh hvala Bogu pa postoji RR.he he heuser posted image

clock-img

19.10.2009, 12:49

clock-img

MineLaa

pencil-img

129

pozz i za tebe jaooo lotos pa ti si sretnica vec cijelu noc spava????uhhh blago tebii...jos je tvoj bebac mladji od mog...user posted image

clock-img

19.10.2009, 12:49

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: nikita

Eh kad vam se uvalim ovdje i pocnem s pitanjima, ma izludit cete od mene user posted image
Pusa svima i jedva cekam kad cu preci na ovu temu tj jedva cekam kad cu imati svoje maleno kraj sebe user posted image

Eee aBd jos malo mila moja.
Jedva cekam vala, mada neka pilenceta jos u stomacicu. user posted image
Ljubim vas! user posted image user posted image

clock-img

19.10.2009, 12:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lotos

pozdrav bebicama i mamicama..kako ste sve redom? mi pajkimo po citavu noc masalla.. Volimo se igrati slusati pjesmice..Ponekad hoce punu paznju ponekad ne..kako kad..zao mi je sto ova zima ide jer volimo setati..

ej,lotos i mi spavamo fino dva puta se budimo jedemo i do 9,10 odspavamo bas se fino naspavam i odmorim
nemam problema snjim,preko noci podani malo zezi al izdrzi se jer je preko noci dobar mamin sinuser posted image user posted image
pussa od nas dvoje

clock-img

19.10.2009, 12:53

clock-img

lotos

pencil-img

250

super slusavko mali..poljubi ga od mene..imal slika njegovih jesi li stavljala na rr

clock-img

19.10.2009, 12:56

clock-img

Anoniman

jesam al trebam novi postavit ce mm kad dodje s poslauser posted image
idem sad popit kafu brzo cu jauser posted image user posted image

clock-img

19.10.2009, 12:57

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Još samo mrvica...baš se približilo user posted image ...a je l' da da na kraju to ležanje i nije bilo loše user posted image

Pusa!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

19.10.2009, 13:02

clock-img

nannah

pencil-img

43

eh da..imam sad i ja jedan recept..moj je imao grceve nakon svakog obroka (od nekih 4 tjedna) - ne dojim :-(...prvo smo mijenjali hranu i sad je na Aptamil Comfort - nisam sto posto sigurna da je to pomoglo, al smo i promjenili dudice - hranim ga sa bocicama dr. browns i super je; nema cak ni bljuckanja (tu i tamo ako previse pojede - a to vec vidim po kolicini, kad je zderonja); ne znam ako ih gdje nadjete - toplo preporucujem. Imaju neke cijevcice u sebi i malo ih je komplicirano sastavljati al se brzo navikne i stvarno ide fino - nema coktanja i gutanja zraka; mirno sise i sve pet.

-------
Lolo, 27.08.2009.

clock-img

19.10.2009, 13:31

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

draga još malo i eto tvog emanuela...jedva čekam da nam se pridružiteuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

19.10.2009, 18:15

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

evo nas opetuser posted image ja neznam šta danas bi mateju spavo mi od 1 sat do 4..duša mala i evo sad miruje u ljuljalici a ja razmišljam da pravim pizzuuser posted image
felix zar nije malo rano da mu već daješ sokiće čudi me da ti je to pedijatrica savjetovalauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

19.10.2009, 18:49

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: nannah

eh da..imam sad i ja jedan recept..moj je imao grceve nakon svakog obroka (od nekih 4 tjedna) - ne dojim :-(...prvo smo mijenjali hranu i sad je na Aptamil Comfort - nisam sto posto sigurna da je to pomoglo, al smo i promjenili dudice - hranim ga sa bocicama dr. browns i super je; nema cak ni bljuckanja (tu i tamo ako previse pojede - a to vec vidim po kolicini, kad je zderonja); ne znam ako ih gdje nadjete - toplo preporucujem. Imaju neke cijevcice u sebi i malo ih je komplicirano sastavljati al se brzo navikne i stvarno ide fino - nema coktanja i gutanja zraka; mirno sise i sve pet.

Nama ni ove bočice ni aptamil comfort nije pomoglo...morali smo čekati da sami prođu user posted image ...a još uvijek bljuckamo puno i stalno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

19.10.2009, 18:51

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: marinčii

evo nas opetuser posted image ja neznam šta danas bi mateju spavo mi od 1 sat do 4..duša mala i evo sad miruje u ljuljalici a ja razmišljam da pravim pizzuuser posted image
felix zar nije malo rano da mu već daješ sokiće čudi me da ti je to pedijatrica savjetovalauser posted image

Joooj, ja samo razmisljam šta će me čekati noćas...Minja je spavala 4 puta po sat vremena....evo i sad zaspala....ne znam šta je to danas..mora da je do ove kiše koja lije cijeli dan...

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

19.10.2009, 19:00

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

joj lakše mi je kad vidim da i druge mame imaju problema sa nesanicom kod beba, moj ajdin je GROZAAAN, sinić je bio budan od 2 do pola 6, ma dijete odmorno i naspavano, hoće da se igra, a ja user posted image . danas sam izjavila da će on definitivno ostati jedinac ako se ovako nastavi ponašatiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

19.10.2009, 19:48

clock-img

mnn

pencil-img

1611

IZVORNA PORUKA: škorpija

danas sam izjavila da će on definitivno ostati jedinac ako se ovako nastavi ponašatiuser posted image

to sam ja več par puta izjavila jer sam luda bila od pilenceta.sad spava, nadam se da če spavati i po nočijer je nočas bio kaos..i mama je koma od umora.sad mu je izašao zubić pa se nadam da neče biti problema.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

19.10.2009, 20:05

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

mya_81 evo i matej je zaspo taman ..bit će noćas veselo kad se probudi oko 3 i naspavan bude tio se igratuser posted image user posted image al izdržat ćemo nekako..ja bar se ne mučim s nosanjem puno preko dana ako ga držim 15 minuta to je puno

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

19.10.2009, 20:20

clock-img

Ex Yu

pencil-img

718

vece zene sta ima ... ovaj moj debelguzovic samo jede i jede ja neznam sta da radim nejede toliko puno koliko cesto pa i po noci zna po 3 puta da jede nije mi mrsko al je pretezak ima 9 kg ... neznam sta da mu radim 

Danijal 09.06.2009

clock-img

19.10.2009, 20:27

clock-img

Anoniman

Vecer, ja samo da vam mahnem, nemam vremena pisati, mali zvrk jos ne spavauser posted image , javim se poslijeuser posted image

clock-img

19.10.2009, 20:40

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ja sam po čitav dan prijavljena na RR i FB i onako u prolazu kad uspijem bacim oko da sam u toku, al nkead ljudi mi šalju poruke misel da sam tu, a ja u štenji s bebijem, ne gasim komp ni kad pođem vanuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

19.10.2009, 20:41

clock-img

Anoniman

Mamice moje drage... baš mi je žao što mališani ne spavaju... nadam se da će se to vremenom popraviti.
Moje pile je već zaspalo (prije skoro sat vremena) i ja sam mirna do 7 ujutro... a kako stvari stoje odoh i ja u krpe uskoro...

Moram da prijavim da je prvi zubić (gornja desna jedinica) zvanično i konačno izbio skroz a sprema nam se i lijeva jedinica. Sa ovim smo zubićem dobro prošli... nadam se da će tako biti i sa ostalim...

Pusa budnim i usnulim bebicama...

Zadnji članci

article-img