Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Uh, mi smo još relativno mirni...kad je stavim na kauč ni da makne, ali sam uvijek u nekom strahu, jer kad se počne okretati neće nam biti kraja...
Hvala, Breskva na savjetima...nadam se da mi neće baš puno trebati, ali ovo valja uvijek imati na umu...
Posebna pusa za Andreja ... nadam se da glava ne boli...
< Poruku je uredio Mya_81 -- 24.10.2009 10:25:30 >
24.10.2009, 10:34
Pretty mamma
1079
Eh zaboravih reći da se Laura noćas zarotirala za 180 stupnjeva . Jutros gledam gdje mi je dijete, a njoj glava gdje bi trebale biti none
24.10.2009, 10:36
Anoniman
Dobro jutro. Mi smo se probudili u 8:30 i evo opet je sad zaspao..... A što reće p.mama ni ja nešto nisam sinoć mogla spavati Eh danas sam definitivno odlučila, bježim iz kuće Idem se šišati i tražiti poklon, Sara ide na jedan rođendan sutra, a MM i nek se snalaze, ne merem više 'vako
Što se hodalice tiče, ni ja nisam za da se koristi prije 8, 9 mj. mada je sve to stvar roditelja isto kao i sa uvođenjem čvrste hrane neko je za ranije uvođenje neko ne. Ja sam za da sve što ne moram sada - super, biće vremena i za hodalice mada me i što reće ex yu malo nerviraju i ti dr. čas jedno mišljenje čas drugo al eto ni prije 7 god. (kad sam rodila kćerku) nisu preporučivali hodalicu al smo je mi sa 8 mj. koristili i znate šta - prohodala je tek sa 14 mj....... Da li je do hodalice ili ne, nikad neću saznati, helem, kao roditelj nikad nisi siguran da li si najbolje postupio....
Ljubimo mi vas sve redom, dadada nemoj se ljutiti na mamu, njoj je sigurno teže nego tebi, šta će žena kad su oni nepredvidivi Mahanje za druga Andreja!
24.10.2009, 10:46
Sonja
2429
jutro mama i bebe kod mene jedna radosna i jedna zalosna radosna:DOBILA SAM napokon..heh a zalosna: nisam spavala cijelu noc...adin kmezio...izludila sam...i jos jutros kmezi...oj crknuta sam...kud me stomak boli...katastrofa...
ex yu slazem se sa tvojim "grubim"tekstom ne bi voljela da se ovdje raspravljamo jer ovo je jedina tema na kojoj se odmorim ...
Bas mi je zao Andreja dusa slatka i Adin je prije 1 mj. pao s kreveta dok sam ja "samo" otisla po pempas u drugu sobu... ma to je bila sekunda...duuu i plac... al cim sam ga digla smirio se..nije mu nista bilo ...nadam se kad nisam srcani dozivila...vise sam ja plakala...sva sam se tresla...najgore je sto sam sama bila kod kuce s njim..
eh sta cemo mi jos dozivit s njima...ovo je tek pocetak odo pokusat postavit sliku sto sam slikala adina sa web kamerom
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
24.10.2009, 10:53
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Sonja radosna:DOBILA SAM napokon..heh
eh sta cemo mi jos dozivit s njima...ovo je tek pocetak
Jeeeeeeeeeeeeeee za radosnu vijest...mogu misliti kako ti je bilo razmišljati o mogućnosti još jedne ....
A, ovo su nam def. počeci...od sad pa do kraja života imamo jednu veeeeeliku brigu...ko zna šta će nam priređivati kad porastu....ali znam šta MM najteže pada - njemu je već sad zlo kad se spomenu neki dečki i tako to, a beba nam tek 4 mjeseca stara ...a ja ga onda još više zezam, šta ću moram ubosti tu i tamo...tip poludi totalno na tu temu....
24.10.2009, 10:57
Pretty mamma
1079
Mya i ja tako zezam mm....govorim mu o pubertetu, on lud . Sonja neka si dobila, sad si mirna... Ja govorim muzu da bi mogla odmah jos jednu bebu (valjda me hormoni pucaju pa tako razmisljam) dok sam još u fazonu pelena i nespavanja
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
24.10.2009, 11:05
Anoniman
srce slatko vidi ti njega, ljubi ga puno...Čestitam Sonja na dobitku menge joj ženo i meni je to frka...čuvam se ko nikad
24.10.2009, 11:08
MineLaa
129
dobro jjutro drage mamice....nocas tek u 3 sata sam zaspala prvo daris nije htio spavat pa smo imali pidzama party a onda ja nisam mogla zaspat pa sam do 3 sata nest radila po stanu....a jutros u 7 kaze mm sta ono ti buncaas u snu,ja u cudu rek sta kaze ma stalno nest govoris ringeraja ringeraja ja te pitam sta kazes ti ma ringe raja i nastavi spavat sto se tice hodalica ja kad sam vidjela djete u konjicu gdje moja nevjesta zivi u njenom komsiluku tako je bebu od 4 mj stavljala u hodalicu pa joj se neki zivac u vratu nezz kao poremetio sad djete nosi glavicu na ramenu nedo Bog nikom ali to sam morala da napisem da vam kazem kakva je jedna od posljedica preranog stavljanja u hodalicu...uhhh necemo vise o ovim ruznim temama ali molim vas ovo uvazite pussa svimaaa
24.10.2009, 11:09
MineLaa
129
sonja bebi ti je slatkaaa
24.10.2009, 11:09
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Mya reci ti mužu da ona ima već dečka u Sarajevu
Ma, neće ni da čuje...ja mu još slike pokazivala Rek'o pa ne ide nam sutra za Sarajevo...ići će za par godina ...a on poludi još više
A nakraju mu kažem bude li takav jadan neće ni imati pojma šta se dešava u životu njegove kćerke, a ona sva sreća ima normalnu mamu koja će je pokrivati kad bude trebalo...doduše, i ja sam sve već fore isprobala tako da će mi teško moći šta prodati, ali ko zna šta će oni dotad novo izmisliti....
24.10.2009, 11:13
Sonja
2429
IZVORNA PORUKA: Breskva
srce slatko vidi ti njega, ljubi ga puno...Čestitam Sonja na dobitku menge joj ženo i meni je to frka...čuvam se ko nikad
hehe suti i ja isto... stvarno je pazimo svaki put a opet me bude strah kad kasni
hvala vam svima...
Minelaa moram ti reci da si dala malenom prekrasno ime...bas mi je svidja
24.10.2009, 11:16
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Sonja
evo gaaaa...pile moje jutros na sabahu
Ma, dragi prstići i zubići....uh, što je sladak
24.10.2009, 11:20
reallove
5807
dobro jutro svim mamama i bebicama..mi smo sinoc zaspali u 2:30,mama je mogla i prije spavati ali joj emin nije dao..on evo jos uvijek spava,budio se,jeo i opet nastavio,mama malo na rr i to je to..napolju vjetar puse odnese sve,izgleda da je i nama dosla zima
24.10.2009, 11:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
nije prvi...ljetos mi je pao na plazi, ali sa puno manje visine...sada je ljohnuo s kreveta koji je 47cm visok (izmjerila sam)
moraju padati i mi smo padali ja uvijek u modricama bila pa možda i do fakulteta ... Moj kad je prvi put pao sa kreveta ja nisam mogla sebi doć, plakala sam cijeli dan a njemu ništa nije bilo, onda sam tražila po netu šta kad beba padne i pročitala milijon iskustava i ne mogu da vjerujem koje padove prežive (sa drugog sprata, na beton...)stvarno samo Bog čuva djecu.
24.10.2009, 11:22
MineLaa
129
sonja hvala ti punoooo.....ispocetka moj muz nije se slagao sa tim imenom on je zapeo samo da mu nadiemo ime sa pocetnim imenom s kao sto su i njegova braca svojoj djeci ali ja sam se potrudila da to nebude tako....ma boli mene briga kako su oni davakli imena svojoj djeci mi cemo svojoj kako mi hocenmo ali na kraju se i on slozio da je lijepo i neobicno imee
24.10.2009, 11:23
MineLaa
129
pardon sa pocetnim slovom s heheh
24.10.2009, 11:27
babyliongirl
16
samo da se javim i kazem da sam postala ponosna mama 19.10.2009. godine,deset dana prije termina,rodila sam zdravog i lijepog i preswatkog princa hvala Dragom Bogu,tek sam jucer izasla,bio je carski,pa tako da se tek javljamo,hmmm sta ono jos,eto imate puno pozdrava od nas dvoje bebi je bio tezak 3750 i 53 dug!
24.10.2009, 11:29
ivanak
1767
Dada ne trebaš se brinuti i ljutiti na mamu. Pa nije namjerno. Tako je i meni muž ostavio dijete i naravno palo je sa kaučao - tek smo tada skontali da se okreće svukuda. Možeš misliti kako mu je bilo krivo - pa tako je vjerojatno i njoj.
reallove
5807
cestitamo
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: babyliongirl
samo da se javim i kazem da sam postala ponosna mama 19.10.2009. godine,deset dana prije termina,rodila sam zdravog i lijepog i preswatkog princa hvala Dragom Bogu,tek sam jucer izasla,bio je carski,pa tako da se tek javljamo,hmmm sta ono jos,eto imate puno pozdrava od nas dvoje bebi je bio tezak 3750 i 53 dug!
Babyliongirl, čestitam vam i želim sve najbolje