writing-img

RE: Bebe 2009

clock-img

25.10.2009, 14:54

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: škorpija

enisa u pravu si, šta je ovo, u 2008. se samo dečki pravili, curica ni za lijeka, jadna nam majka, kako ćemo sinove oženiti kad dođe vrijemeuser posted image

Ajdin nam se ne treba brinuti user posted image user posted image user posted image

A, evo šaljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slatkog Rafija user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.10.2009, 15:22

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

zdravoo
tek sad stigo da se javim

prvo da cestitam male rodjendane..
imojoj snahici sa zakasnjenjemuser posted image
opet nisam spavalauser posted image
Adin je nesnosljivuser posted image

eto meni je danas godisnjicauser posted image user posted image
6godina kako smo ja i moj dragi zajednouser posted image
jutros me iznenadi buketom cvijeca... srce moje

evo adina nahranit
napravila mu griz...malo sa sirom a malo sa hapicoim od jabuke....mmmmm i ja to jedemuser posted image

cmok za sve bebe

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

25.10.2009, 15:37

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

ja ništa niti solim niti šećerim, nema potrebe, a bebi bubrezi (kako sam čitala)  do godine ne mogu so preraditi, to im je preveliko opterećenje

potpisujem .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

25.10.2009, 15:38

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: Sonja

eto meni je danas godisnjicauser posted image user posted image
6godina kako smo ja i moj dragi zajednouser posted image
jutros me iznenadi buketom cvijeca... srce moje

Čestitamo vam...i želimo još puno, puno, punooooo sretnih godina user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.10.2009, 15:43

clock-img

reallove

pencil-img

5807

evo da se i ja malo javim..emin je sinoc zaspao u 4:30 vise neznam sta da radim sa tim spavanjem,igrali smo se,smijali,slusali malu nocnu muziku al nista ne pomaze,mama nema odmora nikakouser posted image
cestitamo godisnjicu,sve najljepse i da se volite jos dugo,dugouser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

25.10.2009, 16:07

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

Hej,
evo i mene, Laura je u krevetiću, valjda je zaspala user posted image .
Minjici čestitamo rođendan i šaljemo puno poklona user posted image , zagrljajauser posted image  iuser posted image za sreću.
Od kamo skidate baby einsteina? I ja bi probala...moja cura gleda tv, nije bitno što se prikazuje, okrene glavu i gleda štogod.
Jučer smo bili malo u kupovini...kupili smo crvenu haljinicu,  crveni bodić i crvene cipelice u fis-u (21 KM), trenerkicu i džemper u wenice (39 KM) i gegice u Oviesse (29 KM). E to je malo previše, cijene su im malo više, ali eto, baš mi se svidjele...snjeguljica i 7 patuljaka user posted image .
Eh, nije zaspala malena, evo je čujem iz sobe.
Počela je govoriti BA!!! user posted image

Laura je u mom naručju!

clock-img

25.10.2009, 16:30

clock-img

Anoniman

mya sretan rodjendan malenoj Minjiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam nahladjena pravo ,uhh pa malo samo virnila da vas pozdravim
ljubite mi bebice

clock-img

25.10.2009, 16:40

clock-img

_melina_

pencil-img

218

pozdrav mamama i bebicama...
nas deckic je prespavao sve do sada eno sada tata ga zabavlja dok se mama tipka s vama...
kako su vase bebice, sta one rade??? user posted image

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

clock-img

25.10.2009, 16:45

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Pretty mamma, ja sam našla linkove negdje na forumu, neko ih postavio sa rapidshare-a, ali samo jedan o životinjicama....probat ću naći, ako ti ne nađeš prije...

I hvala svima na željama i poklončićima......user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.10.2009, 16:46

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Evo linkovi -

http://rapidshare.com/files/280915613/World_Animals_-_Copy.part1.rar
http://rapidshare.com/files/281004441/World_Animals_-_Copy.part2.rar
http://rapidshare.com/files/281004446/World_Animals_-_Copy.part3.rar
http://rapidshare.com/files/281006757/World_Animals_-_Copy.part4.rar

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

25.10.2009, 17:17

clock-img

reallove

pencil-img

5807

mya happy birthday maloj slatkici
user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

25.10.2009, 17:56

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

Hej pocahontas sorry, sretan i vama mali rođendan user posted image user posted image , ja sam i svom bila zaboravila , RR ženice me napomenuleuser posted image

hej hvala..i mi vama cestitamo..

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

25.10.2009, 17:59

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Mya_81

enisa u pravu si, šta je ovo, u 2008. se samo dečki pravili, curica ni za lijeka, jadna nam majka, kako ćemo sinove oženiti kad dođe vrijemeuser posted image

Ajdin nam se ne treba brinuti user posted image user posted image user posted image

A, evo šaljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slatkog Rafija user posted image

moj muz kaze da ce se Rafieva cura roditi tek za 10 godina *valjda on konta da ce mali tatinim stopama biti lafac pa maznuti mladog pilica nekog hihi)...
a svakako i Raf sharmer salje slatkici Minjici poljupce

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

25.10.2009, 18:01

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

e možda rafijeva cura već ide u treći razreduser posted image , osnovne naravnouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

25.10.2009, 18:57

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

E moje mamuser posted image e pa meni kao da je 80 god...opet mi iskocilo kraj ovog sto sam operirala jos nesto slicno i sad me bas neki strah uhvatio opet a tamam sam bila ona stara...opustena...sad opet napeta ko puska...jos mi i mm ujutro ode za Hercegovinuuser posted image ..danas smo imali goste na rucku pa dok sam sve pospremila sad sjedoh...Antonio je danas nerovozan jos mi i bljucka malo više...isat jutros ranije ustao kako se vratilo vrijemeuser posted image
Mya maloj Minjici sretan rockas
Sonja sretna godisnjica i jos puno godina
Ex yu znam kako je i Antonia izgleda zubi zezaju pravo
dADA bila si u pravu za optimizam jucer sam ko pticica bila a danas kustrim ko sova jer sam opet ovo na licu ugledala...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

25.10.2009, 19:18

clock-img

Anoniman

Cestitam Minji i Rafiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i naravno pokloni od nasuser posted image user posted image

Cestitam Sonji godisnjicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Zari nasoj sam zaboravila juceruser posted image ...zato ce ona dobiti dva poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 19:24

clock-img

Anoniman

Apotekarka user posted image sacekaj da vidis sta je...nemoj odmah padati u ocaj ...koliko sam ja mogla  zakljuciti iz tvojih postova doktori su optimisticni...Hoce li ti raditi biopsiju toga sto su vec izvukli?? i uradi brate tumor markere da se smiris....

A ja ti kazem da ce to sve biti OK

clock-img

25.10.2009, 20:20

clock-img

Anoniman

Za sve bebe koje noćas neće da spavaju, evo, Esma svira uspavanku...user posted image

Ljubimo vas sve...

P.S. Morala sam ovu sliku podijeliti sa vama : )

clock-img

25.10.2009, 20:46

clock-img

Anoniman

joj kako slatko, i avatar je novi :) premedena je...Pusica za Esmu

clock-img

25.10.2009, 20:51

clock-img

Anoniman

joj nase Esmice preslatka jeuser posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 21:07

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

25.10.2009, 21:43

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: pingpong

Za sve bebe koje noćas neće da spavaju, evo, Esma svira uspavanku...user posted image

Ljubimo vas sve...

P.S. Morala sam ovu sliku podijeliti sa vama : )

med..kuc kuc..user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

25.10.2009, 22:02

clock-img

noaa

pencil-img

1662

cestitke i od nas svim bebicama na zubicima i rodjendanima a vi "svekrive" nemojte se sekirati ima cura u generaciji 2009 user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

25.10.2009, 23:03

clock-img

neki

pencil-img

3476

Ooooooooo zene drage,pa ja fakat ne mogu sve iscitati,uuuh kad se vi razmahalateuser posted image Mi smo super,u subotu aBd imamo zakazan termin za sunet,ja se vec tresemuser posted image user posted image user posted image
Kako su mame i bebare???
Poljupci svimauser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.10.2009, 23:14

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Sretno neki u subotu, ma bice to sve za 5!
Evo moje pile tek zaspalo, stvarno je neumorna. user posted image
A odoh se i ja izvaliti uz knjigu malo, dok mi oci jos rade. user posted image user posted image
xoxoxox

Zadnji članci

article-img