moja majka stalno ponavlja kako nije vidjela dijete koje toliko mlatara nogama . neka, samo nek je zdrava i ziva. i ja sam kontala da je podignem malo. do sada sam je vozala u korpi, a sad u skafanderu necemo moci stati , pa cemo se spustiti sprat nize . ona se svejedno dize i kada lezi, pa valjda nece biti problema. joj, kako ja sebi budem nekad smijesna , cuj ja mama
i ja sam njega do prije par dana vozila u korpi,i kako u njoj sjede problem je u kolicima zato i jeste u polusjedečem položaju!!!!
02.11.2009, 10:11
mala mu
344
IZVORNA PORUKA: sheri joj, kako ja sebi budem nekad smijesna , cuj ja mama
i ja isto ma ja se do sada nisam ni za kućne ljubimce znala brinuti a sada imam e a dobro se mi snalazimo
02.11.2009, 10:13
Pretty mamma
1079
Jutrica! Nije nas bilo 2 dana i propustili smo, vidim, 2 rođendana i sunet! Zato šaljemo puuuno pusica dečkima i isto toliko poklona! Laura je prespavala cijelu noć! Od negdje 21 pa do skoro 7. Onda malo igra i opet spavanac. Napisala sam da se stalno okreće ne stomak, nema mira ni 5 minuta . Danas bi mogli malo prošetati, doduše ubundani do grla i u nosiljci! Sahara, jesi li za šetnjicu??? Ostale mama na potezu Ć.Vila-Malta su dobrodošle! A i ostale, kome se da prošetati! Mi smo jučer malo bili po gradu, nisam baš vidjela da se Laura smrznula kao Dawud, isto je tako obučena i sa dekicom, ali leži u onoj navetti na kolicima pa je zaštićena sa svih strana, a dignem i krov . Idem doručkovati pa se igrati sa malenom, mogla bi ona i zaspati malo, nije odavno Pusa!
02.11.2009, 10:20
ivanas
118
dobro jutro svim mamama naspavanim i onim malo manje. čestitke za male rođendane . Ja već danima svoga Dorija izvodim i kada je sunce i bez njega. Obučemo bodi dugi rukav, štramplice , gegice sa stopicom i preko priglavke, rukavice od pliša na rukice, kapicu pamučnu ali uz plač i preko kao samtani skafanderčić štepani iz jedna sa dodatkom rukavica na njemu i na nogicama za stopala ima dodatke i još na glavu preko kapice stavimo i kapu od skafandera. Kada mu zakopčam skafanderčić taman jedan dio mu dođe preko ust tako i da ne uvlači hladan zrak . Tako ja i moj Dori koje mu će 04.11.2009 biti 2 mjeseca svaki dan provedemo po 2 sata i više u šetnji
02.11.2009, 10:30
Mya_81 RR
5531
Ivanas, kad ćemo u skitnju
02.11.2009, 10:42
ivanas
118
mi smo kontali malo poslije jer nam tajo radi noćnu pa hoće da nas izvede
02.11.2009, 10:42
gvendolina
1896
pozdrav mala raja i mamice
Aidin sinoc rano zaspao,pa smo se probudili prije 7.Ponovo zaspao u 10 i uspio odspavati 20 min.Ali izgleda da mu je bilo dovoljno jer je raspolozen,igra se i guguce.
Cestitamo rodjendancice nasim dan mladjim drugovima Adinu i Aleksandru
zaboravismo cestitati neki na sunetu,nek se i to zavrsilo
pusa
< Poruku je uredio gvendolina -- 2.11.2009 10:43:59 >
02.11.2009, 10:43
ivanas
118
jesi li dobila sms i nadam se da će ti biti od pomoći
02.11.2009, 10:46
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: ivanas
jesi li dobila sms i nadam se da će ti biti od pomoći
E,malo sam oglupila...zaboravila da sam stišala mobitel....hvala za info i baš mi je drago za sirup
02.11.2009, 10:48
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: sheri
joj draga mala mu, moja ne podnosi carape, skida ih obavezno. trlja nogicu od nogicu i hop, skine. a jucer ujutro kad sam se probudila pa da nju uzmem iz kreveta i otvorila onu vrecu za spavanje, kad me nije strefilo stra. ona skinula i carape i gegice donji dio. dijete uredno golo, i sva sretna
ona i Rafi kao da su nesto u rodu ..isto je i on ovo radio kada je bio manji..sad vec ne, jer ga stavljam u jendodijelni kombinezon....
02.11.2009, 10:51
sheri
1515
a moja pocahontas, probala sam ja i to, ali bude uzasno nervozna , bas je srklet safata.
02.11.2009, 11:25
Anoniman
Dobro jutro
Čestitamo rođ. Aleksandru i Adinu baš vrijeme leti!!!
Moj se jutros probudio u 8:20, super smo odmorili mada sam se ja dizala tokom noći, seka nam opet bolesna , jest gadan ovaj virus, taman kad mislim da se smirilo, opet se vrati B opet sad zaspao, k'o da gledam biće 30-tak min. Zaboravila sam napisati da je on počeo mrmljati pravoooooo , ono tipa oooooooooo, aaaaaaaaaaaaaaaa, giiiiiiiiiii, šega je skroz kad se tako raspriča i kad počne pljuvati i galamiti - ono kao da nas ruži
Uh jesam se sad najela, evo me puhčem k'o medo (k'o medo od 50 kg - nemoguće ). Mi ćemo po dvorištu kao i svaki dan pošto smo u brdu, ne usudimo se u kolicima krenuti malo dalje a bi-bi kod taje tako da.... Joj raja, mene trema pravo spucala, još mjesec pa na posao al što se mora nije teško....
Šaljemo vam veeeeeeeeeeejiki pozzzzz
02.11.2009, 11:48
Private
521
Da vas pitam, koliko vase bebe spavaju u toku dana.Moj ima 45 dana,i u zadnje vrijeme odspava oko dva i po do tri sata u toku dana i onda nista do navecer.Nekad od njegovog tamburanja nestizem ni jesti kako treba.
02.11.2009, 11:49
Anoniman
mnn sonja, sretne polugodisnjice , saljemo lopte za djecake , zelimo im puuunnoo srece marinci, ja ne pijem nista za zube, ko ti je to preporucio? P. mamma, sorry ali danas nam je tata slobodan pa idemo s njim, a ides li sutra na kaficu u Merkator? Enisa, baravo za Bendzija i gugutanje, a smrc za posao i ja vec placem kad pomislim na svoj povratak
Pozdrav svima!!!
02.11.2009, 11:56
marinčii
4750
sahara to mi je preporučio zubar moj a pitala sam i pedijtricu i rekla mi je da je to dobro piti i da štiti zube i čini ih boljima u startu kod djece,od pola godine se već može davati i bebici enisa_sara mogu zamisliti kako je B smiješan kad nabraja i prska i moj matej je počeo kao prskati sve balone pravi od pljuvačke
02.11.2009, 11:57
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: Private
Da vas pitam, koliko vase bebe spavaju u toku dana.Moj ima 45 dana,i u zadnje vrijeme odspava oko dva i po do tri sata u toku dana i onda nista do navecer.Nekad od njegovog tamburanja nestizem ni jesti kako treba.
moja draga to ti je sve normalno moj matej nekad odspava tri sata ,nekad o nekoliko puta ali u trajanju od 20 minuta
02.11.2009, 12:01
Srculence
848
IZVORNA PORUKA: Private
Isto je i sa mojim Dinom bilo,a i sad nije ništa bolje !Bebe najbolje znaju koliko m je sna potrebno:-)))Ne brini se zbog toga.Kod mene je sad nekad po cijeli dan budan a nekad spava po cijeli dan...sve se to mijenja iz dana u dan...ni jedan dan nije isti:-)))
02.11.2009, 12:04
Private
521
Mene moj izludi.Prvo sam mislila da su grcevi,nisu,davala mu i espumisan kapi.Na ruke ga nisam htjela uciti,sam je Boga mi.Odspava po 2,3 hdanju i onda mi je dernek.Cuclu nece nikako,pljune je ko da bi je povratio.Sinoc mu pokusavala dati malo kamilice i espu.kapi.nece sad ni flasicu. Sisu bi u ustima mogao drzati umjesto cucle,kad ga spustim ko bajagi spava,za min.otvori oci i dere se iz sveg glasa.Uzmem ga i usuti pa razgleda uokolo.A u TV je poceo da gleda ko da se nesto razumije.
02.11.2009, 12:06
Private
521
Srculence pa tvoj malac stariji od mog samo 12 dana.A kako uspjevas jesti?Ako ga dojim na desnoj strani onda jedem lijevom rukom i obrnuto,isto sam ko hobotnica.
02.11.2009, 12:18
Srculence
848
Heheheh moja Private jedem kad dođe mm s posla a do tada postim(šala) .Tako je i Dino skoro od prvog dana sve nešto razgledao ko da sve razumije i gledio u Tv. Probaj da ga spustiš na kauč preko puta tv-a i nek onda tako gledi ako imaš tu mogućnost,tako ja Dinu spustim i onda sjednem pored njega. Dino je sreća odmah prihvatio dudu.Probaj mu kupti neku drugu ako tu neće:-))). Kapi mu daji na kašičicu da poliže prije nego što ga staviš na siku:-)))Ja njega ne dojim:-(((,na Hipu je. Što se tiče čaja neće ni Dino da pije čaj po nekad ga uspijem prevariti da popije 10 ili 20 ml.
02.11.2009, 12:18
delly
888
pozdrav svim mamama i bebama
pa tek ima 45 dana paa je sve normalno i da malo spava ili kratko a vise puta ,sve ce se to unormaliti . moja je od negdje 30 dana pocela hvatat noc i dan nocu se spava a po danu samo u 3 puta prva puta po 2 sata i treci put poslije kupanja jedno 30 min pa se probudi pa se tad nas troje ispjevamo ona izguguce i u 22.10 on je u dubokom snu ,spava do 3.50 pa jede i u 4 zaspe sve do 9 ujutro
02.11.2009, 12:23
marinčii
4750
delilah pozz za tebe i tvoju curicu,jeli ti nju samo dojiš?ili joj daješ još šta vodu,čaj?ja samo dojim al nešto mi danas neće baš dugo dva puta od jutros dojio i to po 2 minute
02.11.2009, 12:27
delly
888
dam joj nekad kaskicu vode a negad 100 ml caja dnevno, dojim ju...' za to se nesikiraj,da je gladan plako bi i moja zna 5 min i dosta joj i 5 sati odspava..
02.11.2009, 12:29
marinčii
4750
zna on meni po noći i 9 sati u komadu odspavati,ma nikad nije baš dugo dojio al danas baš nešto skroz kratko malo podoji i počne gagoljiti a koji čaj joj daješ?
02.11.2009, 12:30
Private
521
Srculence nece on cuclu nikako,imamo 2,i svaku pljune da pomislis da ce je povratiti.Kazem ti ja,on umjesto nje siku u ustima drzi.A to za TV cu probati sad kad se probudi,jer je dosta veliki ekran,pa ti javim gleda li mi mali vijesti