Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
marinci daj vode prokuhane i caja ,kad das vode kazu brze progovori ,ali nemoj da nedajes .. gledaj ja svojoj dam 100ml caja od komoraca i bome popije tako joj dajem od 2. mj i i jede i pije caj,ako oni uzmu viska oni to izbace ali da nece jesti hoce nesikiraj se,probaj marinci nije ti to problem vjeruj i ja sam bila skepticna,cak kad joj dam taj od hipp bebi caj od komoraca cak lijepo i zaspe mi po noci ,pogotovo prije kad je bila 1 mj dam joj na kascicu i lijepo je spavala a tad je bila malo onako i nemirna po noci ali to ju je smirivalo ,... a nekad zna da usne oblizuje to je znak da je zedna,probaj vidjeti ces
09.11.2009, 11:05
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn
dadada nadam se da si upravu jer ja sam luda od nespavanja...izgledam sva ludo...a podočnjaci do poda....ma baš zeza...samo da to prodje da poče spavati sa jednim budjenjem...a neznam zašto traži jesti po noči kad se prije spavanja najede dobro...
ma i Andrej jede nocu...oko 3.00 pa u 6.00...polako ce oni to izbaciti kada pocnu bas s cvrstom hranom...vidjeces
09.11.2009, 11:12
Presretna
44
Lijepo moje Sarajevo,kazu da je dole kao da je ljeto
09.11.2009, 11:15
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: delilah
marinci daj vode prokuhane i caja ,kad das vode kazu brze progovori ,ali nemoj da nedajes .. gledaj ja svojoj dam 100ml caja od komoraca i bome popije tako joj dajem od 2. mj i i jede i pije caj,ako oni uzmu viska oni to izbace ali da nece jesti hoce nesikiraj se,probaj marinci nije ti to problem vjeruj i ja sam bila skepticna,cak kad joj dam taj od hipp bebi caj od komoraca cak lijepo i zaspe mi po noci ,pogotovo prije kad je bila 1 mj dam joj na kascicu i lijepo je spavala a tad je bila malo onako i nemirna po noci ali to ju je smirivalo ,... a nekad zna da usne oblizuje to je znak da je zedna,probaj vidjeti ces
a jeli joj daješ vodu na bočicu ili kašikicom?
09.11.2009, 11:17
delly
888
ma oni kazu da je toplo da nama bude krivo
09.11.2009, 11:18
delly
888
IZVORNA PORUKA: marinčii
IZVORNA PORUKA: delilah
a jeli joj daješ vodu na bočicu ili kašikicom?
vode joj dam na kaskicu ma nekoliko kaskica,vidjet ces sama ako nebude htjeo okrenut ce on glavicu ili ce pljunuti ,moja mene pljune
09.11.2009, 11:20
marinčii
4750
a jeli problem ako dam na bočicu,jer strah da ne bude posle htio dojit
09.11.2009, 11:21
Anoniman
Cao svima, i dobrodoslica novim clanovima Ajna je otkrila i uticnice , hitno moram kupiti one zastite, je li ko kupovao i gdje? Upravo galami, i glodje gumene igracke, ah i ti zubi vise P. mamma, kad idete u setnju, mi cemo isto izaci
09.11.2009, 11:21
Presretna
44
A sto ja dajes vodu? Ma ja samo cekam da mali malo poraste i odoh
09.11.2009, 11:22
delly
888
nece marinci tako je i mene bio strah mislila reko nece mozda sise poslije ali hoce bez problema samo polako ,mzes i na flasicu malo bez problema samo nek poslije podrigne i super ,
09.11.2009, 11:22
Pretty mamma
1079
Sahara, evo idem malo spremiti sobu i suđe, nakraniti maleniu pa ćemo van. Za nekih sat-sat i pol. Može?
09.11.2009, 11:23
marinčii
4750
sahara ja sam vidjela da ima tih zaštita za utičnice u dm-u,bar ovdje kod nas a sigurno ih ima i u sarajevu tamo je vjerovatno i veći izbor..pa pogledaj
09.11.2009, 11:24
Presretna
44
Ne boj se toga. Ja dajem na kasikicu kamilicu,pa doji,jos i cuclu uzima,al nije uticala to na dojenje
09.11.2009, 11:25
delly
888
IZVORNA PORUKA: Presretna
A sto ja dajes vodu? Ma ja samo cekam da mali malo poraste i odoh
pa eto tako da malo i vode popije ,budu i mali zedni kao i mi ,a nekad joj bome budu i usta suha pogotovo kad se izguguce ja joj lijepo nakapam vode ma sva bude sretna isto i kad se kupa napjem ju malo vode i ujutro kad ustane kad je umivam dam joj malo vode,prokuhane naravno ,..
09.11.2009, 11:27
delly
888
nama u bolnici nisu dali dudu da joj damo ,zbog toga da nema problema s dojenjem ali to je u pocetku sad oce i dudu ,i flacu a bome sisu najvise jos je sad sama izvadi s rikama napravi si pauzu i opet si vrati sama u usta
09.11.2009, 11:31
Pretty mamma
1079
Sad mi netko kuca na vrata, ja mislila poštar sa naknadoma....ali nije
09.11.2009, 11:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Cao svima, i dobrodoslica novim clanovima Ajna je otkrila i uticnice , hitno moram kupiti one zastite, je li ko kupovao i gdje? Upravo galami, i glodje gumene igracke, ah i ti zubi vise P. mamma, kad idete u setnju, mi cemo isto izaci
to moramo i mi...Andrej inace ima fetish prema kablovima...kablovi su mu najdraze igracke ...haj ako nadjes jeftino javi...bilo ih je u mimsu (nukove) al' mi se cine skupe ...trebalo bi biti toga i u obiju (a obi isto nije jeftin)
09.11.2009, 11:32
Presretna
44
Hehe,evo dojio i zaspao,dusa draga
09.11.2009, 11:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma
Sahara, evo idem malo spremiti sobu i suđe, nakraniti maleniu pa ćemo van. Za nekih sat-sat i pol. Može?
Evo Ajna sad treba odspavati malo, pa nadam se da cemo biti spremne za sat i po , znaci oko 1 se vidimo na starom sastajalistu
09.11.2009, 11:33
marinčii
4750
moj isto nije htio dudu baš na početku a sad nekad hoće nekad napravi takvu facu uf,bocu je jeo tri dana kad mu je bilo tek10 dana pošto sam ja završila u bolnici i kad sam se vratila kući odma je prihvatio sisu ,,ja sam se baš bojala da neće al eto ispalo je super i evo sutra će mu biti 4 mjeseca i dosad samo dojimo
09.11.2009, 11:35
Pretty mamma
1079
Javim se još Sahara, evo moja je odspavala pa ako joj bude dosadno, morat ćemo i ranije. Ali ja ti se javim, naći ćemo se nekako.
09.11.2009, 11:36
delly
888
09.11.2009, 11:51
Anoniman
jedno pitanje za iskusne mame ? Dali bi ja smjela Anelu kupit glodalicu da ima sta u ustima zvakat umjesto,rukica jer ga svrbe desni???
09.11.2009, 11:57
Anoniman
felix, pa glodalice se kao i preporucuju od 4 navrsena mjeseca, mada moja Ajna glodje gumene igracke a glodalicu rijetko, znaci smijes
09.11.2009, 11:58
Anoniman
hvala mila moja sutra ce sveki do grada pa ce kupiti..... Ljubi mi Ajnicu.......