Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kako su mame i njihove bebe?Da vas pitam,jeli se vi puno znojite kako dojite,ja pogotovo navecer?
09.11.2009, 17:53
Pretty mamma
1079
Private, u početku dojenja ja sam se znojila kao luda..doduše bilo je ljeto. Sad da li je do jednog ili drugog, bila sam kao čep. Sada je puno bolje, gotovo da se ne znojim uopće.
09.11.2009, 17:56
Private
521
Ma jos me jedna prijateljica pita isto,meni je najgore navecer,kosa mi sva mokra bude pa je mogu komotno prati svaki drugi dan.
09.11.2009, 18:01
reallove
5807
i ja sam se strasno znojila dok sam dojila ovo stihovi ozbiljno,morala sam se tusirati stalno
09.11.2009, 18:31
Anoniman
P. mamma, e sorry za danas, vidjela si kako smo kasno izasle napolje, dok je odspavala pa jela itd., uglavnom nasetale smo se pravvvvvooo dadada, javim ti za zastite za uticnice, ima ih i u Chiccu i Turbo Limacu i DM-u pa cu skontati gdje ih je vise i koje su boljse , meni treba i onih za coskove namjestaja, Ajna se samo pentra i gledam kad ce zviznuti glavom, voljela bih da ima malih kaciga za bebe, tad bi bila bezbjedna Veliki smrc za sve mame koje moraju na posao tako rano, i sretno!
09.11.2009, 18:45
Pretty mamma
1079
Sahara, nema veze za danas. Ako bude sutra lijepo, možemo se naći. Joj ja svugdje tražim onu ljulju...nigdje je naći...joj da imam koga u Njemačkoj da nabavim preko e-baya.
09.11.2009, 18:53
Anoniman
A koju zelis, ja sam vidjela da u Bingu imas graco ljulje!
09.11.2009, 19:11
Pretty mamma
1079
Fisher price ljulju Kakve su cijene u Bingu?
09.11.2009, 19:13
Anoniman
A ne znam stvarno, mislim da su iznad 200 KM
09.11.2009, 19:14
Pretty mamma
1079
A da, da. I u TL su. A kažem ti, da vidiš na e-bayu u SAD, da padneš na dupe od jeftinoće.
09.11.2009, 19:39
mojbebac
885
joj nikako da se organizujem za ovaj prvi dan, te sta obuci , te ostaviti sve za bebu, mamu sam zvala 100 puta da joj dam instrukcije, a ona mi se samo smije .... ujutro se budim u pola osam pa cu polako, vec sam napravila plan kako i sta, ha ha ha ako ga se moja bude htjela pridrzavati .... ma bice to ok....nadam se .... naravno javim vam sutra kako smo prosle, sutra idem u pola devet do 11, pa u 12 ( kad beba zaspe ) do pola dva ..... ( a ja cu to jos skratiti, pa tek mi je prvi dan, razumjece me )
09.11.2009, 19:46
Anoniman
mojbebac, sretno zeno, a ipak je to lakse kad ti mama cuva dijete, ja ne znam kako cu i kome je ostavljati
09.11.2009, 19:48
mojbebac
885
.... preduzela sam radikalne mjere, moram se pohvaliti, posto nikome drugom nisam htjela reci, odlucila sam prestati jesti slatkise, piti sokove, ne jesti poslije sest i evo vec par puta ici na fitnes, odoh i sada, imam cilj i nadam se da cu ga brzo ispuniti, a to je skinuti 8 kg ..... izvinite ali morala sam to podjeliti sa nekim .... ljubim vas sve ... pozdrav ....
09.11.2009, 20:03
Anoniman
mojbebac, , mozes ti to
09.11.2009, 20:05
škorpija
6649
mojbebac sretno na poslu, nadam se da će anja slušati, a i nije puno 4 sata pa taman se je zaželiš i već kući
neko je pitao za znojenje i dojenje, ja sam se znojila ali nisam skužila da je to povezano s dojenjem, kontam ja to onako, zbog godina šta li
09.11.2009, 20:10
pocahontas
2546
o da, kada dojim sva se "osafunjam"... danas lijepo u bbi u onoj sobi za previjanje lijepo skidoh majicu i podojih dijete ..naravno, vrata su bila zatvorena ali brate danas je bas bilo toplo..i nasetali smo se pravo....vilsonovo...vidjela sam par kolica sa bebarama i mamice i sve ih gledam necu li im sa faca procitati da li su sa RR ...
kupili su smo u TL onu ogradicu za krevetic, nije ensto ali moze za prvu pomoc jer nam se "original" šije...zatekla sam ga juce kako je provukao obje nogice izmedju resetaka od krevetica i dere se ko pivara....tako sam poletila u sobu da ga vidim i pukla sam se u (.)(.)...vise ne znam sta me vise bolio....uh....i sebi sam na djecijem odjelu u TL kupila fensi šal hihihi...
od nane je dobio glodalicu neke tresnjice chicco i sarenkaste su, zanimljive mu.,..mada vise ne kenka kao neki dan tako da mislim da zubi nisu jos
djetetu dadoh reko cisto da proba sokic od sljive Hipp (do sad smo probali domacu cjedjenu jabuku i krusku)..juce citav dan stisne usne, nece i tacka..i danas mu natovarim, ja navalila levat....mozda je 10ml popapao..joj kako se poslije izbljuckao..pravi mlaz..u zivotu nije tako..bas me prepade...ne lezi mu ta sljiva nikako..a ni ja je ne mogu smisliti..a jabuke su nam
09.11.2009, 20:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
P. mamma, e sorry za danas, vidjela si kako smo kasno izasle napolje, dok je odspavala pa jela itd., uglavnom nasetale smo se pravvvvvooo dadada, javim ti za zastite za uticnice, ima ih i u Chiccu i Turbo Limacu i DM-u pa cu skontati gdje ih je vise i koje su boljse , meni treba i onih za coskove namjestaja, Ajna se samo pentra i gledam kad ce zviznuti glavom, voljela bih da ima malih kaciga za bebe, tad bi bila bezbjedna Veliki smrc za sve mame koje moraju na posao tako rano, i sretno!
taj "sljem" od spuzve je imao moj brat davne 1975 moram ih pitati gdje su ga kupili ...vjerovatno u chiccu a u chiccu imas i to za coskove...to sam vidjela
09.11.2009, 20:18
pocahontas
2546
za coskove imate u TL cini mi se fin izbor..
09.11.2009, 22:02
mojbebac
885
hvla vam svima puno, javim vam se sutra kad dodjem sa posla ( ako ne stignem iz kancelarije ) da vam kazem kako je proslo .... fino spavajte .....
09.11.2009, 22:23
iv@ncica
2115
ćao mamice i bebice..jeste nas se poželili !!! ne bi nas odavno!!! gužva u šesnaestercu , navalili gosti, bebač živ..kuća kaos...mama u ofsajdu hahahhah POzdravljamo sve i čestitamo sve novosti.. zube, ćune :), puzanja, hodanja..osmijehe, rođendane, kašice od kad nas nije bilo:)))) pokloni svima Ubi nas ova kiša..nervozni do bola, a i zubići žulje :((((, nego imamo punnnihh 7 mjesecova..ma pravi čika beba hehheeh :)))) Ma dobri smo i živahni....nisam uspjela sve isčitati..ma čovječe knjiga se treba izdati..:))) Ja bebaču počekla stavljati u hodalicu..ne mogu više i ne znam šta da radim s njim, a on je prokužio u roku dva dana pa sad piči i drago mu pravo..pa ja uspijem namiriti ručak i ponešto još...valjda kad nije nama ništa bilo neće ni njemu..jer su mi je strogo zabranili..kao i kengura i dohranu prije 6-stog mjeseca..aj j..ga ja sve uranila :))) mahanje i cmmookksss od mene i bebače nespavalice ..olimo vas sve ppuuunnoooo
09.11.2009, 22:51
škorpija
6649
Sretan rođenda Andreju , ma ne sekiraj se ivancica, neće njemu ništa biti, neki dan mi bila kuma, ima dvoje djece, i smije mi se što ja svome sve po ps dajem da jede, a ona svojoj maloj od 6 mjeseci davala kolača i pite da jede kaže ona: ja tako radila s prvim djtetom, ma sve mi napokao, nije jela, anemija, bolest ma sve na nju, a s ovom drugom nikakvih problema. Naravno, ja sam i dalje čvrsto uvjerena da je ona u krivu a ja u pravu , ali bog zna kako ću se ponašati kad drugo aBd rodim
09.11.2009, 22:54
Anoniman
O, pa sretan rodjendan Andreju, stize poklon
09.11.2009, 22:56
Anoniman
Sretan rodjendan nasem imenjaku
09.11.2009, 23:15
Apotekarka
3918
Vecer...mi smo kao i vrijeme i mama sa zdravljem a i Antonio...mislim da ga zubi dobro muce...place vise nego9 obicno,kemka,curi mu a ruka non-stop u ustima...budi se,nece da spava,place u snu...bas mi ga zao,ima cilibar,masiramo desni calgelom...proslu noc se u 5 ujutro probudio...i veceras jedvqa zaspao i jos plakao par puta u snu...da je bar mm tu...i ja sam umorna valjda ce nocas uspjeti odspavati malo pile... Ja sam danas upoznala jednu nasu forimasicu i njenu kcerkicu bas mi je drago... Andrej sretan mali rodjendancic moj bebac sretno na poslu vidim i drugi se zale za zubice...e stvarno citav zivot zezaju ti zubi...
09.11.2009, 23:24
škorpija
6649
apotekarka vidjela sam danas antonia na FB, barem mislim da je on bio , pa on pravi mali buco, baš je sladak