IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: sahara
IZVORNA PORUKA: dadada
gdje nam je enisa
Enisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gdjeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???
Enisa neJma vremena
cuj to
Ma ko to mene traži
Dobro jutro. Evo kod nas standardno već nekoliko dana dizanje u 7. Sinoć je zaspao u 19:30 pa sam mislila da će se jutros ranije probuditi al eto nije, super! Vidim jutros je prilično nervozan pa kontam možda će nam i drugi zubić

Onaj prvi je sad i vidljiv kad se nasmije

ako uspijem slikati stavit ću sličicu.
dadada,
sahara kako su medeni Andrej i Ajna, pa oni pravooooooo aktivni! Ma bravo!!!! Tek sad razumijem tu "povezanost" među njima
Ja sam vam ovih dana na pola luda, bili smo u potrazi za adekvatnom osobom za čuvanje B i "našli" smo jednu superiška djevojku koja ima dosta iskustva sa

, vedra, nasmijana

a ja...... ja sam posebna priča! Baš sam se opteretila da me iz dana u dan želudac boli, stalno mislim na to odvajanje

, fakat ne znam kako ću to preživjeti....

Pretpostavljam da će biti i bolje nego što mislim ali......
malenaa pa baš kontam što te nema! Super, baš mi je drago da ste sada u svom stanu, čestitam!!!!! Ljubi nam druga Dinu
mojbebac, superiška pa vam je prvi dan dobro prošao, a i mama ti ga čuva pa je ipak briga dosta manja....
Breskva hB pa je Alim ozdravio, mogu misliti koliko si se brinula, pilence drago
Svim novim mamitama i bebama želim ugodno druženje, dobro nam došli!!
Meni će pravoooooo nedostajati često javljanje na ovoj temi jer znam kad počnem raditi da će biti rjeđe
Uh jesam bljakica..... šta ću kad mi se ne ide na posao nikako!!!!