Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
iv@nčica a i ja mislim da je do vremena i nadam se da će brzo proć,evo spava mi od pola 12,ja se još čudim ,jeli ima lipi bodića u tlimača?trebala bi mu uzet ove sve prerasto mi idemo u utorak na vakcinu druga doza di-te-pera,nadam se da je onda pauza do 6 mjeseca
11.11.2009, 13:58
Anoniman
marinci ljubi malenog,bas mi je zao sto place nepreostajeti nista drugo nego nosanje Moj Anel od juce po rukama tako se izmori zaspe 15min i opet sve isto....... I ja se nadam se sad kad 24tog odemo na bocu da ce bit zadnja al neznam opet...... Mnn.bas lijepa ljuljacka Dadada bravo za debelu guzu zanimame jel kod vas bebice kad ih drzite uspravno podignete ih,one skakucu po vama nogicama ja kad god anija uzemem,on skakuce oslanja se na nogice kao da mu je 6mjes.on bi ko hodo
< Poruku je uredio felix -- 11.11.2009 14:00:30 >
11.11.2009, 13:59
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: marinčii
iv@nčica a i ja mislim da je do vremena i nadam se da će brzo proć,evo spava mi od pola 12,ja se još čudim ,jeli ima lipi bodića u tlimača?trebala bi mu uzet ove sve prerasto mi idemo u utorak na vakcinu druga doza di-te-pera,nadam se da je onda pauza do 6 mjeseca
slabo ti ima bodića...ja sam uzimala nešto u tintilinića, pa u onom novom centrumu imaš..i pored njega u kockici u sklopu koje je bebakids sve ti prekoputa starog usput...i malo niže onaj za bebee uz stepenice se penje imaš isto, pa u todoru..ma bebzeze pucaju cijene na svakom mjestu ista stvar druga cijena... jesi mirna si s tom vakcinom do 6 - stog pa ti je onda revakcinacija.. gdje nam vi šetate, moj sad miruje u kolicima kako sjedi pa možemo vani, i stalno plače kraj vrata i maše papapa kako su bile ove kiše..neće u kuću pa neće ..šta će mo kad dođe prava zima jooojj...
11.11.2009, 14:00
marinčii
4750
felix ljubi i ti anela,a valjda je zadnja do one koju primaju kad navrše 6 mjeseci,kako si ti kako prst?
11.11.2009, 14:03
Anoniman
dobro sam danas hvala.Juce je dan bio nikakav neponovilo se nikad,nikom...... Kako si mi ti
11.11.2009, 14:03
marinčii
4750
iv@nčice mi ti nismo nigdi izašli otkad su ove kiše al valjda će biti bolje,mada mene strah sad ove gripe pa mi se i ne izlazi,joj jedva čekam proljeće zima nije ni počela a već mi je bljak
11.11.2009, 14:05
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: felix
dobro sam danas hvala.Juce je dan bio nikakav neponovilo se nikad,nikom...... Kako si mi ti
ja dobro,samo da mi je na miru popit kavu bila bi još bolje ,kako mi anel,papa li?moj ima dva dana bolje jede a više plače ko bi ga skužio
11.11.2009, 14:07
Anoniman
A pa i mi smo do sada primali i u ruku i u nogu...al' ova "zadnja" je bila samo protiv hepatitisa i samo se u nogu prima
11.11.2009, 14:07
Anoniman
dobar je nema sta moj anel slabo kad place uzadnje vrijeme osim kad oce spavat...... Jel se tvoj matej oslanja na nogice ,ono kad ga dignes on igra u mjestu ma nema mira joj,kad stane na svoje nogice haman niko ga ziv nestize
11.11.2009, 14:10
marinčii
4750
nije još,mateju je sad glavno to što diže nogice i oće ih uvalit u usta (ko i sve ostalo)al mu ne uspjeva pa se ljuti i prska sve oko sebe
11.11.2009, 14:12
shejla
1136
IZVORNA PORUKA: dadada
A pa i mi smo do sada primali i u ruku i u nogu...al' ova "zadnja" je bila samo protiv hepatitisa i samo se u nogu prima
i mi smo do sada u ruku i nogu, ali ova je bila u OBJE RUKE. evo gledam na kartonu: ditper 3/ IPV3/ hepatitis3 (dakle, nije samo hepatitis???) Mi bili prije 5-6 dana.
11.11.2009, 14:36
reallove
5807
poz svima..da se javimo malo..sinoc smo super spavali hB,u 23:00 danas nam je mali rodendan,punimo 3 mjeseca
11.11.2009, 14:47
Apotekarka
3918
Mi smo imali burnu noc Antonio se probudio u 4:50 h i guguce,hoce se igrati a mrak nista se ne vidi,ja mu dudu on nista,pa ga mazi ali nista smije se...na kraju zaspo u 7 i 15 ja sva sretna samo sto sam onako umorna zaspala u 7:50 decko opet budam,prenesem ga kod sebe jedva zaspao,jutros samo na ruke hoce ja ga nosam smije se spustim place...jedva je maloprije zaspo 3 put ga vracala u krevet...uh kako me naljutio...zubici ga muce sigurno ali ne razumijem kad ga nosas suti..,.mali lopov..evo ja rucak stavila pa da vam se pozalim... felix draga znam kako ti je mala mu vidim i kod tebe situacija kao kod mene,sretan rockas malena bas sam pitala za tebe u potrazi za starim forumasicama e nek si nam sde vratila...cestitamo stancic bas super mojbebac cestitamo radni dan mya nase nogice nisu jos stigle do usta ali uhvatoi se za koljena i kao pokusava ustati ali guza debela...eee....gdje nam je ljepotica Minja marinci i Antonio prste i ruke pojede koliko grize mislim da ga i zaboli ja sam probala s calgelom... enisa sara napokon si nasla tetu mi imamo jos do tog vremena ali bome nije lako naci odgovornu zenu a vecina i ne zeli taj posao mnn super je ovo koliko si olatila
11.11.2009, 14:58
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: shejla
cuj jucer??? Ja pratim tamo na temi, dosao je jutros svima osim u Stari Grad
juce sam bila citav dan u kuci, i ne dodje..jutros doduse nisam, mozda je bio sta u tom slucaju? nemam nista okaceno na vratima..kako cu znati d ali je bio postar a gdje ti je ta tema? thanx
11.11.2009, 15:01
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: dadada
ali sam se iznervirala...dosla zena s bolesnim djetetom i stavila je na zidic sa zdravom djecom dok je ona iskopala iz torbe knjizicu...da nije bio mm sa mnom svasta bi bilo
uh i ja ove situacije ne volim..kad god neko kihne u nasoj blizini ja se odmah hvatam noge...ili doticne poprijeko pogledam..i jos mrzim kada ga po licu neko čarne rukom kao ono od dragosti gili gili a Bog zna sta su prije toga dirali pogano....
felix nokat zna uzasno da boli i to nije nista neobicno..nego neka si ti taj problem rijesila..proci ce i ta bol brzo.. a i Rafi se osalnja na duge nogice ali ja mu ne dam..lijepo kada ga dignem, a nogice mu doticu moje krilo, ja mu ih podvijem, ono kao da sjedi turski malenaa i ja sam bas nedavno pitala sto te neJma..neka je sretan novi pocetak u novom stancicu Dino dakle vec veliki decko, papa sve i svasta
< Poruku je uredio pocahontas -- 11.11.2009 15:15:55 >
11.11.2009, 17:04
marinčii
4750
čestitamo malom Eminu rođendan i šaljemo mu puno apotekarka i kod nas ista situacija sad bi se stalno noso,ma kad je na rukama ne plače znači ne boli ga ništa nego su malo pogani
11.11.2009, 18:14
Nunichi
4125
Sretan maji rockas Eminu! Evo puuuno poklona od Zarice...
Mama je danas presretna jer je njena djevojcica ustala na svoje malene slatke nogice. Dusa mamina hoce da hoda, vec danima pokusava i danas hopaaa i ustalaaa. Uh kako sam sretna.
11.11.2009, 18:21
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Mama je danas presretna jer je njena djevojcica ustala na svoje malene slatke nogice. Dusa mamina hoce da hoda, vec danima pokusava i danas hopaaa i ustalaaa. Uh kako sam sretna.
za malu Zaru,ima prelijepo ime
11.11.2009, 18:23
mojbebac
885
Sretan maji rockas Eminu! za Zaru pa ona je vec velika.... mi tek sad se okrecemo, stavljamo noge u usta, drzimo flasicu, brbljamo neke slogove, vristimo, ne zatvara usta niakako, a smjesko je pravi ( to je jedino sto je povukla na mamu ).... na poslu se dobro snalazim, danas sam mamu zvala samo cetiri puta.... najveca je frka kad dodjem kuci, daj brzinski rucak, i sve da zavrsim dok se bebe ne probudi da onda mogu biti samo sa njom pa se polomih, ali nije mi tesko .... jos malo dok se naviknem i bice super.... odoh se jos malo igrati sa mojim andjelom i pripremati za kupanjac, pa na fitnes.... pozdravljam vas pa se cujemo veceras...
11.11.2009, 18:26
noaa
1662
Bravo za Zaricu , zvrk mali
11.11.2009, 18:27
noaa
1662
za Emina
11.11.2009, 18:28
Anoniman
Ma bravo za Zaricu ...Ljubimo vas puno
11.11.2009, 18:29
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: Nunichi
za malu Zaru,ima prelijepo ime
Eminu sretan mali rodjendan
Bravo za Zaricu jos malkice pa ce kolica zamijeniti rolama ...
11.11.2009, 18:30
reallove
5807
Emin vam se svima zahvaljuje na cestitkama ,evo ga igra se sa mamom,smije se nesto je veseo pravo
11.11.2009, 18:35
Nunichi
4125
Hvala vam drage moje, a bas je zvrk. Sad bas pricam s mamom, sve ovo mi se prebrzo desava. Raste dusa moja... I stvarno svaki dan je poseban, svaki dan nesto novo. A zamislite kad budu malo veci, pa nas docekaju zagrljajem, pa poljubcem...pa pjesmice. Koliko god jedva cekam sve to, toliko me i strah kako vrijeme leti.