Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bujrum Private, napravicu nam ja koncert. Bili na Jinxima, isplesali se ko nekad. Jesmo malo davili ljude koji pitaju kako je Zara, ali to je sad normala. Ko god pita gdje je kako je, jedno od nas vadi mob i pokazuje slike i klipove.
blagos teeeeebiiii...i sada pjevas...nananananaaaaaa.... na cemu si tiiiiiiii
12.11.2009, 09:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma
dadada, i ja sam isto u pidjami....ma nemam pojma, tamo oko podne. Gdje ti zivis?
na otoci
12.11.2009, 09:37
dady
495
Jutro i od nas! Sinoć smo ponovo spavali šest sati u komadu,izgleda da je konačno i to počelo! Ja sam se naspavala pravo!!! Spavali smo do osam!!! Danas nam je dan D,valja nam i to predeverat!!!
Dawud se naučio pravo okretati,i kad se okrene digne glavicu koliko može i razgleda sve okolo!!!Pravi mli mahalac!!!
Mya_81, ovo za vakcinaciju,kad se beba osuneti pa nema vakcine 20 dana ili obrnuto??? Jer mi se sunetimo danas,a boca nam je 18.11.??
12.11.2009, 09:38
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: dadada
Nije nego srusilo se sve...
12.11.2009, 09:48
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dady
Mya_81, ovo za vakcinaciju,kad se beba osuneti pa nema vakcine 20 dana ili obrnuto??? Jer mi se sunetimo danas,a boca nam je 18.11.??
Ženo ti mene zbuni ... razlika izmedju sunećenja i vakcine je otprilike tih 20 dana, a sad šta se prvo uradi valjda nije bitno...
Znači, malo ćete kasniti na vakcinu.
Ali ti danas kad budete išli pitaj doktora, oni bi to trebali znati, pa neka ti kažu koliko tačna razlika mora biti...
I sretno danas.....joooooooooooooooooooooooj..................
12.11.2009, 09:49
Pretty mamma
1079
dadada, ja sam na Ć.vili, gdje inače šetaš? Vjerojatno će se i Sahara oglasiti do tada pa se nađemo svi skupa.
12.11.2009, 09:54
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Bujrum Private, napravicu nam ja koncert. Bili na Jinxima, isplesali se ko nekad. Jesmo malo davili ljude koji pitaju kako je Zara, ali to je sad normala. Ko god pita gdje je kako je, jedno od nas vadi mob i pokazuje slike i klipove.
Jeeeeeeeeeeee....i ja napokon izlazim sljedeći petak s curama i baš se veselim....nadam se da ću imati upalu mišića dan poslije od plesa (naravno )
A ista mi je situacija s ovim prepričavanjem oko bebare, nekad je dovoljno reći samo ''ma, beba je super'', a ja se obično raskokodačem toliko da će me uskoro ljudi zaobilaziti kad me sretnu...tako da sam samoj sebi obećala da tu večer neću daviti nikoga
12.11.2009, 09:55
dady
495
IZVORNA PORUKA: Mya_81
IZVORNA PORUKA: dady
Ženo ti mene zbuni ... razlika izmedju sunećenja i vakcine je otprilike tih 20 dana, a sad šta se prvo uradi valjda nije bitno...
Znači, malo ćete kasniti na vakcinu.
Ali ti danas kad budete išli pitaj doktora, oni bi to trebali znati, pa neka ti kažu koliko tačna razlika mora biti...
I sretno danas.....joooooooooooooooooooooooj..................
hvala ,šta čemo,moramo!!! a što se mora nije teško!!! pitat ču ja njega danas!!! tnx!
12.11.2009, 09:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma
dadada, ja sam na Ć.vili, gdje inače šetaš? Vjerojatno će se i Sahara oglasiti do tada pa se nađemo svi skupa.
do merkura i nazad ...haj vazi...ako ne zaspem...kada dodje pustara pa da se nadjemo...ti i ona ste bas u komsiluku
12.11.2009, 09:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada
Nije nego srusilo se sve...
mere i ta
12.11.2009, 09:57
danis
85
dobro jutro mame i bebe!!! evo mi upravo papali i sada bljucamo po cijeloj kuci! nesto mi je nervozan danas nogica mu je poplavila na mjestu gdje je dobip cijepivo tako da mislim da ga to muci. bas mi je zao da nismo blize i ja bi s vama u setnju!
12.11.2009, 09:58
Pretty mamma
1079
dadada, i ja cu malo prileci. Joj, Sahara je isla danas na bocu!!!
12.11.2009, 09:58
pocahontas
2546
sretno na sunecenju danas dady..javi kako je proslo..drzimo vam fige... ja sam sinoc propustila depru koja vada medju mamama..gledala surviver i velikog brata..bas sam fensi, sta da vam kazem... ne dajte se zene..
enisa ako te ta mala izradi, cini mi se na temi trazim posao neko je prije par dana pitao treba li kome teta cuvalica pa probaj.... bas mi je zao sto pored cinjenice samog odvajanja i taj prakticni dio te zeza
i mi cemo danas setati, volimo sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....
a "apro po" vakcinacije..ovo oralno i intramuskularno - mi smo do sada sve intramuskularno primali i sve cu fancuske acelularne vakcine..sto bi dadada rekla, te supersonicne vakcine ..one su obavezne prema zakonu da se daju djeci koja su rodjena od 01.04.2008. pa na ovamo..dakle, sto bi moja "snajki" Visnja rekla - ne dajte da trose zalihe na vama!
< Poruku je uredio pocahontas -- 12.11.2009 10:01:55 >
12.11.2009, 09:59
Pretty mamma
1079
Hej Danis, ja bi da sam sada u RI! Obožavam taj grad. Studirala sam u Opatiji, bila u domu u Ri, a imam kuću u Baški .
12.11.2009, 10:00
sweet BaBy
408
' jutro , kako ste mi? Nadam se da ste fino spavale i da vas vase slusaju. Moja je malo nervozna i placljiva ovih dana. Odbija da jede. I ja sinoc u akciju:)))) kad vidim nesto malo se bijeli na donjoj vilici:) kad ono mali zubic kreno heheh srce mamino. Ali to mi je nekako pravo rano. Jer joj 17.11. tek 3 mjeseca Da li ste imale slicna iskustva? za sve bebice.
12.11.2009, 10:03
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: sweet BaBy
' jutro , kako ste mi? Nadam se da ste fino spavale i da vas vase slusaju. Moja je malo nervozna i placljiva ovih dana. Odbija da jede. I ja sinoc u akciju:)))) kad vidim nesto malo se bijeli na donjoj vilici:) kad ono mali zubic kreno heheh srce mamino. Ali to mi je nekako pravo rano. Jer joj 17.11. tek 3 mjeseca Da li ste imale slicna iskustva? za sve bebice.
je li se samo bijeli ili je zubic vec izvirio? jer nama se bijeli od drugog mjeseca ali zubica pravog ni navidiku
12.11.2009, 10:06
dady
495
Hvala svima,večeras vam pišem izvještaj kako je bilo!!! čuvajte nam svi fige!!!
sweet BaBy
408
Pa nije jos skroz, ali osjetim vrh zubica Sta bih sada trebala raditi, tj. da li joj trebam necim mazati desni?
danis
85
kada budes ponovo bila u Rijeci javi se ! Meni je ljepse i draze Sarajevo ja sam rodjena i odrasla u Rijeci ali moj muz je iz Sarajeva tako da odemo cesto tamo ... ja patim za tim gradom ...i ljudima tamo drugaciji su nego tu ...
12.11.2009, 10:07
dady
495
IZVORNA PORUKA: pocahontas
je li se samo bijeli ili je zubic vec izvirio? jer nama se bijeli od drugog mjeseca ali zubica pravog ni navidiku
i nama takođe,a još nigdje ništa!!!
12.11.2009, 10:09
Pretty mamma
1079
Danis, moja kuma je iz Ri, sa škurinja. Mislim, i ja sam njoj kuma
12.11.2009, 10:12
danis
85
ja zivim na kastvu iznad opatije
12.11.2009, 10:13
pocahontas
2546
Pa nije jos skroz, ali osjetim vrh zubica Sta bih sada trebala raditi, tj. da li joj trebam necim mazati desni?
masiraj joj prstom..evo hanumice kazu da pomazu te dentinox kapi pa i njih uzmi...
< Poruku je uredio pocahontas -- 12.11.2009 10:14:07 >
12.11.2009, 10:15
gvendolina
1896
propustila sam sinoc temu i ja sam juce citav dan bila valjda je do vremena jos i dosla.Zato sam sa prijateljicom isla na kafu i malo po radnjama.Kupila sam Ajdinu super jaknicu u Azelu 30 KM i uggsice roze
Imam jedno pitanjce za mame koje koriste Hipp, stvaraju li se vama grudvice Ne moze dijet da popije moram stalno cistiti cucu
dady sretno da sve dobro prodje aBd
dadada bas se ismijah onim slikicama,bebac je bas usavrsio jogu
sahara masala Ajnice i kosice sretno na vakcini
Mi kad smo Ajdina vodili dobio je vakcinu i u rukicu i nogicu.Rekli su nam da je slijedeca tek sa 12 mjeseci
12.11.2009, 10:18
sweet BaBy
408
IZVORNA PORUKA: pocahontas
masiraj joj prstom..evo hanumice kazu da pomazu te dentinox kapi pa i njih uzmi...
hvala puno. Probacu i te kapi. Nadam se da ce moja dusica proci sto bezbolnije izrastanje zubica.