IZVORNA PORUKA: malenaa
evo ja sam tu bas zbog ovog fudbala...neda mi se gledat sa mm tu tekmu dzaba se nervirati. jojjjj tek sad citam da ste bile na kafici smrc...:( pa ja kontala to nekad sutra. i mi smo do neki dan setkali po c vili i vilsu ali sad smo na dobrinji vec par dana... pa se navikavamo ne znamo nikoga u blizini pa ako ko ima tu negdje nek se javne da se upoznamo :) iako meni nije frka...ja cu i u vils doci samo ako padne kakav konkretan dogovor da ga usspijem na vrijeme procitati :)
pocahontas- hvala draga na savjetu,bas sam i mislila da je to od igracaka jer sve zivo stavlja u usta . kako tvoj mali princ??? bas bih voljela da se vidimo jednom?? jednom smo se na forumu na pinku vidjele tad su njih dvojica bila u pupama,pa bi bio red da se i upoznaju.
ja isto ne mogu to da gledam, meni svi oni na travi fudbaleri isti i taman kada upratim jednog naidje mi drugi
pa bas bi mogle da upoznamo drugove..kazem ti, plis igracke nix vjeruj mi..nek se dere koliko hoce ali ja mu ne dam..mada je dobrica u principu..on se sreca moja obraduje sta mu god das od igracaka....skromno dijete nema sta...

i necu nsita da pricam kako mi je rafi kuc kuc dobrica..ne zaheb

me po pitanju nosanja jer od samog pocetka nismo tako anucili..ok, majka sam mu pa ga ponekad od dragosti uzmem, ali u rpincipu svo mazenje i igranje rjesavamo lezecki ili potrbuske...ostavim ga da na baby tv gleda svoje male crtice i stvarno ih voli..i to naravno nekad dosadti ali sve u svemu nije ters od djeteta...sam se uspava, ja ga samo spustim u krevetac i ubacim cuclu, i udjem za par minutica i on hrce..ali stvarno hrce nekad ko coek
dadada bila mi family veceras, pa sam pitala Visnjicu za pracenje stanja komentara na slikama u albumu..
ne mere smao da znas...dakle, forum nije na principu fejsa...
< Poruku je uredio pocahontas -- 14.11.2009 23:12:52 >