cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 2009

clock-img

16.11.2009, 12:54

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Meš čini da je to milenium, ispravite me ako grješimuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

16.11.2009, 12:55

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma neka vala i postavi.
Joj ja sam sad poludila na anketama. Jedna persona koje god teme i ankete se dohvati samo pise kako trosi enormne kolicne novca svaki jeuser posted image dan. Bas me zivciraju snobuše! user posted image

e draga i ja mahalusa poletila da vidim...iskreno ima ih jos koje su malo pretjerale,jbg tako ti je to,uffff

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 12:56

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Uuu greška izvinjavam se dotičnojuser posted image , mislim da je ipak Seve

clock-img

16.11.2009, 12:58

clock-img

noaa

pencil-img

1662

nije skorpija!!! ne ljuti se za poklon jer sam gledala onu glupu reklamu "ja imam svog lifting majstora" NIVEA.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

16.11.2009, 12:59

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Ja sam rekla da trošim puno na bebijauser posted image ,al nije to puno realno, nego kad sagledam njegove potrebe ipak je previše, koji će mu k.... 5 hlača, kad je stalno u kući u trenerki 

clock-img

16.11.2009, 13:00

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Ma šta vam je bona, što bi se ljutila, ja kreme protiv bora koristim od 25 godine, zato ovako dobro i izgledamuser posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

ma nisi bona tiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Pa daj recite mi ko jeeee, hoću tračuser posted image  ili barem gdje da gledam

clock-img

16.11.2009, 13:08

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image user posted image E jeste cirkus, nije ni jedna sa ove teme. user posted image
Mislim da je dijaspora u pitanju, ali nisam sigurna. Docepala se gospoja bijelog svijeta pa ovdje nasla prodavati
muser posted image za bubrege. Ko je ko ona...ma hajde nisam te prepoznala. Pametnije bi joj bilo da barem 10 eura uplati na Visnjin racun, nego sto pise gluposti. user posted image Eh eto, ja se istresla za danas. user posted image user posted image Hajmo sad nazad na temu. user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:09

clock-img

Srculence

pencil-img

848

IZVORNA PORUKA: dadada

hocu pashceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ja ga u subotu nisam nasla, a gledala sam tamo s lijeve strane onaj na dnu zid s igrackamauser posted image ...je li u samopozluzi ili u nekoj radnji??

Mila najbolje ti je da kad dođeš tamo među one igračke pitaš one tete što tamo radeuser posted image .Tako sam ja uradila jer nije bilo cuka pa su išli u magacin da donesu,a ja čekala...heheheh.Imaju oni toga al ko će se sjetiti kad nestane sa polica da donesu iz magacina...... heheheheh..zato pitajuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

16.11.2009, 13:09

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: škorpija

Ja sam rekla da trošim puno na bebijauser posted image ,al nije to puno realno, nego kad sagledam njegove potrebe ipak je previše, koji će mu k.... 5 hlača, kad je stalno u kući u trenerki 

Ma deee, sve se mi pohvalimo kad se necim obradujemo, ili kad za svoje pacice nesto lijepo nabavimo. To je normala za nas zhene. user posted image   A ova ba pretjeruje, ma niko ne trosi ko ona. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:10

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

zene na koju temu da gledam..ne morate imenTovati user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

16.11.2009, 13:12

clock-img

noaa

pencil-img

1662

pocahontas ima puno tema i na svakoj se provlaci isto pa mozes upratiti.imas pp

clock-img

16.11.2009, 13:13

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: pocahontas

zene na koju temu da gledam..ne morate imenTovati user posted image

Ma na svakoj na kojoj se spominje hrana, odjeca, obuca, igracke, kozmetika... user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:15

clock-img

reallove

pencil-img

5807

otisle smo malo u off ali eto jos da kazem da su mi ankete stvarno bezvezeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 13:20

clock-img

noaa

pencil-img

1662

reallove mislim da na ovoj temi nista nije off moramo se malo razonoditi,pa cijeli dan smo u kuci user posted image user posted image user posted image neko po 5 dana ne vidi odraslu osobu,da se razumijemo ja MMne smatram odraslim jer vise mi treba da pospremim iza njega nego iza bebeuser posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:22

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image user posted image user posted image user posted image kraljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 13:22

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Slazem se noaa. Ovo je nasa tema, nemo ovdje off. user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:24

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Slazem se noaa. Ovo je nasa tema, nemo ovdje off. user posted image

dobro onda...e zene meni stvarno ankete idu na zivceuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 13:35

clock-img

zagy

pencil-img

351

E ja samo da se prijavim na ovoj temi, mojoj mišici će sada 7 mjeseci i iskreno redovno čitamo ovu temu, ali nikako da se nakanim da nešto i napišem. Helem, super mi je što na jednom mjestu imamo vršnjake i njihove probleme i nestašlukeuser posted image Toliko od nas za sada i sve mamice i male bebare imaju veliko mahanje.

clock-img

16.11.2009, 13:37

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: zagy

E ja samo da se prijavim na ovoj temi, mojoj mišici će sada 7 mjeseci i iskreno redovno čitamo ovu temu, ali nikako da se nakanim da nešto i napišem. Helem, super mi je što na jednom mjestu imamo vršnjake i njihove probleme i nestašlukeuser posted image Toliko od nas za sada i sve mamice i male bebare imaju veliko mahanje.

dobro nam doslauser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2009, 13:52

clock-img

Anoniman

znal tko link.od postavljanja slika ovaj imagesachk.nece nesto....

< Poruku je uredio felix -- 16.11.2009 13:54:37 >

clock-img

16.11.2009, 13:55

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: felix

znal tko link.od postavljanja slika ovaj imagesachk.nece nesto....

ej felix ja stavljam preko slikomat.com

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

16.11.2009, 14:05

clock-img

Anoniman

nece ni ovaj linkuser posted image user posted image user posted image pokusat cu kasnije

< Poruku je uredio felix -- 16.11.2009 14:12:00 >

clock-img

16.11.2009, 14:09

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Evo i ja došla.
zagy dobro došla
breskva ozdravi nam brzo
škorpija sretan rođendan i sve najbolje ti želimo ja i bebi
i svima koji su rekla tatata, a ne mamama user posted image user posted image user posted image user posted image ma reći će oni i to. Mene muž zafrkava kako će on reći samo tata.

Moramo se pohvaliti, bebica mi se diže na ruke - onako ispruži ih kad je na stomaku.
I prevrne se sa stomaka na leđa. Malo čudno, ali stalno to radi. Skužio da prvo zabaci glavu, pa noge i stalno se vrti na jednu i drugu stranu.
Evo spava i neka malo odspava dok se mama malo odmori, šetala po faksu pa se izmorila.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Zadnji članci

article-img