noaa, ma ne bih da te sekiram ali naravno zovne me pa ja dodjem i onda tracamo bebe koje govore samo tatatata
20.11.2009, 19:00
noaa
1662
pomislit ce netko da se svadjamo
20.11.2009, 19:02
Anoniman
Ma nece bona, navikli su svi , nego sta vas dvije radite, moja spava a i tata joj, ja cekam goscu pa nesto kasni a inace bih i ja u horizontalu Ljubim ja vas
20.11.2009, 19:06
Anoniman
sjooooooooooooooo guze slatke ....Andrej ce pasti na koljena
20.11.2009, 19:08
noaa
1662
Noa spava,tata joj odmara mada neznam od cega al eto odmara mene glava boli za poludit.
20.11.2009, 19:12
Anoniman
dadada, ma nemoj odmah Andreju pokazivati cijelu sliku noaa, pa srkni kaficu , a dobra si i ja ne znam od cega ovaj moj odmara, ali kuhao je rucak makar i pitao smije li 5 minuta prileci
20.11.2009, 19:18
noaa
1662
srknula sam al nista,moram da srknem tableticu jer ne pusta nikako,al nisam ja ko dadada mene glava od poroda cesto boli
20.11.2009, 19:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa
Noa spava,tata joj odmara mada neznam od cega al eto odmara mene glava boli za poludit.
20.11.2009, 19:48
Anoniman
ja sada Andreju stavila kapi sunce moje malo...on nakon toga kihnuo i iz lijeve nosnice izaslo malo krvi...ustvari iskihnuo sline s sukrvicom ...je li moze biti od suhog zraka posto kod nas griju nenormalno...a inace i ja i mm imamo slabe kapilare u nosu
20.11.2009, 19:48
mnn
1611
čestitamo male rodjendane! sahara ajde ti otvori ili da ja...super bi bilo...
20.11.2009, 19:55
mojbebac
885
ljubim bojesne bebe, da sto prije prodje .... je yaspala, toliko je bila umorna da je jedva jela ..... mama ode malo iyaci sa drugaricama, bas mi treba jako sam nervoyna yadnja dva dana .... pusa svima!!!!
20.11.2009, 20:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn
Nisam bas shvatila mila , sporo kontam
20.11.2009, 20:38
noaa
1662
IZVORNA PORUKA: dadada
ja sada Andreju stavila kapi sunce moje malo...on nakon toga kihnuo i iz lijeve nosnice izaslo malo krvi...ustvari iskihnuo sline s sukrvicom ...je li moze biti od suhog zraka posto kod nas griju nenormalno...a inace i ja i mm imamo slabe kapilare u nosu
mislim da jest zbog suhog zraka,imas li one posudice s vodom na radijatorima?
20.11.2009, 20:40
noaa
1662
IZVORNA PORUKA: sahara
sporo konta zena,pa na koga ti je djete onako pametno
20.11.2009, 21:07
Anoniman
Dobro veče mamite Moj zaspao u 20:15, jedva je i toliko izdržao S sada legla, mm na tenisu a ja pijem kaficu i udarila po čokoladi Jaaaaaa ljepote...... tišina....... djeca spavaju...... čoek ........ valjda na tenisu uglavnom uživam u tišini Eh sutra je mojoj seki djevojačko veče i fakat obećavam sama sebi da ću se opustiti i potruditi isključiti se!!!! Ma jedva čekam, sutra ću se, kao nekad, čitav dan spremati, e bašsam to poželjela ena23, kako sam ?? hm.... umorno mila, zabrinuta, loše spavam, neredovno jedem, u frci-trci stalno, 2 djece, 1 muž , kuća, kućanski poslovi..... ma šta da ti pričam - sve ti se samo kazalo nekad kao mya imam osjećaj da ću pući..... ili možda već jesam a nisam svjesna .... ma ko zna, čut' će se Maštam o vremenu kad će mi djeca porasti i kad ću odspavati ono koliko ja hoću, ma ono da se "ubijem" od spavanja Biće, biće.......
sahara, gaće su mrak , ljubimo none slatke dadada garant je od suhog zraka. Tako je meni na poslu, baš je prevruče i uvijek imam problem sa sukrvicom u nosu
Ljubac za sve bolesne bebice a i za zdrave naravno
20.11.2009, 21:32
Anoniman
mislim da jest zbog suhog zraka,imas li one posudice s vodom na radijatorima?
ma stavim ja posudice ali nista od toga...toliko griju...probacu s peskirima
20.11.2009, 21:35
Anoniman
enisa...sutra cola + sprite ...ma vala si zasluzila da se opustis ...kao uostalom sve
20.11.2009, 21:38
Anoniman
enisa...sutra cola + sprite ...ma vala si zasluzila da se opustis ...kao uostalom sve
Ma ne znam smijem li mixati .... cola-sprite Jašta nego smo sve zaslužile..... Javim vam kako je bilo i šta sam od gore navedenog "cugala"
20.11.2009, 21:46
Anoniman
sporo konta zena,pa na koga ti je djete onako pametno
Pa na tatu mozda , a na mene je lijepa , dacu ja tebi kad ti dodjem dolje u Hercegovinu, ima da skaces sa Starog 'za dzaba'
dadada, ma suti sve je dobro dok ovaj smog ne podivlja pa necemo moci ni prozor otvoriti , a to nije nista ozbiljno, malo kapi i bice to ok, a rece da ste i vi skloni krvarenju Enisa, otkaci se sutra i uzivaj, nazdravi i za nas , daj seki pametne upute
20.11.2009, 21:55
Anoniman
Enisa, otkaci se sutra i uzivaj, nazdravi i za nas , daj seki pametne upute
Ma nego šta, već joj "solim pamet" a ja mlađa joj baš to radim sa merakom ihihihihihihihihihi
20.11.2009, 22:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Ma ne znam smijem li mixati .... cola-sprite Jašta nego smo sve zaslužile..... Javim vam kako je bilo i šta sam od gore navedenog "cugala"
ma smijes...dobices pepsi twist
20.11.2009, 22:05
Anoniman
sahara...jos kada pocne da meeeeeeemiiiiiiiii ...ali se ja opet osjecam bolje u gradu nego na planini...mene vazda oni gore seljaci zezaju da me treba pod auspuh staviti...ja kada sam gore samo spavam...tri dana sebi ne dolazim
20.11.2009, 22:06
noaa
1662
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Enisa, otkaci se sutra i uzivaj, nazdravi i za nas , daj seki pametne upute
Ma nego šta, već joj "solim pamet" a ja mlađa joj baš to radim sa merakom ihihihihihihihihihi
nisu godine bitne,bitno je iskustvo kad se enisa sutra "olesi " pa pocne objasnjavati kako se trazi teta cuvalica
20.11.2009, 22:07
Anoniman
kad se enisa sutra "olesi " pa pocne objasnjavati kako se trazi teta cuvalica
joj grozna si
20.11.2009, 22:08
ivanak
1767
Večer svima.
Enisa lijepo se zabavi sutra i opusti se, to je najbolji lijek za sve. Sve će teći svojim tokom. Tako i ja, nemam mira dok ne napravim planirano - oko malog, kuće, kuhanja, druženje je pod velikim upitnikom. Sreća što je mali dobar pa mogu sa njime svugdje.... inače bi bila zatucana i poludila bi dosad, tako da te razumije. Javiš nam kako je bilo na žurci
Evo moj je popio za večeru 220 ili 240 ml mlijeka - ja se zaprepastila. A još je jedno sat vremena prije toga jeo jabuku što mu je ostalo od popodne da ne bacimo.... Stavili ga na spavanje pa se nadamo da nas neće buditi jutros u 5 i pol/6h kao i jutros....