Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
standardno sahara samo taju zove,nece mene nikako,sad me malo brine sto nece smostalno da sjedi samo hoce da stoji sta nam drugarica radi?
22.11.2009, 08:48
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: sahara joj ljudi ne znam sta cu sa njom samo se na noge oslanja, penje se uz sve zivo i stoji li stoji, valjda joj nece naskoditi
Ej mila, ja sam bas sinoc smarala strinu, koja je fizijatar o tom Zarinom stojanju i dizanju, koje vec traje neko vrijeme. I tako sva usplahirena naglasavam kako ona jos nema 8 mjeseci. I ona mi fino kaze, ne sputavati bebu! Niposto! Kao sto nije preporucljivo da se forsiraju, tako nije ni da se sputavaju kada oni osjete da imaju snagu za nesto. Eh eto...
Ja sam vam smorena, juce gosti cijeli dan, pa mi navece isli u goste. Dosli kuci iza 23h, i ja pocnem film gledati i ukomiram se jako brzo. A onda moja puslica odluci da kenjka i zeza... Nemam pojma kako sam ustala upste, bas smo lose spavale. Bas sam
22.11.2009, 09:02
mojbebac
885
dobro jutro ..... mi smo nocas ponovo fino spavale ..... samo se jednom probudila u 4 da siki i spavala do pola osam, uobicajeno, tako da je mama sretna a raspolozena, evo je igra se u ogradici.....
22.11.2009, 09:03
Anoniman
jutro jestel se naspavali? Mi smo zaspali oko 22.i fino smo spavali jednom jeli i jutros ustao oko 7.kad je zaspo nahranila ga nema druge,dzaba se mucimo i pokusavamao na gledeci nece djete i gotovo nemogu mu tu naviku nikako izbit iz glavice.Ma da oce kad gleda pojest makar 70ml.pa ni okusit nece . (necu vas vise tusit tom pricom) Bitno da hoce ikako jest. lJubim vas punooo
22.11.2009, 09:17
Anoniman
pocahontas,vidim danas je nasem Rafi rodjo pa cestitamo i evo mu punoo pokloncica i
22.11.2009, 09:44
Mya_81 RR
5531
Jutricoooo....
Dan je baš ružan ...neka magla se spustila...
Čestitamo Rafiju pola godine
I Felix, baš mi je žao...znam koliko te to muči, i žao mi je što nemam neki pametan savjet...stvarno ne znam šta da radiš
22.11.2009, 10:16
shejla
1136
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada
Pochahontas...apropo hranilice...ma moze ti vec s 6 mjeseci...tako barem pise na hodalicama
ma ja, ali njemu se sutra aBd 6 mjeseci ali s glave ne sjedi samostalno..sav se klima...morala bih ga povaliti malo u neki polusjedeci polozaj u toj hranilici..toj hranilici koje nemam
moze on sa 6 mj. u hranilicu. I mi smo tako, isto se Lamija jos klatila, nije sama sjedila. zato kad kpujes pazi da ima one gore kaiseve - sto idu preko ramena. Jer ima i bez tih kaiseva i to pravo skupih hranilica... pa onda se moze prevaliti na nos, ne daj Boze.
22.11.2009, 10:19
shejla
1136
sretan mali rodjendan ex bojfrendu
evo od nas hranilica na poklon
22.11.2009, 10:28
Pretty mamma
1079
Rafo sretan rođendan!!! Vidim da je već dobio hranilicu, a baš smo mi planirali poslati. Onda ljulja od nas Ja ne znam što ću sa ovim Laurinim okretanjem. Ona se cijelu noć prevrće, nikako da lijepo spava. Usred noći se okrene na stomak pa digne glavu i razbudi se i počne plakati . Se i vaše bebare okreću pa se onda pogube? Ja bila u Zari prema aerodromu, ma nije neki izbor, ali eto, našla pokoju sitnicu i sebi hlače. Napokon stanem u neke
22.11.2009, 10:52
ivanak
1767
Jutro svima. Moramo se pohvaliti da se ustalilo spavanje po noći - spavao od 9 pa do 7 sati.... Bravo za malog Antonia
Sretan rođendan Rafu i neka ima puno, puno i
puno pozdrava svima
22.11.2009, 11:11
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma
Ja ne znam što ću sa ovim Laurinim okretanjem. Ona se cijelu noć prevrće, nikako da lijepo spava. Usred noći se okrene na stomak pa digne glavu i razbudi se i počne plakati . Se i vaše bebare okreću pa se onda pogube?
Minja se ne okreće dok spava...samo vrti glavicom i ništa više...
Ali se zato na svakom dnevnom spavanju budi s plačem
22.11.2009, 12:06
pocahontas
2546
felix, mya, shejla, p. mama, ivanak hvala vam od srca na cestitkama i fancy poklonima..ja sam nekako uzbidjena..pa zar je vec pola godine proslo...sinoc sam se s muzem nekako prisjecala porodjaja i kako je sve teklo..on se sinoc u 01h rodio dusa draga.... mi hvatamo zalet da dobacimo setnjom od c. vile do alipasinog pa mozda i do dobrinje..ne znam da li zarica radi nedjeljom? mi smo inace malo ludi, muz bi me rado udavio kada vidi kako djete vucaram na duge staze ..lijep je dan pa sto da ne..fino na dijete nabacim punu ratnu opremu, u kolica i on je hB dobar...samo razlgeda iz kolica....i zaspe u neka doba a i Rafi se okrece pa stvarno...sekundu ga ne mogu ostaviti ali bukvalno..hop i okrene se..pa onda tako u mjestu pocne da mlatara rukama i nogama i izdigne guzu odgurujuci se na koljena..pa Boga mi pocne se i okretati kao kazaljka na satu i fakat moze tresnuti sa kreveta iako ga pocalim na sredinu..malo pomalo i pomjera se.... a sinoc me smorio..poslije 3 puta ustajanja mi se vise zamantalo....ne znam st amu bi..inace odvali odbar komad a sinoc u 00.30h prvo budjenje, pa u 2h alis am mu tad cuclu uvalila pa u 4h pa vise ne znam..helem, u 8 nas je nadigao a inace spava do 9h minimalno sa 1 ili 2 budjenja da doji....
22.11.2009, 12:10
Nunichi
4125
Sretan maji lodjendan Rafaelu! Evo pokloncica, jedan novi skafander za danasnju setnju s mamicom.
Ja se jos nisam razbudila, jedva cekam da popodne malo legnem, uh sklapaju mi se oci.
Javil se Enisa nakon derneka???
22.11.2009, 12:14
škorpija
6649
pocy sretan rođendan maji dugu rafiju , ja tek sad skontah da je i nama danas punih 7 mjeseci
šejla u pravu si, krompir sam miksala štapnim mikserom,vjerovatno se zato pretvorio u tutkalo, drugi put samo ću viljuškom
Ja sinoć išla u kino, gledala 2012, film je ekstraaaaaa, taman da se zamisliš nad svojim životom, jedva sam čekala da dođem kući da ljubim bebija, a specijalni efekti tek kakavi su, boli glava,
22.11.2009, 12:27
sheri
1515
dobar dan! sretni rodjendani slavljenicima! nama je jucer bio mali rodjendanko, i mama je bila vrijedna i napravila kolacic . mama je i danas vrijedna, pere prozore, al rekoh da malo provirim ovdje i pozdravim vas sve pusa
22.11.2009, 12:34
shejla
1136
sretan i Norici mali rodjko
i ja sam pocela "veliko spremanje"... za pocetak sam razmjestila namjestaj malo... veceras cu da peglam...sutra da perem prozore i usisavam...pa onda kuhinja, banja...prasina....valjda cu zavrsiti do Bajrama :) Baklava - vozdra!
22.11.2009, 12:43
pocahontas
2546
ooopa drugu Ajdinu hepi roČkas evo mu na poklon jedna fancy glodalica da mu sto prije nikne prvi zubic Norici takodjer sa malom zakasnjenjem odosmo sad..pa dokle dobacimo...
nunchi danke
22.11.2009, 13:04
Anoniman
O pa sta ovo beba danas slavi rodjendane
Sreta rodjendan zelimo Ajdinu, Rafi i Nori fori
Sinoc opet bi haos...pa svakih 1 sat se budio, pa sam ja ko pregazena ...ja moram neke drasticne promjene uvesti...ovo vise Vako ne moze...ipak je njemu 8 mjeseci, bio bi red da se budi 1 eventualno 2 puta
22.11.2009, 13:08
Niobe
1841
Cestitamo rođendane
ja sam dosla da se pokakim sebi u usta sto sam govorila da imam mirno dijete, normala da sam izbaksuzirala, nocas je bio killer
22.11.2009, 13:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe
Cestitamo rođendane
ja sam dosla da se pokakim sebi u usta sto sam govorila da imam mirno dijete, normala da sam izbaksuzirala, nocas je bio killer
welcome to the club ili ti jungle
22.11.2009, 13:13
Niobe
1841
Do sinoc ga nisam osjetila 2 i po mjeseca, al fakat. Sinoc pomahnito..od 17 do 3 nije nikako zaspo, a dere se, komsiluk na noge digo. a babica nam u porodilistu rekla, uh jest ljutica, nek ti je sa srecom kontam ja neki dan, ma sta ona zna...kad evo ..muka ziva, evo me ko zombi
22.11.2009, 13:19
Nunichi
4125
Sinoc opet bi haos...pa svakih 1 sat se budio, pa sam ja ko pregazena ...ja moram neke drasticne promjene uvesti...ovo vise Vako ne moze...ipak je njemu 8 mjeseci, bio bi red da se budi 1 eventualno 2 puta
Jooooj ovo kao da sam ja pisala. Ja sam evo ko zombi, platila bih da prespavamo samo jednu noc u komadu. Mislim da bi se preporodila. A i kad popodne legnem, sigurno cu pretjerati i eto opet belaja, necu veceras moci zaspati. Hajd ti sad budi pametan...
Niobe draga, zao mi je sto se Adrian prolopovio. Kupi danas odmah dobar koroektor za podocnjake.
Sretni rodjendancici Norici i Ajdinu, ljubimo vas drugarica Zara i ja. Evo pokloncici, Nori A Ajdinu
22.11.2009, 13:21
sheri
1515
evo Nora se zahvaljuje. ja sam oprala prozore samo u vewlikoj sobi, a ima ih 4 velika, dupla i vec sam crknuta. napravila rucak za danas, i pripremam za sutra. masina radi vec treci put. uh, ovo sve pripada onoj temi mame 2009, al eto moradoh se izjadati . ah, da moram i mm pohvaliti, napravio nam je hljeb . a moja beba se tek prije nekih 4 noci pocela buditi jednom u noci, do sada je oid rodjenja spavala cijelu noc. kontam , sad kako raste valjda joj treba vise hrane pa ogladni. mada ona kad se probudi samo prica sa onim svojim igrackama. da ju ja ne uzmem mozda bi i nastavila curica pajkiti. ali eto posaljite mi decke da pomognu, pa cu vam ih ja smoriti i pajkit ce
22.11.2009, 13:26
Anoniman
Do sinoc ga nisam osjetila 2 i po mjeseca, al fakat. Sinoc pomahnito..od 17 do 3 nije nikako zaspo, a dere se, komsiluk na noge digo. a babica nam u porodilistu rekla, uh jest ljutica, nek ti je sa srecom kontam ja neki dan, ma sta ona zna...kad evo ..muka ziva, evo me ko zombi
to on dok je malo ojacao...nije se htio ofirati s placem ko mace ...nego brate, kada zaplace ima da komsiluk cuje
sto i ja znam utjesiti ...ma mozda je samo "faza"
22.11.2009, 13:44
Niobe
1841
to on dok je malo ojacao...nije se htio ofirati s placem ko mace ...nego brate, kada zaplace ima da komsiluk cuje
sto i ja znam utjesiti ...ma mozda je samo "faza"
al da cujes ti vanzemaljskih vriskova..bas ono histerija..a nista mu ne fali, nije bolestan, nije gladan, nije mokar...lopov mali zato sad
a ja ko halid
< Poruku je uredio Niobe -- 22.11.2009 13:45:29 >